corruptie

3FM SERIOUS REQUEST en Goede Doelen zijn geen Glazen huis wat de ‘Bloed-Poen’ betreft.

(van onze Internationale Hulpverlening ‘s strijkstok redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Godfather Rutte’ overnacht in’ Glazen-Goeden Doelen Maffia-Huis’ en krijgt gratis Serious propaganda(Video)
Nu publiceren wij al jaren dat de grote Goede Doelen-(Giro 555)-acties en ook 3FM SERIOUS REQUEST in handen zijn van de ‘Elite&Media-Maffia’ van corrupte Types als ‘Maffioso John de Mol’ en ‘Showbizz-Vuilnis-King Joop van den Ende’ en de ‘Staats-NPO- Maffia’(video) die over de rug van de ‘Zombie-TV-kijkers’ hun zaken vullen. Feitelijk is dat één van de laagste misdaden die er bestaat, want men steelt van de aller armste mensen en kinderen in nood. Dat er door hun psychopatisch gejat een paar duizenden kinderen meer of minder sterven(Video) zal hun een worst wezen.

Ook BN-Hoeren misbruiken GIRO555 & 3-Voudige Politie-moord in Urn(Video) 

LOL:Koning Willem tevreden over ‘Showbizz-Hulpverlening’s’-‘Foto-Shoots’&’Oranje-Boven-Fake-NOS-reportage’ op Curaçao en St Maarten

‘BN-Hoeren’ ‘Huil-actie’ met PvdA ‘Zot-Plasterk’ (Video)Sint-Maarten levert 13,3 miljoen op voor de Strijkstok.
ÉLKE EURO gaat direct naar het goede doel en alles wat met handige acties bijeen wordt gebracht komt goed terecht, maar niet heus.Dat dáchten althans alle domme mensen en ZombieTV -Kijkers die zich in de loop der jaren inzetten voor corrupt hysterisch 3FM SERIOUS REQUEST.Maar PRIVÉ ( Privé doet tegenwoordig serieus maatschappelijk relevant onderzoek ’s journalistiek(Video) daar waar de zogenaamde Parlementaire-pers en de MSM en de Staats-NOS alleen maar JA zitten te knikken hoort in Hilversum toch wat anders, en wat blijkt? Wel degelijk gaat een groot deel naar de kosten: in 2017 bijna twee ton, een jaar eerder zelfs bijna het dubbele en dat verdwijnt in de zakken van de Ratten in pak(Video). Daarnaast blijft het meeste geld hangen aan de strijkstok van de grote ‘Goede-Doelen-Maffia-Organisaties’ zoals het Rode Kruis.

Tot Slot: Partijleider van de Stem van de Straat ing  Steve Brown(Video) legt in de videoreportage hierna o.a. uit dat de ‘BN-Hoeren’ van ‘Maffiabos John de Mol’ die altijd worden ingehuurd om bij ‘Goede-Doelen-Strijkstok- actie’s’ vals te gaan staan janken hun eigen moeder verkopen:

5 antwoorden »

 1. Gluiperige Volk ga Rutte vragen wat hij heeft gedaan en afgesproken met Najib Razak
  Malaysian Airlines

  Luister en huiver daar gaan uw kinderen en steve blijf bij de les hoor !

  Like

 2. Vervaarlijk grommende NAVO keffer Jaap de Hoop Scheffer begint de aftocht

  Met zoveel woorden de NAVO keffertjes erkenen tussen de regels door dat ze de Russische Beer jarenlang doelbewust hebben zitten fucken. Net zo als ze dat deden in het Midden Oosten, daarmee mede verantwoordelijk zijn voor de miljoenen vluchtelingen en de vele honderd duizenden doden die daar sinds 9/11 zijn gevallen als NAVO Polici .

  Voor dit soort achterbakse elite NSB’ers is altijd wel een Hoogleraren baantje voorhanden bij de Universitei Leiden: j.g.de.hoop.scheffer@fgga.leidenuniv.nl

  Like

 3. @Steve,

  Is het mogelijk die vieze grijns van beroepsleugenaar Mark Rutte wat minder prominent in de plaatjes te etaleren ?

  Ik werd even onpasselijk en moest even naar de WC na het zien van deze verschrikkelijke foto met huichelaar Rutte bij het glazen huis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.