Elite -Pedofielen

D66 wil ‘Nep en fop-onderzoek’ naar #metoo met uitzondering van de Royals, Incest, Pechtold,Hoes,Oudkerk, Eurlings en Demmink&Co in Politiek.

( van onze ‘Rent A D66- Hoertjes’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-LOL: ‘Elite-Pedo-Schandkaap-Pechtold 2017’ neemt Baudet en Wilders de maat als Circusklanten(Video).
De ‘D66-Yuppie-Facisten ‘willen een intern ‘Nep en Fop-onderzoek’ bij de Tweede Kamer, de Eerste Kamer en op alle Ministeries naar seksuele intimidatie. En dat de resultaten daarvan direct de ‘Royal-Prins Claus& Bernhard’ &’Pedo-Demmink‘& ‘Vrouwenmepper -Eurlings'(Video) ,’Terminale-Heroïne-Hoertjesneuker-Oudkerk’-Doofpot’ in gaan. De voor het mederendeel corrupte en laffe Tweede Kamer debatteert (kuch) binnenkort over de aanpak ervan.

Rob Oudkerk: Hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje net als ik!

Volgens het corrupte, liederlijke en altijd liegende D66 Kamerlid laffe Sjoerdsma hebben ruim 134.000 mensen in Nederland per jaar op de werkvloer te maken met ongewenste ‘Weinstein/ Johnny de Mol.Jr-Demmink-seksuele’ aandacht van collega’s of leidinggevenden. „De overheid is één van de grootste perverse werkgevers. We kunnen ons niet veroorloven hier niet naar te kijken”, bralt Sjoerdsma tegen RTL met pijn in zijn gat. Sjoerdsma weigerde in te gaan op de vraag van RTL of hij ook het wijdverspreide incest bij de Royals, CU, SGP en in mindere mate bij het CDA wil laten onderzoeken. Ook weigerde hij met een knalrood hoofd vragen te beantwoorden of het ziekelijke verschijnsel van “Suikeroompje en Schandknapen, Heroïn hoertjes en groot geschapen ‘Black-Gigolo’s” in de politiek zal worden meegenomen in dit ‘Doofpot-onderzoek’.

Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester'(Video).

‘Romeins-Orchie-Afscheid’ (Video)Misdadige Kabinet ‘Tuig van de richel Rutte II’ kostte ruim 3 ton.
Laf  en angstig aangerande CDA-Eerste Kamerlid Ria Oomen uit Maasbracht bralde onlangs tijdens een debat over seksuele intimidatie op de regionale omroep L1 dat zij als jonge politica vaak te maken kreeg met grensoverschrijdend gedrag van vele mannelijke D66, CDA,PvdA en VVD Ministers. „Ik was het jongste Tweede Kamerlid. Ooit op een avond in Nieuwspoort was er  weer eens een dronken Minister en die minister greep mij in mijn borst, (…) en kont en in mijn Kruis. Die Minister heb ik toen van twee kanten in zijn gezicht geslagen, maar niet heus, ik ben huilend naar huis gegaan, want als ik er wat tegen gedaan had zat ik nu nog in de hongerbijstand van die onmenselijke PvdA-er Klijnsma. Vandaar dat ik nog steeds hun namen niet durft te noemen.”

 

 

13 antwoorden »

 1. Ze aten zich zelf in 1939 op en stonden weer op de toneel plank in 1945 !

  Om deze en vele andere redenen (bijv. Irak, Libië, Syrië, Afghanistan, Palestina, Libanon) hebben de Verenigde Staten alle morele autoriteit verloren. Israël had natuurlijk nooit morele autoriteit als ’s werelds slechtste leverancier van door de staat gesponsord terrorisme. Saoedi-Arabië – een tiranniek koninkrijk geregeerd door despoten – is ook niet in staat om te dicteren aan Iran. Wat het imperialistische Verenigd Koninkrijk betreft, wat kan gezegd worden over een nog steeds ineenstortend rijk dat de wereldgemeenschap van naties blijft onderdrukken door middel van zoveel flagrante oorlogspropaganda en monetaire manipulatie.

  En ze zijn niet te KOOP ! IRAN

  Like

 2. “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” Voltaire

  De verraders van het Joodse volk zijn dezelfde verraders als die het Duitse volk al vele decennia verneuken. Wie de geschiedenis niet kent begrijpt heden noch toekomst, laat staan bepaald.

  Historici zijn over ’t algemeen de grootste geschiedvervalsers voor “The Powers to Be”

  Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust A German-Canadian, Monika Schaefer, reflects on being bullied as a little girl growing up in Canada, in the aftermath of WWII, for being German.

  Monika Schaefer was arrested on January 3 2018 in Munich, Germany, and transferred to a maximum security prison. Her crime? Apologizing to her mother.

  De Satanistische Hollywood celebrities zijn de zelfde die de WW2 propaganda narrative oorlogsfilms produceren: Lees meer: https://www.veteranstoday.com/2018/01/04/apology/

  https://phibetaiota.net/2018/01/christopher-bollyn-the-zionist-criminal-network/#more-128963

  Like

   • De Olympische amateurgedachte geldt op een paar boksers na alleen nog voor de hoogste baas. Nobel, maar de huidige baas van het IOC, Jacques Rogge vindt dat dat maar eens afgelopen moet zijn en zijn opvolger wel een salaris moet krijgen. Rogge ontving in 2010 voor meer dan zevenhonderdduizend dollar aan vergoedingen. Maar geen salaris.

    Like

   • Leden van het dagelijks bestuur en voorzitters van diverse commissies binnen het IOC ontvangen 830 euro per dag dat ze hun functie vervullen.
    Voor ‘gewone’ IOC-leden bedraagt de dagelijkse vergoeding de helft. Daarnaast ontvangen zij op jaarbasis een extra bijdrage van zo’n 6500 euro voor administratieve ondersteuning. Reis- en verblijfkosten worden sowieso door het IOC vergoed.

    Like

   • Idd ze gaan het nu op vrijwilligerswerk gooien dus geen inkomsten.Kameel ving ook 1000 dollartjes per DAG voor zijn aanwezigheid tijdens de satanische spelen.Ben benieuwd waar hij de volgende ravage gaat aanrichten.Kameeltje heeft de samenleving al een paar miljard gekost en hij ramt er op los (wel bij alleen vrouwen) als iemand hem op zijn gay leven aanspreekt.

    Like

 3. Ouwe snoeperd Lubbers kneep bij de VN in konten alsof ’t citroenen waren,lang voor #metoo. Ook Bea’s royale (in 2 opzichten) bips kreeg flinke petsen van deze CDA’er. Raakte ze verrukt van, schijnt. “Bijpraten op maandagochtend met ’t Staatshoofd”, heet dat. Of zoiets nog plaatsvindt tussen de huidige M-P en Staatshoofd, is onbekend. Bush sr, 93, streek, zelfs in de rolstoel, graag over de derriere van degene die hem voortduwde. “Gaf vaart”,zei hij. Barbara was te druk met appeltaarten bakken. Timing gevoel van Eurlings is ’n mysterie: op ’t moment dat #metoo uit z’n voegen barst, komt hij met de belabberdste verklaring ooit aankakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.