d66

‘CU-Incest –Minister Slob’ wordt de maat genomen door D66 ‘Suikeroompje Pechtold’.

( van onze ‘Rent A D66- Hoertjes’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  D66 wil ‘Nep en fop-onderzoek’ naar #metoo met uitzondering van de Royals, Incest, Pechtold,Hoes,Oudkerk, Eurlings en Demmink&Co in Politiek(Video).
De ‘Yuppie-Coalitiepartij- D66’ van de ‘Elite-Pedo-Schandknaap ‘& ‘Suikeroompje Pechtold’(Video) maakt gehakt van een subsidieregeling voor basisscholen waarmee ‘CU-Incest-Minister Arie Slob’ (geen Onderwijs voor de Laagste Klasse)dit weekeinde groot uitpakte in de Incenst-Bijbel-belt(Video). De ‘Rente A D66 -partij’ vindt het plan ’slecht’, ’verwarrend’, ‘incestueus’ en ’vervelend’. Pechold eist dan ook dat Slob moet aftreden en net als Teeven en Eurlings part-time (Video)op de ‘Nep en Fop Connexxion-bus’ moet gaan ‘werken’. De ‘Incest-Bijbel-belt Boys’ hebben het zwaar, want ze mogen ook al de Sacred Christian Site in Jerusalem niet meer in.

Stem van de Straat/SaltoTV is de eerste die een echte Chimpansee heeft als Top Verslaggever en CU Minister van (geen) Onderwijs( voor de Laagste Klasse) Arie Slob ontmaskert(Video)

 

 

6 antwoorden »

 1. Hollanders laten we op pijl blijven Balkende, Bolkestein,van Agt, tot hoogendoorn aan toe zitten jullie te stelen inclusief uw orange dacht dat jullie protestant waren maar Nee Hoor ?

  Rechters beheren het geboortetrancheaccount voor de rechtbank en begunstigen de rechtbank en de banken als de veronderstelde ‘begunstigde’, aangezien zij de ‘ware begunstigde’ van hun eigen vertrouwen niet naar behoren hebben geadviseerd. Rechters, advocaten, bankiers, wetgevers, wetshandhavingsinstanties en alle overheidsfunctionarissen (personeelsleden) worden nu persoonlijk aansprakelijk gehouden voor hun inbeslagname van huizen, auto’s, geld en bezittingen van echte begunstigden; valse gevangenisstraf, misleiding, intimidatie en omzetting van de trustfondsen van de ware begunstigde.

  Daarom kunnen ze jullie arm houden ! Alle kastelen alle erf, boten goud die ze gestolen hebben
  moet terug naar de begunstigde !

  Like

 2. Steve heb je al op npo1 gehoord als politiek lokale partij, met dank aan mieke met hur sexie stem? Ga ervoor en sterkte en succes gewenst? Toch gratis reclame?

  Like

 3. Ik zat gisteren toevallig over iets van de zangeres zonder naam te kijken.Dat doet er voor de rest geen reet toe maar ik zag die melkmuil ook hier weer zijn mening te verkondigen.Het is toch niet te geloven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.