democratie

Uber&Kroes woest op hun ‘Boy Baudet’ na zijn uitlatingen over Fake militairen in Uruzgan.

(van onze Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘ Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ”Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’ “(Video).
‘Boy-Baudet’ slaat flater met ‘Fake-eerbetoon’: Nederlandse militairen Kanonnenvoer al lang weg uit Uruzgan. Moet ‘Boy Baudet nu’ naar het ‘Aso–Dorp’(Video) van zijn politieke ‘Gabber in crime’ ‘Onleefbaar-Eerdmans’? Wij vinden van wel.

Partijleider Steve Brown daagt Boy’s Baudet en Hiddema van ‘Maffia-Uber-Form-Partij voor (geen) Democratie’ uit voor discussie(Video)
‘Boy Baudet’ is pijnlijk de fout in gegaan met een ‘Kul-filmpje’ op zijn ‘Uber-Instagram-account’. De corrupte voorman van ‘Uber- Forum voor (geen)Democratie’ postte een video waarin hij zijn respect uitspreekt voor de Nederlandse militairen in Uruzgan, maar daar zitten de gehersenspoelde soldaten al sinds 2010 niet meer. ,Zo veel respect voor onze militairen hier!“, schrijft ‘Boy-Baudet’ bij het ‘Kul-filmpje’ waarin hij in een vliegtuig over de Afghaanse provincie Uruzgan vliegt met zijn corrupte ‘Uber-billen’ dicht geknepen van angst. De Party Boss van de Stem van de Straat ing Steve Brown was niet over Afghanistan heen gevlogen maar heeft er 8 weken rond gelopen.

De Nederlandse soldaten zijn al sinds 2010 weg uit het gebied en veel hebben inmiddels zelfmoord gepleegd of zijn aan de drugs, drank en dak en thuisloos van pure ellende. 
De fout zorgt voor de nodige ophef op sociale media. ‘En, is de allernieuwste Instagram blunder van onze zelfbenoemde Denker des- (reactionair)- Vaderlands en stiekeme ‘Uber-loopjongen Thierry Baudet’ al doorgedrongen tot zijn adorerende #FvD aanhang?’, maakt een ‘Twitteraar-Trol’ van D66 hem belachelijk. ‘Baudet heeft respect voor niet aanwezige militairen in Uruzgan. Ik begrijp dat wel. Hij wil ook respect als corrupt politicus, al is hij weinig in de Kamer en altijd op het hoofdkantoor van Uber’, schrijft iemand anders.

Bral-Debatten’ in het voor het merendeel corrupte en laffe Tweede Kamer. Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden(Video).
De extreem corrupte en Laffe D66 Kamerlid Sjoerdsma kan niet lachen om de blunder, want die heeft nog hoofdpijn dat zijn partijleider Pechtold die kort geleden nog geschaakt is als corrupte ‘Elite-Pedo-Schandknaap’. . ,,Heel pijnlijk dit. In de Kamer had Baudet zoveel respect voor onze militairen Kanonnenvoer dat hij de debatten oversloeg en ongezien tegen de verlenging van de huidige Afghanistan missie stemde.” Zijn partijgenoot de schaamteloze en extreme corrupte en laffe Paternotte haalde eerder ook al uit naar de politicus van Uber, omdat hij regelmatig afwezig is tijdens debatten. ,, Laf, Laf, Laf ” ,aldus bralde de Laffe, Laffe, Laffe Paternotte, die mede verantwoordelijk is dat Amsterdam verworden is tot een ‘Pret-pak Stad’ voor (D66)-Yuppies,Expats en (Sexs&drugs)-Toeristen  en als Partijleider een extreem corrupte ‘Elite-Pedo-Schandknaap’ en ‘D66 -Suikeroompje'(Video) heeft.

