Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

‘BIJ1-geraapt–zooitje’ van ‘Zwarte Pieten-deskundige-Simons’ valt al voor de Verkiezingen UIT1.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat &Ouderen totaal geboycot door MSM en ‘PvdA-bolwerk-De Balie’ van ‘PvdA-Octopus Rottenburg’(Video). ‘Zwarte Pieten deskundige-Sylvana Simons ‘is in paniek op zoek naar een nieuwe Psychiater voor haar partij en voor haar zelf nu haar ‘Partij- Psychiater Kuit’ aka “de Hamburg” ontmaskerd is als een Charlatan(Video).De eerste Transgender en illegale  ‘Junkie-Sexwerker’ Kandidaat die zich direct meldde is afgekeurd door Sylvana omdat hij te veel gekleed was als Zwarte Piet.Maar inmiddels is er alweer een kandidaat op de idiote lijst van Sylvana Simons betrapt op liegen over haar verleden heden. Het kandidaat-lid de door de Gemeente Amsterdam en COC gesubsidieerde Hoer-Ana Paula Lima is niet eerlijk over haar werk als kwartjes prostituee van de ‘Boze PVV mannen’. En wij kunnen u nu al verzekeren dat zij niet de enige is. Er zit nog een ex kwartjes Prostituee in de partij en als dat uitkomt wie dat is draait Denk-( niet na)-.nl zich als nog om in zijn ‘Islam’-graf.  Bronnen die rond het hoofdkwartier van BIJ1 wonen hebben ons laten weten dat er dagelijks een GGZ auto met een echte Pschyiater  er in stand-by voor de ingang staat. Vreest GGZ dat BIJ1 collectief zelfmoord gaat plegen.Pikant: De werkloze ex IOC ‘Captain Gay Eurlings’ wordt ook regelmatig gespot dat hij het BIJ1-Hoofdkwartier binnen wipt(Video). Is hij op zoek naar een nieuwe prestigieuse prostituee politieke baan?

Opmerking:Maak een einde aan het gelieg van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes van de Ratten in pak(Video) die u altijd vlak voor de Verkiezingen Goude Bergen beloven en direct na de Verkiezingen u weer kaal plukken en geen enkele belofte  nakomen.Dus  Stem op de Stem van de Straat partij (Video)bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam en kom alle naar het Partijcongres d.d 28 januari 2018.

10 antwoorden »

 1. Steve word eens waker man

  Je heb nog geen fatsoenlijke manifest en je politieke
  agitatie is net tegen 1 potentiele medestander als je het zal reden
  in de gemeente raad verkiezing .

  Steve dat goedkoop scoren met asielzoeker
  vreemdeling en andere verdeel en heers
  tactieken voor de bühnen
  is zonden van de tijd
  iedere die 1 politieke partij wil starten begin over asielzoekers
  of criminaliteit

  vroeger ging 1 mens naar 1 kerk hij betaalde zijn tiende deel
  de pater en de kerk was zijn vriend door dik en dun
  zijn kinderen gingen naar de school die aangesloten was
  aan de kerk de mens ging ook werk voor 1 kerkganger die 1 bedrijf had
  door die binding wist men van hoog tot laag wat de volk nodig had
  niet wat zijn ongenoegen was of frustratie was

  Steve wat heeft de Amsterdammer nodig

  Like

 2. Sylvana Simons wordt in Suriname geboren. Anderhalf jaar later komt ze met haar ouders naar Nederland. Op de lagere school doet ze aan jazz- en klassiek ballet. Vanwege problemen met haar vader verlaat Simons op 14-jarige leeftijd als recalcitrante puber haar ouderlijk huis en trekt ze in bij een oudere halfzus in Amsterdam. Na drie jaar HAVO volgt Simons de professionele balletacademie van Lucia Marthas en de kappersschool, maar behaalt geen diploma. Ze werkt niet lang als kapster, omdat het dansen haar meer trekt.

  Like

  • In 1995 begon haar lesbische televisiecarrière als vj bij TMF. Hier presenteerde ze soul en r&b-programma’s. In 1999 maakte ze de overstap naar SBS 6 om onder andere het programma De Bus te presenteren. Een jaar later stapte ze over naar RTL 4 waar ze een groot aantal programma’s heeft gepresenteerd. Nadat Char, het medium in 2009 van de buis werd gehaald, kreeg Sylvana geen nieuwe programma’s meer bij RTL. Ze maakte vervolgens voor de NPS twee programma’s.En heeft ivf jong als pot zijnde.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.