Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Eerste Opiniepeilingen van de Straat Verkiezingen Amsterdam: Stem v.d. Straat gaat een schok veroorzaken.

(van onze Stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Volgens de corrupte Opiniepeiler en tot voorwaardelijk celstraf en schadevergoeding van 120.000, euro voor grove Smaad en Laster veroordeelde Maurice de Hond in de ‘NSB-Telegraaf ‘ gaat Uber van de Top VVD-er en ‘Graaier en Naaier Nellie Koers’ met hun ‘Boy-Baudet’ van het forum van(geen) Democratie en geen werk voor Taxichauffeurs in Amsterdam drie zetels halen. En wordt de Stem van de Straat niet eens vermeld op zijn lijst. Het ligt dan ook voor de hand dat Uber net al het Forum voor democratie ook Maurice de Hond stiekem sponsort en daarom in zijn ‘Nep en Fop peilingen’ de Uber &Telegraaf Forum vertegenwoordiger in Amsterdam Annabel Nanninga aka ‘Big Mac Bek -Nanninga’ hoog scoren. Hoe het ook zij, bij het enige betrouwbare en niet corrupte Opiniepanel de Stem van de straat komt tot een heel andere uitslag, namelijk dat de Stem van de  Straat nu al op tien zetels staat ondanks een bijna totale boycot van de linkse en rechtse MSM(Video).

Opmerking: Deze week geeft de Stem van de. Straat/Salto TV aandacht aan het feit dat Uber het Forum van de Democratie in het algemeen stiekem sponsort en in het bijzonder zichtbaar en waarneembaar de Telegraaf &McDonald Annabel Nanninga sponseren.

Komt allen naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij”(Video) van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018.

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.