Extra pijnlijk voor Baudet is dat hij zich tijdens het debat over het fatale ongeluk  Dood door schuld van Hennis met Nederlandse militairen in Mali, waarna toenmalig  VVD Minister van Defensie’s  Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’ , opstapte hard maakte voor de uitrusting van de Nederlandse militairen. Die ondermaats zijn, waardoor het ‘moordenaars’ werk van de soldaten bemoeilijkt wordt. Bovendien is de FvD-voorman plaatsvervangend lid van de corrupte commissie voor Defensie Wapenhandel van de Tweede Kamer, die onder meer gaat over uitzendingen en missies van Nederlandse militairen voor ‘Mad Dog Trump(Video). Baudet en Eerdmans hebben nog niet gereageerd op zijn debiele gedrag. Bronnen rond de Top van Uber, die Baudet zwart sponseren voor een vermogen hebben ons laten weten dat zij woest zijn op hun Boy. En dat de oude ‘VVD Graaier en Naaier’ de CEO van Uber Kroes, de Boss van Baudet zo kwaad was dat zij in haar Hemelse bed heeft gepist boven op haar peperdure Gigolo(Video).

Binnenkort legt Party Boss (de enige die niet liegt)ing Steve Brown van de Stem van de  Straat partij uit bij Cafe Weltschmerz waarom angstige ‘Taxfree-Shell-Rutte’ de partij gekwalificeerd heeft als ‘Terroristische Organisatie’&‘Witwas-misdaadgroep(Video)’. Maar ook: Hoe zit het met de (zwarte) subsidie van Uber aan ‘Boy-Baudet’ van het (Uber)-Forum van Democratie? Kijkt u maar naar  Cafe Weltschmerz met ing Steve Brown ,alwaar ‘Boy-Baudet’ en ‘Narcist-Hiddema’  binnenkort ontmaskert(Video) worden als een ‘VVD-Nellie Kroes -Uber -filiaal’ (Video).

VOOR Taxi’s en TEGEN Forum van Democratie: Stem van de Straat zorgt dat Uber A’dam uitgaat(Video)

14 antwoorden »

 1. Deze partij wil terug naar de tijd van de aloude VOC, er kan niet genoeg naar Defensie, dat lamlendige uitsturen van zinloze missies, zogenaamde verkenningen doen, moet onderhand afgelopen zijn?
  Daar mag de sociale onrust in ons land namelijk voor plaats nemen!

  Like

 2. De hele politiek en alles wat er mee samenhangt en spant moet met wortel en tak finaal uitgeroeid worden !
  Weg met al die gestoorde en omhoog gevallen zakkenvullers en psychisch gestoorden !

  Like

  • Finaal uitroeien, da’s niet zo eenvoudig, Loet. Want, … wie komen er voor in de plaats? (Er liggen er al weer meer dan genoeg te loeren!)

   Ons huidige schoolsysteem zorgt dat er 2 soorten mensen komen: regeerders + parlement[ari]ers én zij die aan hen gehoorzamen. Er is nauwelijks daadwerkelijke solidariteit tussen deze twee groepen, dan alleen met woorden. Schijn!

   Wat dacht je van het begrip carrière/promotie? Dat is diep in ons allen in geprogrammeerd tijdens álle doorlopen scholen.
   Steven heeft het over “3 miljoen mensen die nu al onder de armoedegrens moeten overleven”. Zo lang die enorme onbalans er is, zal er ook veel criminaliteit blijven voorkomen. Zal er vaak haat, nijd én strijd zijn. Wát een gigantische stress! Wát een zwaar gestresste samenleving. En wat een oneerlijkheid en menselijke onwaardigheid. Zeer ziekelijke samenleving (narcistisch?).

   Ja, Loet, ik begrijp dus je zeer verbolgen reactie heel goed. Maar de vraag is, hoe doen we dat op een geslaagde manier.
   Het is al weer 2 eeuwen geleden dat ene Theodor deze uitspraak deed, die de komende jaren in vervulling zal gaan (zij het niet zonder slag of stoot!): https://gutezitate.com/zitat/282565

   Like

   • Samenspannen met heel veel mensen goed bewapenen en ze stuk voor stuk oppakken financieel helemaal kaalplukken en achter de tralies lijkt me een strak plan, ik wil wel voorop lopen en de leiding nemen !

    Like

 3. Baudet moet terug naar de schoolbanken:weet ie weer waar Afghanistan ligt. Schijnt ’t evenmin nauwkeurig te hebben genomen met zijn proefschrift. Niet zo gedegen als gepretendeerd. Neelie Kroes (76,5) behoort in 2018 echt in ’t bejaardenhuis.Wilde destijds de werkloosheid van jeugdigen bestrijden, maar maakt zelf geen pas op de plaats.Gooit er nog ’n tandradje bovenop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.