Elitaire Misdaad

‘Rabo-Misdaadbank’ koopt gevangenisstraf af met 310 miljoen euro. Rutte& Co tevreden.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRGodfathers Rabobank& Moordenaars en ‘Drugsgeld-Witwassers‘ met als alibi Dijsselbloem. ‘Rabo-Misdaadbank’ Chapter Californië ook betrapt op witwassen drugsgelden en Dijsselbloem is hun alibi.
De Misdaden van de Top van de Rabobank maken Nederland tot het ‘Banana-Fraude land’ in de Wereld. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ die na de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag naar de Grootse Misdaadbank ter Wereld Goldman Sachs ‘vlucht’ blijft pal achter al deze Misdaadbanken staan.

U.S. Police Killed Over 1,000 Civilians in 2017. Rutte wij kunnen veel leren van onze Bazen de ‘US-Elite&Politie’(Video).
Daar waar voor een scheet en drie knikkers de Blacks en andere hun lampen worden uitgeschoten door de politie in de US of levenslang de gevangenis in verdwijnen heeft de ‘Witwas& Fraude-Rabo-Misdaadbank’ deze week €310 miljoen opzij gezet om een ‘Mega-Drugs-Witwas en Fraude’ zaak in de VS te schikken (ander woord voor omkopen). Dit terwijl een Junkie in de US met een paar gram harddrugs zomaar voor tientallen jaren de cel in verdwijnt of wordt door geschoten. Deze schandelijk klasse Justitie affaire heeft niet tot ook maar één vraag in de voor het merendeel Corrupte en laffe Tweede Kamer geleid.Die zijn te druk met o.a. No Surrender Henk Kuipers(Video) die bij PowNed een programmaatje had en het cadeau doen van 1,4 miljard aan ‘Taxfree-investeerders’ van o.a. de Massamoordenaars -Royal Shell’ van CEO en Top VVD-er Zalm en de ‘Drugs-Witwas-Rabo Misdaadbank’ en de Laagste Klasse te beroven(Video).

PowNed en GeenStijl laten zich als kleine jongens ringeloren door Tweede Kamer, ‘misdaadjournalisten’ en NPO(Video). En de’ SNS-Witwas &Fraude-Staatsbank’ van de corrupte CDA(Rat)-Minister Hoekstra zet de Stem van de Straat partij weg als Terroristische Organisatie’&‘Witwas-misdaadgroep’(Video)Projectie (psychologie).

Steve Brown legt deze Rabobank vorm van Klasse Justitie uit in: The History of the Mafia in Amsterdam”Golden Hasjperiode& Cocaine Killing Fields in Amsterdam.

( zie vanaf 50ste minuten)

Tot Slot: Russische, Mexicaanse en Koninklijke Maffia miljarden straffeloos Witgewassen door Misdaadbanken(video)

Opmerking:Kom naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij” van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018 en help mee een einde te maken aan de alles overheersende Corruptie en Misdaden van de ‘Heersende- Rat in pak- Klasse'(Video).

4 antwoorden »

 1. We beseffen inmiddels al jarenlang dat bepaalde figuren (politici, rechters, advocaten, agenten, ….) aan de “duistere” kant staan. Zij belichten niet, neen(!), zij verdúisteren.
  Maar laten we niet de fout maken / in de valkuil lopen, om hen om opheldering te vragen! WIJ helderen het ZÉLF op! Anders blijven we afhankelijk, hetgeen nu juist NÍET de bedoeling is, immers.
  Géén uiterlijke autoriteit (zoals regeringen en – ja ook – parlementen)!

  https://www.youtube.com/watch?v=lu2jC4Gyo9Q (3 min.)

  We treden het tijdperk van eensgezindheid, van solidariteit binnen!
  De duistere krachten die dat trachten te verhinderen, laten we links liggen. Omdat zij ons trachten af te houden van onze ontwikkeling om steeds meer te zijn wie wij in wezen zijn! Onze wezenlijke aard!
  De tegenkrachten zijn alleen maar katalysatoren om ons versneld tot ons eigenste Zelf te brengen. Oké? Weest niet bevreesd! Nóóit!

  RABO? [Westerse] Banken? Sluit hen buiten! En ga het Licht zien. Het gaat immers primair niet om geld; helemáál niet. Het gaat om [de ruimte nemen voor] je WARE ZELF.
  Voel dan ook diep van binnen wat ÉCHT belangrijk voor je is. Wat er écht toe doet. >>>
  https://www.youtube.com/watch?v=21j_OCNLuYg (kwartiertje)

  Like

  • Trading war stories/ battle songs.

   Voor alle truthwarriors, Soul-Samurai en voor de liefde voor het leven in het licht. Leven in het licht van de waarheid, loyaliteit en respect naar je medemens. In tegenstelling tot ALDE/ CDA en Partijkartel, dat in de schaduw wil leven van angst, nijd en racisme. Kindermisbruik liefst met een religieus sausje. Verdeling en volksverraad.

   Verantwoordelijkheid afschuiven en ontsnappen via geitepaadjes (Keijzer vvd 30 miljoen van bejaarden geroofd).

   No retreat, never surrender.
   We fight to bring the Light. We fight with all of our might to save the Light.

   Bachirista’s: FIGHT for the LIGHT.
   THEOlogen: Rise and fight with all ya might, bring the Light.

   Like

 2. Capo di Capi…. hahaha.

  310 miljoen Euro maar liefst, haalt ie zomaar cash uit zijn broekzak….

  De Meyer Lansky van de polder.

  BTW: van dit bedrag kunnen 100.000 mensen (i.p.v. bij de voedselbank) een jaar goed en gezond eten van betalen, …kwestie van prioriteiten stellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.