Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Stem van de Straat &Ouderen totaal geboycot door MSM en ‘PvdA-bolwerk-De Balie’ van ‘PvdA-Octopus Rottenburg’.

(van onze Stem v.d. Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Eerste Opiniepeilingen van de Straat Verkiezingen Amsterdam: Stem van de Straat gaat een schok veroorzaken.
De Balie opent het Amsterdamse Verkiezing’s debat met een discussie tussen het CDA (1 zetel) en Nanniga van het Forum voor (geen ) Democratie met niet één zetel. Waarom? Dat leest u hierna:De angst zit diep bij de corrupte Gevestigde Orde partijtjes D66, VVD, PvdA, GroenLinks en het CDA. Niemand van die ‘Beroeps-leugenaars’ en Oplichters durft in discussie te gaan met de Partijleider ing (echte Titel) Steve Brown van de Stem van de Straat al dan niet in aanwezigheid van een Leugendetector. Ook durven zij niet in discussie te gaan met de niet corrupte en oprechte Partijleider Wil Soest van de partij van de Ouderen die wel een zetel heeft. De Gemeente verkiezingen Amsterdam Bral-&lieg debatten van de Gevestigde Orde partijtjes met o.a. het ‘Nep en Fop Christelijke CDA’ (heeft een zetel in de gemeenteraad) het ‘Uber-Forum van (geen)democratie’ ( geen 1 zetel in de Gemeenteraad) met  ‘NSB-De Telegraaf-‘Big Mac bek Nanninga’(Video). En vooral niet te vergeten de Zwarte Pieten deskundige van de’ Grachtengordel Maffia& Elite- Sylvana Simons’ met haar ‘Nep en Fop Psychiater Kim(Video)’( heeft ook geen 1 zetel net als de Stem van de Straat) in de MSM zijn van start gegaan.

#Metoo-Pedo-Alert Soerin Narian’ vandaag van kracht(Video) in de omgeving van De Balie te Amsterdam!!!

LOL:NOS Nieuwsshow tracht partijleider Steve Brown van de Stem vd Straat belachelijk te maken(Video).
Maar de Stem van de Straat & kaal geplukte Ouderen worden totaal geboycot door de MSM en het notoire zwaar gesubsidieerde corrupte’ PvdA Bolwerk De Balie’ van extreem corrupte ‘PvdA-Octopus Felix’ die zijn tengels al een kwart eeuw of langer zo een beetje in elke ‘Graai en Naai subsidie-baantje’ in Amsterdam heeft. Binnenkort komen wij met ludieke Provo acties in de Stad en o.a. voor De Balie om deze spiraal van structurele boycotten van de MSM en De Balie te doorbreken. En daar kan hun corrupte Hoofdofficier van Justitie Hofstee(Video) geen bal aan doen. De Stem van de Straat gaat de komende tijd met grote Straat LOL de Gevestigde Orde partijtjes en hun ‘Bral-&Lieg&Elite-bolwerken’ als De Balie ontmaskeren als ‘dr. Goebbels-censuur -Vehikels’ van de Heersende Klasse die de Ouderen en de Straat kaal plukken en politiek en media monddood maken.

Kom in Verzet tegen de Ratten in pak  en kom naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij”(Video) van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018.

 

10 antwoorden »

 1. Goed bedoelende mensen komen tóch niet in de tweede kamer: alles is prima dichtgetimmerd.
  Mocht het je per ongeluk tóch lukken, dan word je wel in een of andere val gelokt. In ieder geval blijf je een grote minderheid in het parlement.
  Een partij die wellicht als gecontr. oppositie wordt gebruikt zou de SP kunnen zijn.
  De mensen in het land moeten immers met enige regelmaat kunnen smullen van een verhit debatje.
  Maar, zoals Steven de spijker op de kop slaat: mensen in dergelijke posities hebben allemaal een dik inkomen, hebben macht, dan wel worden door de macht beschermd én bepalen waar de miljoentjes heen gaan: politie, geheime diensten, psychiatrie, chemtrails, ….. Níet naar waar het geld heen zou móeten gaan: naar de burgers.

  Duitsland, Frankrijk, ja van Spanje nog onlangs een overtuigend bewijs, zelfs op de Nederlandse tv: allemaal politiestaten geworden. Heftig!!! >>>

  En de mensen blijven zich maar “over de kop” werken en velen kunnen dan nóg niet of slechts nauwelijks rondkomen.

  Natuurlijk dient dit te veranderen.
  Zou die verandering niet allereerst dienen te geschieden in ons collectieve onderbewustzijn?
  Hoe lang nog gaan wij stemmen, als dat toch geen enkele zin heeft?
  GEEN ENKELE ZIN!
  Althans zolang parleurs niet over dat gevoel van saamhorigheid [blijken te] beschikken, zoals Steven daar telkens wél blijk van geeft.

  Der renommierte Psychiater und Psychoanalytiker Dr. Hans-Joachim Maaz …….. stellt fest, dass die meisten Spitzenpolitiker unter zum Teil schweren, narzisstischen Störungen leiden, die das Persönlichkeitsprofil erheblich beeinflussen.

  http://www.mmnews.de/politik/31634-deutsche-spitzenpolitiker-psychisch-gestoert?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mmnews%2FQliz+%28MMnews%29
  https://www.youtube.com/watch?v=P3dCH_tUOD4 (Duits) Interessant!

  Je zou van deze 2 Nederlandse politici toch ook bijna gaan denken dat zij zwaar narcistisch zijn? Zie min 12.50 – 15.15 >>>

  Laten we echter niet defaitistisch gaan doen en zeker niet in angst gaan zitten, maar vanuit liefde in de eigen [gezamenlijke] KRACHT gaan staan!!! Dat lijkt de enige ware keus.

  I believe we are seeing the evidence of this internal global awakening. Yet the game plays on. In the end, we are divine beings, taking on this human form upon this mortal stage, to play out this temporal game, to rediscover who we truly are, to take back the sovereignty that was always ours to begin with.
  https://deusnexus.wordpress.com/2018/01/07/occult-elite-losing/ (Engels)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.