Media-Maffia

‘Sugar Daddy Jinek’ gaat meer ‘Kul-documentaires’ maken voor ‘Zombie TV-kijkers’.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Voor ‘Sugar Dady Jinek’ is de’ Nep en fop uitverkiezing’ tot ‘Ons ken ons subsidie Omroepvrouw’ van het Jaar 2017 niet zozeer de Kroon op een bijzonder corrupt jaar, maar op haar hele ‘Krijg een-Natte Doos-carrière.’ „Het afgelopen jaar kwamen een paar dingen mooi samen en deze keer hoefde ik mij niet eens zo vaak #metoo te laten verkrachten(Video) door de omroep Bobo’s hihihihihihihih.”Veel bejaarde Zombie Tv-kijkers herinneren zich de aanvaring die de ‘Subsidievreter- & Top Callgirl-Jinek’ in maart had met ‘Dood aan de Bijstand-gerechtigden- VNL-voorman Jan Roos’. Na een opmerking over de niet bestaande objectiviteit van de presentatrice, kreeg Roos de wind van voren omdat hij niet onder indruk was van de Harin lucht die de altijd liegende  Jinek verspreidt. De bejaarde ‘Zombie-TV Kijkers’ smulden van de aanvaring. De gewezen extreem reactionaire ‘Kaalkoppen- politicus Roos’ bleef uiteindelijk steken op slechts 38.000 stemmen. Ook herinneren zich niet veel mensen meer dat Jinek spontaan een Natte Doos kreeg van haar grote Held ‘Narcist Peter R. de Vries‘ en dat wil zij graag zo houden.

Eva Jinek krijgt vaker ‘Natte Doos’ van Champagne en old Motherfuckers like Moszkowicz(Video).

Ook herinneren zich niet veel mensen meer dat hitsige Jinek zich door Paay en haar ‘Pis-Azijn adviseur- Peter R. de Vries’ volledig in haar bek liet pissen met leugens dat Paay te kakkerd was gezet met een walgelijk ‘Pis-Videootje’ dat zij bleek achteraf zelf op het internet had geplaatst.

Hitsige ‘Yuppie-Fascist Pechtold’ tweet roodgelakte teennagels ‘Callgirl Jinek’(video).
Maar Jinek zelf bleek de aanvaring met Roos maandagavond kort na de uitreiking al bijna vergeten(kuch). „Ik heb de afgelopen jaren meer mooie momenten gehad met veel corrupte bejaarde Omroep Bobo’s in bed. Het opbouwen van een ‘Sugar Daddy -reputatie’ kan soms lang duren en laten we nu niet hebben over het feit dat ik zelf mij heb laten uitwonen door ex Mr. Bramela Moszkowicz.” Glimlachend: „Het zegt veel dat je juist op het moment terugkomt  klaarkomt en heel veel liegt en de juiste konten likt en je af en toe in je mond laten pissen .

Callgirl- Koningin’ van de Omroep Bobo’s  met de Natte Doos van de late Zombie-TV avond.
Waar Jinek als Bral-Talkshowhost begon op zondagochtend bij de op één haar stervende bejaarde Kijkers van WNL, groeide ze via de rol als stand-in hoertje van ‘Jaknikker-Jeroen Pauw(Video)’ uit tot de ongekroonde ‘Callgirl-koningin’ met de Natte Doos van de late avond..Merkt ze iets van die nieuwe ‘BN-hoerige’ status in Hilversum? „Natuurlijk is men blij met het succes van mijn “Natte Doos”. Maar ze kennen mij langer dan vandaag, ze weten wat ik kan in bed. Ik heb hard moeten werken neuken om serieus genomen te worden, maar ik heb ook veel kansen gekregen van die oude geile #metoo- Omroep Bobo’s. En het afgelopen jaar kwamen een paar dingen mooi samen in bed.”

‘Reis- Kul-Documentaires’ zodat ik ff niet in bed hoef met die oude #metoo Omroep Bobo’s’. Wanhopige Floortje Dessing prijst de Lul van Johnny de Mol de Hemel in en kan altijd nog de Hoer spelen.
Daarmee doelt ze op het feit dat ze twee keer drie maanden (Pauw &) Jinek heeft mogen maken en daarnaast schitterde niet om aan te zien in de’ Kul-documentairereeks De Verenigde Staten van Eva’. Jinek: „Met mijn talkshows en in bed met de Bobo’s ben ik uiteindelijk toch wel acht maanden bezig geweest. Daardoor had ik maar net genoeg tijd om mijn Amerikaanse (Kul)-documentaire af te maken en had mijn poesie ff rust, hihihihihihiihih.”Toch hunkert ze naar nieuw ‘Kul-documentairesucces’, bralt ze hitsig . „De combinatie van mijn Bral-talkshow en Kul-documentaires is heerlijk. En de Verenigde Staten blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie gratis reizen en nog vet betaald worden ook en af en toe wat onzin brallen en mijn Amerikaanse ‘Red Neck- familie’ bezoeken. Maar wellicht zoek ik het dit jaar dichter bij huis, want ik wil natuurlijk ook niet te lang en vaak weg blijven bij de oude geile Omroep Bobo’s, want voordat je weet ligt een ander BN-Hoertje met hun in bed en lig ik er uit, hihiihihihihhih.”Eva Jinek volgt als ‘Nep en fop Omroepvrouw’ van het Jaar collega- Gratis-Reis-presentator ‘Oplichtster Floortje Dessing’ op.

 

 

5 antwoorden »

 1. Zo aandoenlijk hoe Jinek voor uro Paay opkwam voor iets dat ze zelf op ’t net had gekwakt. De Niagara Watervallen waren kinderspel vergeleken met die gapende en kletterende spelonken. In de VS kun je erin ronddobberen en krijg je ’n regenjas aan. Zijn nu bevroren!

  Like

 2. Toen Jinek er was, is ze met grote boog om de Bundys heen gelopen

  Dis Missed with Prejudice

  Bundys Freed — Extra! Extra! Hear All About It!

  Thank God. Finally. 18 U.S. Code Subsection 2333– Civil Remedies Action and Jurisdiction
  Any national of the United States injured in his or her person, property, or business by reason of an act of international terrorism, or his or her estate, survivors, or heirs, may sue therefore in any appropriate district court of the United States and shall recover threefold damages he or she sustains and the cost of the suit, including attorney’s fees.

  Hear that, Guys? 3X plus court costs. Guaranteed. Lees meer: http://nesaranews.blogspot.nl/2018/01/bundys-freed-extra-extra-hear-all-about.html

  Like


 3. EenVandaag Ma 8 Januari 2018 / Nieuws item : `hoogte smartengeld stijgt’. Van boven naar beneden : presentatrice, hoogleraar privaatrecht en advocaat. Zowel hoogleraar als advocaat hebben hetzelfde jasje aan. Toeval of npo theater kleding ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.