Elitaire Misdaad

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje.

(Door tedsdam en ondersteunt door  de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Wiebes namens Shell:‘Afpers-energierekening’ voor ‘Jan met de Pet’ wordt nóg hoger(Video).

Het jaren dertig Gasmuntje terug: proef met prepaid gas en licht voor wanbetalers  arme sloebers kopt de MSM en de Staat-NOS doet alsof het normaal en menselijk is. Wij hebben al veelvuldig gepubliceerd dat we in een rap tempo weer teruggaan naar de jaren dertig qua onmenselijkheid en vernederende toestanden voor de kaal geplukte massa opgelegd door de Heersende Klasse of te wel de extreem corrupte en meedogenloze Rat in pak Elite(Video) in naam van de Taxfree-‘Graai-King Willem’& Hofnar Rutte.

VVD Minister ‘Gangster Bruins’ trots dat er nog maar 249.000 mensen de ‘Maffia-Zorgpremie’ niet kunnen betalen(Video) .

Stelen met de Wet in de hand door Rutte&Co:Huur omhoog-Huur toeslag afgeschaft. Huis uitgezet.Yuppen en Expats er in(Video).

tedsdam:” En daar hebben ze weer wat gevonden om echt de laatste centen van mensen af te pakken er ze weer in een hoekje te gooien van wanbetalers. Kom die arme sloebers toch een keer tegemoet door bv op inkomen hun rekening te betalen of haal die belachelijke transportkosten voor deze mensen eraf. Jullie ratten zullen verbranden in de hel(gratis en je hoeft niet vooruit te betalen op de energie).De aloude gaspenning van de jaren dertig tot190 60 zal weer keert terug. Energiebedrijven willen wanbetalers stppehse arme sloebers prepaid gas en licht laten kopen, zoals in de vorige eeuw decennialang met de meterkastmuntjes gebeurde. Zo hoeven ze wanhopen klanten met betalingsachterstanden die moeten kiezen tussen eten, kleding of warmte niet langer tegen torenhoge kosten af te sluiten”.

 Zus Burgemeester Aboutaleb jat van gehandicapten(Video) net als ‘PvdA-partijgenoot Roest’ de Dief van de Dak en thuislozen(Video).

2,5 miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Christelijk’ Co. 
In Onleefbaar Rotterdam van de corrupte en onmenselijke  PvdA Burgemeester &Salafist Aboutaleb  (Video) en Arnhem laten Greenchoice en Nuon sinds kort tientallen wanhopige huishoudens met achterstanden als proef vooraf betalen. De onmenselijke en meedogenloze Netbeheerders Alliander en Stedin doen ook mee, net als de Energiebank Nederland. Bij Afpers-succes hopen ze prepaid-energie snel overal in te voeren en zijn de mensonterende jaren dertig wat dat betreft weer helemaal terug.
Murf gemaakte gezinnen die meedoen krijgen in de meterkast een apparaatje naast hun ‘slimme’ meter. ,,Het werkt zoals een mobiele telefoonabonnement’‘, legt Psychopaat Koen de Lange van Stedin trots uit. ,,Mensen zonder geld kunnen tegoed kopen en krijgen daarvoor gas en stroom.” Als hun saldo bijna op is, ontvangen ze een mailtje of appje. ,,Als ze opwaarderen, hebben ze binnen enkele minuten weer stroom en gas en anders zitten ze gewoon in de vrieskou met hun kinderen erbij,hahahahahahahaah.”De onmenselijke ‘Vries maar dood bedrijven’ brallen:” we hopen dat vooraf betalen huishoudens met betaalachterstanden meer bewust van hun stroom- en gasverbruik maakt. Alsof arme sloeber zich niet bewust zijn van de kosten van Gas en Licht, Water, eten en kleding.Ook voorkomt het niet afsluiten de Maffia hoge Wurg-incassokosten van het ‘Deurwaarders- Tuig'(Video) en oplopende ‘Maffia-schulden’, zoals die van de Zorgpremie en eigen risico. Maar uiteraard zit er voor de onmenselijke energiebedrijven een forse portie eigenbelang in.

Opmerking:Wordt Wakker:
Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).

