koningshuis

Vader Meghan Markle boos op ‘Prins Parasiet Harry’. India boos op de hele criminele Royal Familie.

(van onze ‘Royal-Parasieten- Taxfree’ ‘VIP- Reis en Shop’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Parasiet Prins Harry’mag ‘Schwartze Obama’ niet uitnodigen van ‘KKK-Mad Dog Trump’ voor miljoenen kostende huwelijk(Video)
De vader van Meghan Markle boos op ‘Prins Parasiet Harry’. De opmerking die de aanstaande echtgenoot van zijn dochter deed in zijn ‘dr. Goebbels Staats- BBC-programma’ zijn helemaal verkeerd gevallen. Dat zegt halfbroer Thomas tegen Daily Mail. Thomas W Markle is the father of the actress Meghan Markle ,is of Dutch-Irish origin, and was born in 1945.Thomas is a former television lighting director working on iconic US shows including Married with Children and General Hospital.Tijdens het ‘Staats-BBC-programma’ Today, waaraan Harry afgelopen week tijdelijk de openlijke Presentator( normaal bepalen de Royals achter de schermen  de inhoud van dergelijk uitzendingen van de BBC net als de hun Dutch ‘Royal -Shell-Taxfree-Familie'(Video) dat in NL bij de Staats-NOS doet) was, bralde de Parasiet Harry dat Meghan erg genoten had van de ‘Royaal-kerstdagen’ bij de criminele‘Pedofielen- Incest-Koninklijke Familie’. Meghan mocht zelfs tijdens het 28 gangen diner(Video) de gestolen Diamant Koh-i-Noor( 105 karaat)  van India op haar pan dragen en ze was erg onder de indruk van het optreden van ‘Kleine mensen’-Hofnarren die zich verkleed hadden als kinderen. Meghan begreep alleen nog niet waarom die  ‘Kleine mensen’-Hofnarren tijdens het diner steeds onder de tafel doken en dan weer te voorschijn kwamen met een volle mond. Hij noemde de Britse Royals ’de (Monster)-familie die ze nooit heeft gehad’ en dat wekte de woede van pa Markle. Die woont, na de scheiding van zijn vrouw Doris, in Mexico.De halfbroer van Meghan zegt dat de vader en moeder van Meghan er altijd alles aan hebben gedaan om de familie bij elkaar te houden. „Ze heeft een hele goede familie gehad”, zegt hij dan ook. Volgens Thomas waren ze op feestdagen en verjaardagen altijd bij elkaar. Dat maakt de uitspraken voor zijn vader extra pijnlijk, voegt Thomas er aan toe. Het steekt hem ook dat Meghan niet de moeite heeft genomen om haar verloofde voor te stellen aan haar vader. Eerder ging ze wel met de Prins langs bij haar moeder.De opmerkingen van Thomas komen een paar dagen nadat zus Grant op Twitter schande sprak over de uitspraken van prins Harry. Ook zij stelde dat Meghan over haar familie geen klagen had.

 

4 antwoorden »

  1. Een oudere, gescheiden H’wood B actrice/model/of vul maar in, die in veel te grote pumps met stiletto hakken haar tong naar de Engelse Tokkies uitstak, die in katzwijm vielen. Elizabeth (91) is zo dement dat ze gelijk die H’wood snol (mss ook ’n Weinsteintje ?) a/d Kerstdis noodde. Het wachten is nu op Prins Andrew die met ’n Kardashian komt aanzetten: zij die haar kont voor ’n 1/2 miljoen 10x heeft laten verbouwen (gaapt ie beter; diepere inkijk) en 2K selfies per week nam om haar reet zo gespannen mogelijk onder de hoeklens te krijgen. “The perfect Pacific Rim”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.