VVD

‘Komediant Rutte’ reed ‘zwart’ mee in de ‘Nep en Fop-Connexxion-bus’ van zijn ‘Witwas-chauffeur Teeven’.

(van onze ‘VVD-misdaadgroep-Propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ‘VVD-Show Must go on’: Fotoshoot ANP Duistere ‘Connexxion-Witwas-Buschauffeur Teeven’ met Wachtgeld(Video).

De altijd liegende Premier ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-Misdaadgroep’ heeft vanochtend voor de ‘Tokkie-Show’ met zijn beveiliging ’s politieagenten meegereden( kosten 3400,- euro gemeenschapsgeld) in de ‘Nep en Fop-Connexxtion-passagiersbus’ van zijn oud ‘Geld en Drugs-Witwas-Minister’ ‘Griezel Teeven’. De Top VVD Boef Teeven ‘werkt’ tegenwoordig voor de Show parttime als buschauffeur met Wachtgeld (120 duizend per jaar met een geheim rooster) zonder passagiers maar met veel politie bewaking in de bus. Is er echt nog iemand in Nederland die deze kinderlijke ‘VVD-Bus-Teeven-Propaganda’ gelooft?

Volgens de ‘VVD-fotograaf’ die de foto nam met zijn telefoon (kuch), gaat het om een spontane foto. Het bezoek is dat niet. De altijd liegende Teeven bralde begin december al tegen RTL Nieuws dat Rutte ‘spontaan’ met fotograaf van plan was om in januari mee te rijden in de lege ‘Nep en Fop Connexxion- bus’ van Teeven en zijn politiebewaking ( kosten 1750, per dag Gemeenschapgeld) en Rutte zelf zijn kaartje ging betalen.

 

10 antwoorden »

 1. Inderdaad.

  In maart 2018 komt er nog een kiekje in de krant (van Rutte samen met Gordon in de bus van Fredje Teeven), op weg naar een afgelegen plantsoen in de bossen bij Wassenaar.

  levert minstens 10.000 extra stemmen op uit de stemvee-reserve van VVD.

  Like

 2. FT rijdt tot a/d raadsverkiezingen van maart 2018. Stemvee zal met deze stupide acties weer in meerderheid op VVD gaan stemmen gelijk in maart 2017 met de Turkse minister rel. FT kon vorig jaar niet naar de RvS; nu zinspeelt ie op ’n andere lucratieve functie.

  Like

 3. Er gaan een groot aantal buschauffeurs met pensioen. Daardoor zijn er veel vacatures in het stadsvervoer en het streekvervoer.Fred Teeven is nu 2 weken buschauffeur . En dat bevalt hem prima. ‘Als buschauffeur heb je verantwoordelijk werk. Je brengt passagiers veilig van A naar B. Voor hem is dit een topbaan. Ik ben de gastheer in de bus. Ik groet iedereen en ik zorg voor een prettige sfeer. Ik werk op mijn manier. Dat geeft een gevoel van vrijheid. Net als de onregelmatige werktijden. Het is geen baan van 9 tot 5. Soms heb ik een onderbroken dienst. Dan werk ik ’s morgens en ’s avonds. ’s Middags heb ik lekker vrij. Dan ga ik vaak het homobos bezoeken en marc rutte opzoeken.

  Like

  • Dan hoeft ie niet te gaan staken, omdat hij door de overbezetting zijn plas zou moeten ophouden?
   Misschien krijgt hij wel een bonnetje ter verantwoording naar de 2de kamer?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.