 

12 antwoorden »

 1. Regeerakkoord van kabinet-Rutte III: alle plannen op een rij
  10 oktober 2017 15:37
  “[ … ] Kolencentrales -De komende kabinetsperiode gaat er minstens één kolencentrale dicht. Alle centrales worden gesloten voor 2030. Ook komt er een CO2-heffing voor bedrijven en moet de CO2-uitstoot in 2030 met 49 procent zijn verminderd ten opzichte van 1990. Met name de industrie moet, via afvang en opslag van CO2, daarvoor aan de bak en 18 megaton reductie gaan behalen voor 2030. Voor deze operatie komt geld beschikbaar, zo blijkt. Want onder de stimuleringsregeling voor duurzame energieproductie (SDE+) gaat, naast de opwekking van duurzame energie, ook de afvang en opslag van koolstofdioxide vallen.
  Gas – Voor huishoudens wordt de belasting op elektriciteit verlaagd, het belastingtarief voor gas gaat omhoog. Daarnaast is het de bedoeling dat nieuwbouwwoningen geen gasaansluitingen meer krijgen.
  Klimaatwet – Er komt een klimaatwet, met juridisch afrekenbare milieudoelen, zoals­­ het terugbrengen van de CO2-uitstoot. De komst van een klimaatwet was een vurige wens van D66 en ChristenUnie. [ … ]”
  Rutte III, het kip zonder kop kabinet zonder na te denken, want wat blijkt nu. Er is bijna geen CO2 meer over in de atmosfeer, waardoor de groei van bomen en planten in gevaar komt, Sterker nog, als er te weinig CO2 in de lucht is, dan sterven de bomen af, net zoals mensen stikken bij te weinig zuurstof in de lucht :

  Like

 2. Een functionaris van de geheime dienst omzeilt een moeilijke vraag met “It’s complicated, but this is how it is” en voorkwam ternauwernood z’n ontmaskering. Opnieuw lult Rutte zich er tussen uit. Im “DraußenGericht auf Sonntag” hieß es : “dat de schaderegelingen voor Groningen niet geregeld zijn, want de tekst in het nieuwe regeer akkoord was nog niet verdisconteerd.” In de tussentijd draaien de offshore hedgefondsen op topsnelheid verder. Deze negatieve houding van het Kabinet tegenover de Groningers dient te stoppen. Klonk er bij het aantreden van Rutte III niet de gevleugelde slogan: `Er is geld zat’ ?

  Like

  • Je stem uitbrengen is geen illusie.
   Als iedereen boycot, dan gebeurt er HELEMAAL niks.
   Stemmen is ook jouw recht, dus maak er gebruik van!
   En als je het niet weet: maak je stem ongeldig, maar gebruik ‘m.

   Like

 3. Straks pre-paid frisse lucht ademen, anders dienen de labbekakken maar te verstikken.

  Hoe ver moet dit nog doorgaan zo ?

  Alles in de uitverkoop; waarom niet gelijk alle labbekakken, bejaarden en zieken op Ebay te koop aanbieden als vervangende kunstmest ?

  Wedden dat Rutte dit allang van plan is ?!

  Like

 4. Dank Steve dat je dit onder de aandacht brengt!En zie je het al voor je mensen kunnen amper een prepaid kaart ophoesten van 20 euro om te bellen.Hoe duur is een energie prepaid kaart wel niet.100 euro?50 euro?Mensen kunnen dit niet meer betalen.Het is in en in triest!

  Like

  • Prepaid? Dat is zo 90s!
   Als je kunt internetten, kun je ook de meest verstandige manier vinden om tegen niet al te gekke kosten te kunnen bellen. Sim only bijvoorbeeld.
   Hetzelfde geldt voor energie: kun je internetten, dan kun je je via een energie-collectief verzekeren van elk jaar het meest scherpe aanbod.
   Dus: droog je tranen en vooral niet (blijven) huilen!
   X
   X
   X

   Like

   • Ik huil niet ik kom alleen in verzet.Ik kan gelukkig nog wel mijn rekeningen betalen dat betekent echter niet dat ik de andere kant op kijk als ik zie dat mijn medemens zo onnodig moet lijden door een aantal psychopaten aan de top.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.