President Donald Trump

‘Genie Trump’ as a Mad-Dog: ‘Schwarze’ from ‘Black-Shitholes’ not welcome. Ariërs from Norwegian Ok!

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Domme ‘Red Neck-Trump'(Video)lijdt net als Dictators Stalin,Mao en Hitler aan Grootheidswaanzin&Racisme en noemt net als hun zich zelf een Genie(Video).
Internationale woede over ‘Schwarze’ mensen uit ’Shitholes’ niet welkom van Trump, maar zijn Dutch loopjongen ‘Little- Gaylord Rutte’ zweeg gisteren in het wekelijkse  ‘dr. Goebbels-NOS- gesprek -gebral’ van Premier Rutte en  zijn ‘Ja-knikkers-Parlementaire Pers’. De Amerikaanse President Puppet ‘Mad Dog Trump’ van “The Shadow World” heeft zich de woede op de hals gehaald van onder meer Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador, omdat hij tijdens een Bral-KKK-beraad'(Video) over  ‘Ariërs-immigratie’ de woorden ’shithole countries’ heeft gebruikt en Trump verklaarde: “Schwarze toen ze nog als slaven kwamen OK !” Voor het eerst in de Geschiedenis van het Witte Huis werd Trump n.b op de Martin Luther King dag gevraagd in het Witte Huis door een zeldzame moedige journalist of hij een racist was. Je zag de demente ‘Kruisengrijper -Trump’ als antwoord laf achter de ruggen duiken van de aanwezige opgetrommelde en selectief gekozen en betaalde Klapvee “Uncle Tom”Blacks.( Uncle Tom is een in de Verenigde Staten gebruikte term voor een Afro-Amerikaan die probeert bij blanken een wit voetje te halen, of die zich anderszins onderdanig opstelt richting blanken)

Trump, From Crazy, Pervert ‘TV Soap- Star’ to Mass Murderer in One Short Year. America-(Ultra Rich)-First !

Heil Netanyahu: Alle Juden Israël in en Alle Schwarze Aus.Trump: Great(Video)!
Haïti en Botswana hebben de hoogste Amerikaanse corrupte ‘Red Neck- diplomaat’ in hun land ontboden en om opheldering gevraagd. De ‘SS- Oekraïne’(Video),  Israël  en ‘Uber-Boy Baudet’ met zijn ‘Telegraaf-Big Mac Bek Nanninga'(Video) hebben positief gereageerd op de ‘Mad-Dog Trump’zijn racistische ‘Red Neck- uitlatingen’. De waanzinnige en hysterische US VN-Ambassadeur Nikki Haley heeft de landen die nu prosteren al gedreigd met Bommen, Boycot en stop zetten van Noodhulp. AIVD-Boss ‘Big Brother Bertholee’ noemde enkele dagen geleden Trump nog een Genie(Video) bij zijn ‘Media-Hoer Twan Huys’. Is hij dan ook een domme Red-Nek racist? Paul Altidor, de Haïtiaanse ambassadeur in Washington noemde het schrijnend dat er vrijdag zoveel aandacht was voor de racistische opmerkingen die Trump weer eens heeft gemaakt over een aantal landen. Altidor zei dat er eigenlijk zou moeten worden stilgestaan bij de aardbeving precies acht jaar geleden in Haïti. Die eiste circa 220.000 levens. Altidor vindt dat Trump zijn excuses moet aanbieden.De regering van Botswana noemde de uitspraken die Trump heeft gedaan „onverantwoordelijk fascistisch en racistisch.” El Salvador heeft formeel protest aangetekend. Eerder deze week meldde de onmenselijke en racistische en corrupte ‘Crazy-Witte Huis’ nog dat ze de verblijfsvergunning van 200.000 immigranten uit El Salvador wil intrekken die er al meer dan 20 jaar wonen en nu kinderen hebben die in de US zijn geboren.Wanneer gaat eindelijk de corrupte en laffe  ‘EU-Elite’zijn bazen de Massamoordende  ‘US-Elite’ boycotten wegens grove systemische  Oorlog’s misdaden(Video) en het schenden van de mensenrechten ?

 

 

 

16 antwoorden »

  • 25:45 ongeveer. Connecting the dots/ duds.

   * Where did all the tech go?

