Elitaire Misdaad

Justitie weigert Haags Deurwaarders Tuig& A’dam-Huisjesmelkers te vervolgen die duizenden arme sloebers voor tonnen oplichtten.

(van onze ‘VVD &CDA Klasse –Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRIs NL een ‘Elite-Schurken-Staat” van Taxfree ‘Graai-King Willem’& ‘Hofnar-Rutte’, alwaar de Ratten in pak(Video) vrij spel hebben?
Oordeelt u zelf: Corrupt VVD en D66 willen gratie voor Huisjesmelkers a La Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&Co(Video).Straffeloze oplichting’ Deurwaarders- Tuig’ kost burgers miljoenen omdat ze weer eens de allerarmsten en weerlozen hebben opgelicht. VVD&CDA-Justitie laat de Haagse deurwaarders die duizenden armlastige schuldenaren voor tonnen oplichtten al een jaar volstrekt ongemoeid. Is dat Klasse Justitie? Bovendien draait de belastingbetaler op voor het miljoenentekort dat zij bij het betrokken corrupte Gerechtsdeurwaarderskantoor ‘BSR-Misdaadgroep’ hebben veroorzaakt. Bestaat er een walgelijkere en laffe psychotische vorm van Misdaad? Nou, wij vinden van niet en dit ‘Deurwaarders –Tuig- BSR’  maakt Willem Hollleeder en No Surrender Henk Kuipers tot broeders van het Leger des Heils.

RTL-Leed-Riool-TokkieTV’ op zijn walgelijkst: ‘Deurwaarders-Tuig’ maken mensen Homeless(Video).

Toch horen wij nooit de corrupte en laffe  ‘Misdaadjournalisten -kliek’ van John van den Heuvel en Peter R. de Vries met één piep over de misdaden van het ‘Deurwaarders-Tuig’ en de ‘Prins Bernhard & VVD -Kamerlid Haga- Huisjesmelkers'(Video). Ze kijken wel uit, want dan zitten ze gelijk met hun corrupte laffe naad in de honger Bijstand van de ‘PvdA- Kapo-Klijnsma’ en in de rij bij de mensonterende Voedselbanken. En dat laatste is niet geheel ontbloot van gevaar voor De Vries en Van den Heuvel, want ze hebben honderden mensen hun leven vernietigd door ze voor de ‘VVD&CDA-Justitie’ aan de ‘Riool-sensatie- RTL-Boulevard-Schanpaal’ te nagelen en/of de cel in geholpen.

Tot slot: Het wordt een stijd dat de Klasse Justitie van de Heersende Klasse wordt afgeschaft en dat de politie de dure jassen en klokjes van de deurwaarders tuig gaan afpakken.

18 antwoorden »

 1. Alle multinationals en de witteboorden vampier uitzuigers van het bankwezen.
  Krijgen voor de meest grove fraude(diefstal) zaken,.. Altijd een achter gesloten deuren, een schikking aangeboden.
  En in ons veilige West-Europese landje,.. Hoeven ze zich ook niet eens druk te maken om enige “aanpak” van de niets te verliezende hebbende achterbuurt bewoner??? Vreemd toch???

  Like

 2. Vraag me af waar we nou de nationale ombudsman voor hebben?
  Om de grenzen van de rijken af te bakenen?
  Nou ELITE bonter moet je het niet maken?

  Like

 3. Deurwaarders zijn inderdaad het sluitstuk van het financiële systeem op basis van het wettige betaalmiddel, de Euro.

  Ze vormen de laatste, doch beslissende schakel in de keten van MEGA-oplichting: geldschepping, kredietexplosies en monetaire dictatuur via de ECB met monopolie voor de banken, m.n. Goldman Sachs en Deutsche Bank op internationale schaal.
  In ons land zijn ABN AMRO, ING en Rabobank de pleitbezorgers.
  Buddy in crime hier zijn: FISCUS en PENSIOENFONDS.

  Noemen ze tegenwoordig: Quantitative Easing (Google maar eens).

  Like

 4. Benoemd door de Koning en geen vrije concurrentie (dubbele bescherming); oorspronkelijk onooglijke mannetjes die voor de deur v/d rechtszaal stonden (zie naam “deurwaarder”). Thans volkomen over ’t paard getild en zich boven de wet verheven achtend. Tuig v/d richel. Hebben Antieke werktijden: van 9 tot 12 en van 14 tot 16u. Verder onbereikbaar of en route. Elke stap die ze zetten, wordt extra in rekening gebracht. Altijd en eeuwig in ’n C&A of Van Dal pak!

  Like

  • – Altijd en eeuwig in ’n C&A of Van Dal pak!

   Hahaha, maar wel met een “gerechtelijke ” autoriteit/ ss einsatz gruppe bij de mensen binnenvallen. ’t Lijkt 1941 wel met de Eussr in de rol van Nazi duitsland.

   En voor dat binnenvallen en familierust verstoren durven ze je dan weer een extra kosten in rekening te brengen.

   Zo sociopaat zijn ze wel.

   Moest lachen want dat uitgeklopte geld gaat niet op aan kleding. Viel mij ook op. Heb ze weleens op tv zien sociopaten (NL of UK).

   Waar gaat dat geroofde en bij wet gestolen geld dan heen?

