jaaroverzicht 2017

Jaaroverzicht Volksnieuws 2017: 10 Dieptepunten(Schandvlekken) van “Banana-Fraude-Nederlandse Politiek” & Royals &Elite.

(van onze jaaroverzicht 2017 redactie )

AMSTERDAM-NOIR- Jaaroverzicht Volksnieuws 2017: 10 Diepten punten( Schandvlekken) van “Banana-Fraude-Nederlandse–Politiek”& Taxfree-’Royal-(pedo)-Elite(Video):

1.Allerrijksten ‘Elite-Gangsters’ in de wereld 1 biljoen Rijker en weer stierven er 15 miljoen kinderen van de Honger(Video).

2.Pechtholt betrapt als ‘Elite-Pedo-Schandknaap’ en Suikeroompje(Video) en wordt gesteund door de corrupt en laffe PvdA Voorzitter Arib.

3.‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Christelijk’& Co geven jaarlijks 1.4 miljard cadeau aan ‘Taxfree-Shell’&Multinationals en korten Wajong gehandicaptne en huurtoeslag(Video).

4.VVD Voorzitter Henry Keizer betrapt op Fraude en Witwassen van 30 miljoen euro en wordt niet gearresteerd.

5.‘Taxfree-Royal-Multinational-Shell’ van de corrupte Top VVD-er en CBS Voorzitter Gerrit Zalm en Taxfree ‘Graai-King Willem'( Video)  zijn door Amnestie International ontmaskert als Massamoordenaar en ‘Mega-Milieu’ vervuiler(Video).

6.Prins Bernhard Jr. en VVD Kamerlid Van Haga (Video) betrapt als grootse criminele Huisjesmelkers van Amsterdam en Haarlem en de’ D66-Yuppie-Fascisten’ en de ‘VVD-misdaadgroep’ willen ze gratie geven(Video) .

7.‘IOC- NOCNSF-Vrouwenmepper ‘ ex CDA(Rat)-Minister ‘Captain Gay Eurlings’ legt valse verklaring af en mag blijven(Video).

8. Aantal ‘Elite-Gangsters’ die betrapt zijn op Misdaden tegen het Volk flink gestegen in 2017. ‘Staats-NOS’ zwijgt(Video).

9. PvdA-Jongeren’ willen af van ‘Kamerlid-Koppelbaas-Monster-Moorlag’. Asscher: Moorlag is goede PvdA-er en mag blijven( Video).

10.De‘Ping Pong-Democratie’van de Gevestigde Orde Partijtjes met Rutte&Co houdt de corrupte Status quo in stand(Video).

 

Opmerking: Wij hadden met gemak een jaaroverzicht 2017 Top 5000 Misdaden tegen het Volk van de corrupte Gevestigde Orde Politiek & Royaals&-(Pedo)-Elite kunnen samen stellen die niet voor elkaar onderdoen. Maar we hebben een keuze gemaakt in deze.

5 antwoorden »

 1. Goeiedag,

  Ik weet niet wie hier de postings in elkaar draait, maar dat is wel een érg domme gast.
  Gemiddeld honderd grammaticale fouten per posting.
  Voorts komt het enigszins verbitterd over, met een dosis aan ‘Fantasy Island shit’ waar De Fabeltjeskrant nog iets van zou kunnen leren.
  Zielig.
  -Happy New Year-

  Like

  • @ Trol Bor de Wolf
   We hebben geen idee voor wie u als betaalde laffe Trol zo beledigende reageert.Erg zielig,verbitterd en laf.Misschien voor de corrupte Ultra-Rijken,de Koning&amp, Prins Bernhard, de huisjesmelkers,’VVD&CDA-Justitie’, D66, VVD,,PvdA ,CDA of een of andere ‘Elite-Pedo’. U reactie is die van de bekende beledigende Trol, die nergens aangeeft wat er dan wel niet feitelijk klopt aan hetgeen gesteld , maar opmerkt dat het artikel vol taalfouten zit. Zo wat, dat doet niets af van de waarheid. De SMS en de NOS liegen dagelijks aantoonbaar in foutloos NL , maar goed daar krijgen zij dan ook 960 miljoen euro per jaar subsidie (lees omkoop geld) voor ‘Taxfree-Shell- Rutte’ en ‘Christelijk’& CO voor.Hoe het ook zij, er sterven 6 miljoen kinderen ieder jaar van de Honger ( Cijfers VN en dat cijfer verandert niet door taalfouten) zoals wij vermelden , maar daar horen wij u niet over, vuile gewetenloze Trol dat je kennelijk bent!

   Maar goed zielige anoniem,corrupte,zielige verbitterde Trol( in andere tijden waren dat NBS-ers)u bent altijd welkom het door u gelaakte artikel in een discussie uw beledigingen bij de Stem van de Straat/SaltoTv hard te maken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.