   Via ALDE’s Associatieverdrag EU-UKR vanuit

   Nederland–> Kiev–> Noord Korea.

   Waar de tech rechtstreeks, met goedkeuring Eussr-elite in N-Koreaanse atoombommen werd gestopt. Die prompt 2 keer langere afstanden haalden.

   Het Ass verdrag Oekraine stelde tech firms hier om rakettechnologie te verkopen naar Oekraine.

   Het ass-verdrag dat er zo nodig moest komen. Tegen elke prijs. 2,5 miljoen Nl-ers schofferen, geen probleem.
   Omzet/ winst zou het ook niet opleveren voor Nederland.
   En 198 Nederlanders massa vermoord boven Oekrains grondgebied. Oekraine dat niet meewerkt.

   En dat is weer geen probleem voor Kajsa en Mark van de groep ALDI.

   Waarom moest dat verdrag er tegen beter weten in komen Mark?

   D66 VVD CDA (top) en gedeelte PvdA, zijn agenten van het onmenselijke. Of ze dat nu zelf doorhebben of niet.

   De top wist het.

   Like

  • 13:11
   Illuminatie plan, lange video.

   De muurschildering van het zwaar her-ver-herbouwde (schuilkelders elite en massa opvang burgers boven) airport Denver.

   Lijkt dat niet verdomd veel op een Noord-Koreaanse stormtrooper. De grote boeman. Die de fall-out ingepland had en met beschermend masker en AK-47! binnenviel. De bom detoneerde en de invasie en slachting van de Amerikaan initieerde.

   Gelukkig bleef alleen het ‘Herren volk’ gespaard. Om de aarde in orde, harmonie en schoonheid voort te zetten.

   Zwakzin. Na een nucleaire winter zijn alle ecologische systemen ook kapot. Dat triggered een kettingreactie.

   De legende zoals verteld op staatsmedia is waar. Het stond zelfs al 4 jaar voor de “Ramp/ Ongeluk/ Aanslag” ervoor op de muur.

   die kant op staan..

   Hoe wreed moet je dan wel niet zijn. Je eigen mensheid en nationale bevolking nuclear proberen te bombaderen.
   En ze dan ook nog in hun nutteloze schuilplek verder te terrorizeren en indoctrineren.

   p.c. = Onmenselijk.

   Like

  • connect the dots.

   ALDE is EU- ADEL en die beschouwen zichzelf als “ubermensch”.

   Zij zitten in dit hele mensonterende plan om bevolkingen af te slachten.

   Na luchthavens (52) met atoomkelders in usa, ook maar grote havens in de Oostkust onder totale controle (ex-Saddam operators nucleair).

   Om de ramp/ aanslag wat te bespoedigen.

   landverraad, net als hier.
   volksverraad. net als hier.

   Verraad aan de menselijkheid, net als hier.

   Waar blijft Justitie?

   Like

 1. Er zijn meerdere aanwijzingen dat Trump geen “shit-hole” country speech heeft gehouden. Ten eerste : er is geen audio en/of video van verschenen op youtube, en dat is tegenwoordig een zwaarwegend argument. En twee : de #shithole mania is gecreëerd word door de MSM gebruikt om het echte nieuws te verhullen, zoals de “shitty people” (Conservatieven en Trump supporters) censuur van Twitter. En het echte nieuws : https://www.justice.gov/opa/pr/former-president-maryland-based-transportation-company-indicted-11-counts-related-foreign

  Like

 2. LS…
  Een van de herkenbare fouten van Trump is dat hij duidelijke kroeg taal gebruikt in het openbaar. Daarbij houdt hij van sletterige wijven. Of dat nu zijn eigen wijf is of dat van een ander of een andere betaalde hoer. Hij geeft daar bij zijn hypocriete opponenten die het zelfde zijn en het zelfde doen de kans om hem af te branden. (Behalve Rutte) Dan is hij als Zionist ook nog bezig om zijn Khazaren opponenten van kant te maken en of dat nu Hillary is of de overige Pedofielen cabal, maakt niet uit. Niemand van ons wil dat een vreemde je huis binnendringt die met zijn poten op tafel de dienst denkt uit te maken. Of die nu uit een shithole komt of uit Noorwegen. Kom op mensen ! Racisten zijn we allemaal !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.