Media-Maffia

NPO ‘VVD-Boef-Braller-Kelder’ Verkracht vrouwen&Labbekakken en Hertzberger bralt het goed.

(van onze niet gesubsidieerde(Video)  #metoo redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).
NPO Presentator VVD-‘Boef-Subsidie-Braller-Kelder’:“ Collega Franciscus van Jole heeft gelijk Vrouwen en Labbenkaken vragen om Verkracht te worden“. Uit zijn walgelijke uitspraak werd niet duidelijk of hij met vrouwen in dit geval zijn afgelebberde ‘vriendinnen’ de ‘Junkie-BN-Hoertjes’ bedoelde’, want er is natuurlijk geen normale vrouw die met deze halve of hele ‘VVD-Homo-Fat’ iets van doen wil hebben.Hoe kan het dat een dergelijk walgelijk en gestoorde sexist en corrupte Top VVD-er Kelder nog na een dergelijke uitspraak gehandhaafd blijft door de NPO ( jaarlijks 960 miljoen euro subsidie van Rutte&Co).

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbekakken Werken tot je er dood bij neervalt (Video) .

Waarom handhaaft de VARA aanranders Franciscus van Jole en Matthijs Nieuwkerk(Video).

Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol&NPO- Beerput’ open net als de Stem van de Straat doet(Video)!

VARA -Subsidievreter& Rapist Francisco van Jole’: ’Van verkrachting was geen sprake, zij smeekt er om’(Video).
De perverse, psychisch gestoorde uitspraken van de NPO-presentator ‘Subsidie-VVD-Hoer-Kelder‘ hebben dit weekeinde stof doen opwaaien bij het Volk, maar niet bij de NPO van de ‘PvdA-Banencarrousel Boef- Martijn van Dam ‘(Video). Kelder bralde zaterdag in zijn 100% gesubsidieerde ‘VVD-Boef-Bral-radioprogramma’ van de NPO op Radio1: „Ik zou uit eigen ervaring willen zeggen, dat mijn gewaardeerde #metoo-collega van de VARA& Joop.nl Franciscus van Jole gelijk heeft want, veel vrouwen  ‘BN-Junkie-Hoertjese’ dringen bij mij aan om verkracht te worden en Labbekakken verkracht ik ook als ‘Ras-Boef-VVD-er’, maar dan tegen hun zin”. Hij sprak met de Elitaire ‘Kul-schrijver ‘en ‘Nep en Fop-microbioloog’ en ‘Tafel-Hoer’ bij ‘Pedo-aanrander-Matthijs van Nieuwkerk’ Rosanne Hertzberger over #metoo en de walgelijke uitspraken van Rapper Boef. Hij maakte in een video drie vrouwen die hem hielpen, uit voor hoeren en dat doet ‘Boef Kleder’ hem nu dunnetjes na bij de NPO en Hertzberger vind het geweldigggggggg!. Op 23 juli 2017 was Hertzberger de eerste corrupte ‘Grachtengordel-gast’ van het wederom 100% gesubsidieerde ‘VPRO dr. Goebbels- programma Zomergasten’ van en voor de Heersende Klasse van dat seizoen en haar Grootvader Ellis Hertzberger (zie:noot), een echt mensch draait zich op in zijn graf. Herzberger is trouwens als één van de weinige nooit #metoo-lastig gevallen, zelfs niet door de ‘Allesneuker Dwerg Johnny de Mol’ en wil dan ook graag verkracht worden door Jort.

Smaad en laster campagne tegen Roemer bedacht door Gents Mark & Jort op ‘Heren’-bootje.

De laffe NRC ‘Gevestigde-Klasse-Hoer Hertzberger’ bralde Kelder zijn #metoo psychopaten ‘Boef-gedrag’ goed en twitterde overigens later schaamteloos over de uitspraken dit: „Niet iedereen die iets onnozels zegt is meteen een seksueel roofdier ook al is hij het billenmaatje van de ‘VVD -Gaylord-Rutte’& ‘Junkie Gordon’. Zover ik begreep probeerde Jort Kelder te zeggen dat vrouwen anno nu ook jagen en seksueel assertief zijn. Vlgs mij had verkrachting er niet veel mee te maken. Stomme opmerking. Geen misdrijf.
Ga je schamen laffe ‘Grachtengordel-subsidievreter Hertzberger’.De aarts brutale seksistische en het walgelijk Fatje de ‘VVD-Subsidie-Boef Kelder’ zelf twitterde zondag over de zaak: „Hoe ironisch, mijn nieuwe radiokunstje @drkelderenco beoogt hypes en hysterie te bestrijden, maar maakt in de eerste aflevering meteen kennis met hijgerige types die mijn woorden verkrachten in plaats van het hele gesprek met dr. ir R. Hertzberger te beluisteren. Tot zaterdag, want ik kan doen en laten wat ik wil als #metoo‘vriendje’ van Rutte bij de NPO,hhihihihihihihihhi!”

