Elitaire Misdaad

Iran drops the Dollar. Every country that wants to drop the Dollar is in danger…. Protests in Iran – Made in the USA and Israel.

(Van Achmat  en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Protests in Iran –Made in the USA and Israel!
Psychopath Mattis’ a General(Video) of “The Shadow World”: ‘War Is Not Over in Iraq and Syria’. Jonkvrouw ‘Nep en Fop-D66 Minister Ollongren‘: “Pas op voor de Russen”! !!!!!!!! vSuddenly their are protests in street of Iran. This is too much of a coincidence. Iran drops the Dollar. This explains a lot. Every country that wants to drop the Dollar is in danger….

12 antwoorden »

 1. Haviken in W’ton hebben nieuw speeltje nodig,nu in Syrië ’t hoogtepunt voorbij is. Oog valt dan automatisch op Iran (Perzië).Yanks hebben steun van KSA en Israel. Geheid dat ook Iran over ’n paar jaar in puin ligt, handig halverwege Irak en Afghanistan.Gaat in 1 moeite door!

  Like

 2. Israëlische agenten van de Mossad hebben zich jarenlang voorgedaan als CIA-agenten, om leden van een terroristische organisatie te rekruteren, in de strijd tegen Iran. Dat zou blijken uit een serie geheime memo’s, die diep begraven liggen in de archieven van de Amerikaanse geheime dienst.

  Like

 3. Ja, de petrodollar.

  En natuurlijk Eretz Israël! Om dat te bereiken moet er chaos worden geschapen in het MO. Brengt bovendien miljoenen vluchtelingen in beweging naar Europa. Het Yinon – en Kalergi plan in één klap uitgevoerd.

  En de Amerikanskies gaan weer het domme werk doen en sturen hun zonen de oorlog in die door anderen is gewild.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.