Media-Maffia

Waylon woest op ‘Nep en Fop Psychiater-Peter R. de Vries’ van ‘RTL Riool- Boulevard’

(van onze Wie neukt Wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waylon is terecht woest op ‘Insluip-Geilneef -Junkie Peter R. de Vries’ (Video) en de laffe ‘Royal ex OS -Marc van der Linden(Video).
De laffe ‘Riool-Lynch-Heren’ deden lacherig over de burn-out van zijn nieuwe vriendin Bibi Breijman en bralde laat zij een voorbeeld nemen aan onze Omroepvrouw Callgirl van het jaar Eva Jinek(Video) die heeft nooit een Burn-out. Dat viel terecht niet in goede aarde bij de zanger en heel veel echte psychiaters en andere hulpverleners en mensen met een Burn-out.

‘Lynch-uitspraken’ van ‘Riool- Sensatie-Nep en Fop Psychiaters De Vries(Video) en Van der Linden’ bij ‘RTL-Riool- Boulevard’. Politieman Brinkman cel in voor Peter R de Vries. Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Witwas–Boulevard(Video)’.

LOL:‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent corrupt advocatenkantoor De Vries & Kasem , Misdaadmuseum en Lynch-TV-Raadskamer(Video).

De Gitzwarte Rol van de Super-Politie-Informant ‘Geilneef Peter R de Vries’(Video) in NL.
De burn-out van Bibi, een grote Nederlandse vlogger, werd vorige week uitgebreid door de Strontton getrokken in het psychopathische ‘RTL-Riool-Boulevard’. De laffe Smeerpoetsen Peter en Marc namen haar klachten niet bepaald serieus. “We moeten er niet al te dramatisch over doen. Als je 24 jaar bent en je hebt een burn-out, dan zit je gewoon in het verkeerde vak,” aldus de misdaadjournalist ‘Insluip-Geilneef-Junkie-Peter R de Vries‘.

Waylon Boos en De Vries bedreigt Waylon met zijn corrupte advocaten en Raadkamer.
Waylon haalt keihard uit naar de Riool-heren die de ‘Nep en Fop Psychiater’ uithingen alsof zij de liegende BIJ1 ‘Psychiater’ Kuit zijn(Video)  van Zwarte Piet Deskundige Sylvane via een Instagrambericht. “De lacherige riool arrogantie die deze twee corrupte en hoerenlopende ‘Junkie-Heren Ratten’ hadden over iets waar ze beiden geen weet en verstand van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een gewetenloze ‘Riool-domheid’ die ik lang niet heb gezien van twee gerespecteerde corrupte verachtelijke ‘Sensatie- Riool -Boulevard’ – volwassenen Ratten die samen een Walnoot hebben als hersencel en zich te pletter snuiven aan de cocaïne(Video) ,” schrijft hij. “Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent Politie-informant die ook nog een een ‘Nep en Fop directeur’ is van een ranzig en corrupte advocatenkantoor of een laffe en corrupte ‘Royal-hielenlikker als Van der Linden’ voor beledigend advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de Muppet Show of laat je opnemen in een Tbs-inrichting Hoerenloper en Junkie dat je bent ! ”

Smeerpoets en lafaard Peter R. de Vries heeft Waylon gedreigd dat als hij niet zijn mond houdt en zijn excuus aanbied hij zijn corrupte advocatenkantoor gaat inzetten tegen Waylon. En Waylon en zijn vriendin in zijn ‘Zombie TV-Raadkamer’ door de Strontton te gaan halen. De Vries liet zich ook nog ontvallen dat Waylon en zijn vriendin geluk hebben dat zijn Loopjongen misdaadjournalist ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ is vermoord , want anders had hij die ook nog ingezet tegen Waylon en Bibi Breijman, zoals de Vries dat heeft gedaan tegen Holleeder(video) en de Partijleider van de Stem van de Straat ing (echte Titel) Steve Brown(Video).

7 antwoorden »

 1. Peter is een doorgedraaide geldzoeker,over de rug van zelf zieke mensen meneer weet half niet wat een Burn-Out inhoud,hoe ziek kan je dan in je kop wezen,hij wijkt naar narcistische gedrag

  Like

 2. vroeger toen er nog geen tv was zaten de mensen op een stoeltje in het theater naar het toneel te kijken ,waar homos nichten en potten toneel aan het spelen waren,en toen kwam de uitvinding van de tv en dezelfde mensen zie je nu op tv.

  Like

 3. Sarah Westall with Anon: Shameful Shadows of the Elite – Pedophilia & Satanic Abuse
  Victim Ttestimony Part I Must Listen !!!

  The Globalists Golden Globe

  Harvey Weinstein’s Best Performing Pimp

  Petition: Oprah Must Disavow Harvey Weinstein: https://www.infowars.com/petition-oprah-must-disavow-harvey-weinstein/

  Oprah Winfrey Pretty Face of the Deep State
  Scandal: Oprah’s World Depopulation Scheme Dashes Presidential Hopes
  Oprah met secretly with Soros, Rockefeller to discuss population reduction.
  https://www.infowars.com/scandal-oprahs-world-depopulation-scheme-dashes-presidential-hopes/

  Like

 4. Homo John de Mol heeft een minderheidsbelang genomen in de Amsterdamse leverancier van digitale content DFFRNT Media. Ook marketingbureau TCC Global stapt in bij het katvanger media- en technologiebedrijf, dat eind 2016 werd opgericht door onder anderen homo televisiepresentator Winston Gerschtanowitz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.