President Donald Trump

Domme Trump lijdt net als Dictators Stalin,Mao en Hitler aan Grootheidswaanzin en noemt net als hun zich zelf een Genie.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM- NOIRSinds de Domme en levensgevaarlijke President Puppet Trump van “the Shadow World” zijn intrek heeft genomen in het Witte huis stinkt het tegen de klippen op van eigen Dunk.
Trump Is a Madman Like Hitler Threatening Nuclear Annihilation and the corrupt Western Leaders and His Supporters Don’t Care(Video). Slechts ongeveer 0,25 procent van de bevolking heeft een IQ boven de 140 en kan daarmee met recht zeggen geniaal te zijn. Een genie is een mens met een bijzondere begaafdheid die ver uitsteekt boven het gemiddelde of normale. In het algemeen is deze begaafdheid op meer dan één gebied aanwezig.

Voorbeelden van genieën: Wolfgang Amadeus Mozart was een muzikaal genie; Albert Einstein op het gebied van de natuurkunde. Oscar Wilde zou men als een sociaal genie kunnen beschouwen. William Shakespeare en Tolstoi waren een literaire genieten. Johann Sebastian Bach, Alan Turnig, Leonardo da Vinci zijn andere voorbeelden. Leonardo da Vinci is ook een goed voorbeeld van een homo universalis, een persoon die overal in uitblinkt. Domme ‘Mad Dog-Trump’ heeft wel een record op zijn naam gezet. Hij is de eerste  ‘Genie’ die zich zelf genie noemt.  Het is een feit van algemene bekendheid dat de meeste geniën hun hele leven worstelen of zij wel of niet het juiste doen voor de mensheid en/of beste doen op hun vakgebied. Nou, van dat laatste heeft de domme ‘Kruizengrijper-Trump’ en zijn zoveelste ‘East-Block Whore Melanie’ totaal geen last. Ook zijn voorgangers de Massamoordenaars Hitler, Mao en Stalin, eveneens  zelf verklaarde Genieën hebben nooit geworsteld met hun geweten en/of zij het juiste deden net als Trump.

U.S. Police Killed Over 1,000 Civilians in 2017. Rutte wij kunnen veel leren van onze Bazen de ‘US-Elite&Politie’.

Trump, From Crazy, Pervert ‘TV Soap- Star’ to Mass Murderer in One Short Year. America-(Ultra Rich)-First !

Eigen dunkt Stinkt en Trump stinkt het Witte Huis uit. Psychopath Mattis’ a General of “The Shadow World”(Video): ‘War Is Not Over in Iraq and Syria’.
Nou, wij zien de bejaarde Kruizenknijper ‘Mad Dog-Trump’ qua gedragingen( o.a. de hele dag cheese burgers eten en cola drinken, bejaarde-(natte)-scheten laten en naar de TV staren) en uitlatingen( kinderlijke scheldpartijen en iedereen bedreigen die hem niet zijn zin geeft) niet echt tussen dat voorgaande rijtje Wolfgang Amadeus Mozart, Albert Einstein, Leonardo da Vinci, etc. van genieën passen. Waar hij wel naadloos tussen past is het rijtje van dictators Stalin, Hitler en Mao die zich zelf net als Trump ook beschouwde als genieën en allemaal psychotische Massamoordenaars waren. Nou, en laat de ‘#metoo-aanrander-Trump, na een jaartje  ‘Crazy-Presidentschap’ echt goed uitblinken in Massamoorden in zijn eigen land en in het buitenland net als Mao,Hitler en Stalin. Het enige waar ‘Genie’ Trump echt goed in is en over opschept is dat hij vrouwen in hun Kruis grijpt en er ongestraft mee wegkomt omdat hij dankzij zijn vader behoort tot  ‘Ultra-Rich-Elite-Gangsters'(Video)  en er ook nog President mee is geworden en leider van de corrupte en laffe Westere Wereld Leiders. Wij zijn overigens wel benieuwd naar het gemiddeld IQ van de arme sloebers die van ellende op die Mafketel Trump hebben gestemd en het I van de ‘Westere-(NATO)- Leiders’ a La Rutte die hem volgen als een slaaf. Misschien kan daar een een onderzoek naar gedaan worden.

18 antwoorden »

 1. Waarom zoveel rumoerige insinuaties over een deep state ? De corruptiezaken zijn toch vooral een internationaal verschijnsel ?

  Het verschijnsel deep state in Nederland supersimpel en overzichtelijk:

  De Bolle, Bea, Kameel, Demmink; en Rutte/Gordon, die heel diep gaan in het Torentje.

  Like

 2. Die gek lijdt aan het post geriatrische adhd syndroom, gauw aan de retalin dan valt het bij de volking minder op dat ie hoognodig vervangen zou moeten worden?

  Like

  • Ja wie zegt de waarheid? Als in Januari de paycheck van de gemiddelde Amerikaan omhoog gaat na 35 jaar van kwakkelen, en zeker 10 jaar recessie onder Obama, dan mogen [Michael] Wolff & Wolff [Blitzer] hun biezen pakken.

   Like

 3. “U.S. Police Killed Over 1,000 Civilians in 2017. ” Echter een groot gedeelte komt uit Chicago : Chicago homicides down sharply in 2017, still over 650 slain
  by Mitchell Armentrout @mitchtrout | CHICAGO 12/31/2017, 04:16pm Bij de huidige Mayor van Chicago, Rahm Emanual, voormalig Chief of Staff van Obama, is terreur dan ook met de paplepel ingegoten: “Rahm’s father, Benjamin, was a member of the Irgun, the Zionist terrorist organization that coined a new word as they blew up hotels, train stations, and other buildings in Palestine in the 1930s and 40s.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.