   Alleen aan leasecontracten, huur en extra vaste aanstellingen voor maitresses/ schandknaapjes?

   Nee, daarvoor is te massaal en te langdurig de bevolking beroofd.

   Waar gaat al dat geld dat de deurwaarders/ incasso’s ophalen eigenlijks naar toe?

   Als het is om gaten in budget regering te vullen.

   Voor elke belasting/ heffing moet er een wet zijn. Die door de 2e en 1e kmr moet zijn geweest.

   (dat geldt I, II, III maal)

   Als dat geld opgehaald is als verkapte wet, dan is dat letterlijk buiten elke wet om geweest. En dus buitenwettelijk.

   En wat is buitenwettelijk, kijkbuiskinderen?

   Crimineel.

   Like

   • Als dat geld opgehaald is als verkapte BELASTING, dan is dat letterlijk buiten elke wet om geweest. En dus buitenwettelijk.

    En wat is buitenwettelijk, kijkbuiskinderen?

    Crimineel.

    Like

 5. deurwaarderstuig is een onderdeel van het fiat geldsysteem. de onderliggende waarde dat zijn namelijk wij. Hoe meer ellende hoe meer drang /honger naar geld des de sterker staat de valuta. rothschild is de ontwerper beheerder maar ook bewaker van ons aflopende geldsysteem en daar horen dus ook deurwaarders bij.

  Like

 6. Ook GGN moet bij wet verboden worden !Deze georganiseerde misdaadorganisatie houdt zich bezig met diefstal, oplichting,dreigen ,intimidatie en afpersing ! En valsheid in geschrifte !
  Wie helpt mij om deze misdaadclub met wortel en tak uit te roeien ?
  Met hun tv programma betalen of leeg halen ! Viezerikken zijn het !
  Ik ben onlangs veroordeeld tot 500 euro boete wegens mishandeling van een kk deurwaarder van deze misdaadgroep de volgende stap die ik neem is dat ik hem het licht helemaal uit doe dan weten ze meteen dat er altijd baas boven baas is in ieder geval !

  Like

  • Loetje, u heeft helemaal gelijk. Deurwaarders zijn het gajes dat de maatschappij verziekt, met GGN voorop. Dat u de deurwaarder niet vermoord heeft, valt geheel toe te schrijven aan uw zelfbeheersing . Zo heeft de heer Mark Rutte het goed voor elkaar gekregen. Hij komt overal mee weg omdat hij juridisch gedekt is. En hij kan bovendien nog doorgaan met het kapot maken van de Nederlandse samenleving. Wat maakt deze man zo uitzonderlijk dat hij Nederland kan blijven besturen ? Dat is geheel te danken aan het feit dat deze man zeer rijke en machtige vriendjes heeft. Verder is het een onbenul.

   Like

   • @Ben Barto, Markus.

    -Larken Rose-

    Truth!

    Accepteer “gerechtelijke” macht niet meer in NL. Zij hebben al hun autoriteit verspild door jarenlang 100-den fatsoenlijke NL’s af te persen. En Willem Holleeder stoppen ze in de EBI, maar die perste nog zware criminelen af, die sociopaten vd Rechtbanken/ GGN en ander tuig valt gewone burgers aan. Jarenlang, democratisch.

    Me reet, kom het maar halen (de klappen voor je kop, want geld is er niet haha). eea Autoriteit accepteren is een keuze.

    Alles is een keus.

    Slachtoffer blijven ook. Je rug rechtkraken en als respectvolle man/ vrouw door het leven gaan ook. Rise!

    Wij zijn idd met meer, Trut.

    Ik wil mijn geld, geroofde welvaart en stem terug.

    De social contract met huidige regering is niet meer bestaand. Vanwege hun land- en volksverraad.

    NL bevolking heeft altijd braaf haar verplichting vervuld. Het zijn de kabinetten I, II en III die verzaken.

    Die nieuwe verkiezingen moeten uitschrijven, als ze weten wat goed voor ze is.

    Linksom rechtsom;

    Wij zijn niet geleverd.

    Like

  • @Loetje.

   [x] Geschikt

   Misschien dat Stem vd Straat partij e.e.a. kan organiseren qua protestmars richting GGN. Ik ga mee, en als die bluthoeren daar zo gek op geld zijn.

   Dan neem ik 50 euro aan kleingeld mee en ga daar 6 uur lang (2 uur bier/ weed/ chocomel pauze) dubbbeltje en kwartjes tegen de ramen aangooien.

   Maal 40 man, laat ze zelf maar uitreenen hoeveel 200 dollar zaen dat dan zijn.

   En mensen luidruchtig geld geven is niet strafbaar, en een stuk sympathieker dan het “gerechtelijk” beroven van normale mensen.

   Wij zijn met meer (kleingeld, en bier. fuck the cucks).

   Like

   • Als je als gratis/ donerend lid vd partij, met andere leden (digitaal/ irl) append in contact kan komen. Dan kost het de partij ook niet teveel moeite en energie/ afleiding.

    Denk dat de motivatie en medogenloze energie hoog genoeg zijn om zichzelf te formeren. En dan hilarisch te marcheren.

    Wie levert een bus. Welke chocomel-/ weedboer crowdfund/ support zijn gedeelte, etc etc.

    In een zucht…

    de Storm.

    it’s us.
    !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.