Noot: Ellis Hertzberger (1914-2008) werkte tijdens de oorlog als joodse arts in Kamp Westerbork en daarna verschillende concentratiekampen overleefde. Over de oorlogsjaren en hun leven na de oorlog schreef hij samen met zijn vrouw Jenny Gold (1926-2012) het boek Door de Holocaust verbonden.Hertzberger werkte mee aan het boek (met dvd) Een verhaal uit duizenden – Kleinkinderen over de erfenis van de Shoah.

20 antwoorden »

 1. Er gaat een hele wereld voor onze Jort open.

  Hij heeft een 100% waterdicht alibi in de metoo-kwestie:

  Het niet verkrachten of het niet sexueel intimideren van lekkere dames door Jort, kan voortaan worden uitgemeten als wanprestatie en beschadiging van de goede naam van notoire geilneven zoals bijv. Peter R. De Vries, Weinstein, Billy Clinton en Silvio B.

  Like

 2. Jort is heel handig.

  Door al de aanval te kiezen voordat hij ook maar ergens van iets verdacht is, zet hij iedere mogelijke aantijging van sexuele intimidatie tegen zijn persoon buitenspel.

  “Me too”, wordt bij Jort: “sorry, dat ik u ben vergeten te verkrachten”.

  Hij vernedert hiermee de hele Weinstein-discussie, inclusief Weinstein.

  De rol van underdog, Calimero en de advocaat an de duivel in 1 persoon, heel handig.

  Like

  • 6:56

   Hoe oud ben jij eigenlijks..? 12 !!

   Dat is mij letterlijk nog veel erger overkomen.

   Gelijk ‘abort mission, head back to base’, maar ik loer. #metoo.

   Vroeger, toen ik nog aangepast gedrag vertoonde. Had ik een zaak. En daar kwamen ook wel jongemeiden. Gewoon uit de buurt, hangen en nieuwsgierig. Niks ad hand, ik vind alles hilarisch.

   Dus eh, op gegeven moment, zonnige dag en deur open, komen er weer 2 hele vrolijke lachende jongedames binnen (kwamen vaker ff buurten). te jong, maar slap ouwehoeren onder werktijd is één van mijn favoriete bezigheden. Ik krijg die 8 uur wel vol hoor.
   Dus vd één zag ik het wel, schatte haar 12, 13 brutaal, maar afblijven. Maar er was nog een heel mooi meisje mee. Tikkeltje Indisch, lang haar, verrukkelijk slank, lenig, verzorgd en bloedmooie te volwassen ogen. Hoe ze me aankeek schatte/ hoopte ik op 15, bijna 16, en avontuurlijk (wink wink). En net zo brutaal en om aandacht vragen als die ander. Dus ik denk, hé..

   Hoe oud ben jij eigenlijks..? 11 !!

   11 !! dan schrik je je echt kapot. Heb je niks gedaan/ gezegd wat te ver ging, maar toch compleet pedo. En compleet door de mand gevallen, en gezien, en in je eigen zaak betrapt. Hahaha, dat was hilarisch, maar wel strafbaar.

   Dus eh in ’t vervolg, ik blijf vriendelijk maar zoek het toch wel wat mature-younger of young-mature.

   Dan weet je zeker dat de misbruik massaal en te gortig wordt. en niet bestraft. Want ik doe nooit aangifte van mijn misbruik.

   Like

 3. Je suis Jort, is dat al een hashtag. Ik zie het probleem al. Jort neukt teveel hippe Amsterdamse meiden. Ik ben ze ook tegengekomen en heb de fetishes/ sexuele fantasietjes aan mogen horen.

  Mensen praten nu eenmaal tegen mij. en ze vertellen alles.

  Dus in mijn, bescheiden, ervaring met de jacht op vrouwen, genot en aandacht heb ik dit meerdere malen gehoord. En altijd van bloedmooie, hippe wijven. In Amsterdam.

  En nu we toch bezig zijn. Is het iemand weleens overkomen dat de dame spontaan in janken/ huilen uitbarst, terwijl je lekker bezig bent. (met je piemel he, niet met de vuisten).

  De eerste keer schrik je je rot, ben je helemaal bezorgd en dan blijkt het allemaal top te zijn. pffffoei, heb al genoeg strafblad, daar hoeft geen zedenzaak op of bij.

  of niet dan.

  (maar mij misbruiken als avontuurlijke vrouw is en blijft gewenst).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.