mark rutte

Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken Rutte bij Buitenhof over ‘zijn beste vriend integere Teeven’.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam: Een Stem Op de VVD-(misdaadgroep) is een Stem op Rutte & ‘Verkrachter Jort Kelder'(Video)&Teeven&Eurlings& ‘Misdaadgroep- Uber'(Video). Beoordeelt u Rutte naar: Zeg me wie uw vrienden zijn, dan zeg ik wie u bent en waar je mee omgaat word je mee besmet.
‘Komediant Rutte’ reed ‘zwart’ mee in de ‘Nep en Fop-Connexxion-bus’ van zijn beste vriend de ‘Witwas-chauffeur -Teeven’(Video) en mocht dat gisteren recht brallen bij zijn Staat-VPRO ‘Outlet- Buitenhof’. ‘Beroepsleugenaar Rutte’: “die foto van mij met Teeven op de Bus  was echt spontaan(Video) en ik beschouw Teeven als een van mijn beste en integerste vrienden samen met (Junkie)-Gordon en Eurlings ”. Waarom er naast die ene ‘spontane’ foto nooit andere foto’s zijn genomen en gepubliceerd in de sociale media door Connexxion passagiers met smartphones die met Teeven meerijden vroeg Witteman uiteraard niet. Dat laatste is op zich al een bewijs dat de gehate Teeven net zo min als de ex IOC ‘Vrouwenmepper-Captain Gay Eurlings’(Video) (ook al een goede (bed)-vriend van Rutte) helemaal niet echt aan het werk is als buschauffeur,want dan zouden ons de foto’s dagelijks om de oren vliegen dat hij bijvoorbeeld klappen krijgt of uitgescholden wordt.

Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken van ‘VVD-Psycho Teeven’(Video).

‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ was eens een keer bij extreem hoge uitzondering eerlijk en melde gisteren schaamteloos dat Teeven op ‘Junkie Gordon’ na zijn beste vriend is. Hoe dan? Neemt Teeven hem dan ook in zijn corrupte reet? Ach, het is allemaal mogelijk inhet ‘Misdaadcentrum het Binnenhof , want de D66 Leider‘Suikeroompje Pechthold’ heeft hem immers ook 11 jaar lang met Kunst en Vliegwerk in zijn corrupte ‘Pedo-gat’ genomen voor een Appartementje van 2 ton(Video) aan zee, niet dan?

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

Buitenhof:Vragen en antwoorden van te worden afgesproken anders kom Rutte niet.
De Oude laffe ‘Grachtengordeldrol Paul Witteman’ stelde geen enkele kritische vraag over bijv. de terugkeer van het Gasmuntje uit de jaren dertig. Het ingehuurde publiek van een castingbureau ( 17,50 de man) die de instructie’s hadden gekregen instemmend te knikken en te lachen op Rutte zijn ‘VVD- Valse nichten mopjes’ hadden zelfs moeite om  deze keer aan die opdracht te voel doen.

Komt allen naar Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij”(Video) van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018. Zie ook het Partij Programma(Video).

6 antwoorden »

 1. Kijk die twee gestoorde idioten er nu eens zitten dan zijn compleet rijp voor de psychiatrische inrichting, busje komt zo, busje komt zo………

  Like

 2. Buitenhof was in z’n geheel gereserveerd voor Rutte, en als je dat bekijkt wordt je niet vrolijk. Vervolgens wordt als “schuim en as” zwartpater NRC redacteur Tom Jan Meeus uitgenodigd die adviseert, om de moed erin te houden, maar wat skulduggery podcastjes van Michael Isikoff te beluisteren, want volgend jaar Januari 2019 gaat Mueller Trump impeachen. Met geen woord werd gesproken over Hawaii in Buitenhof, ongetwijfeld om daarmee te verhullen dat afgelopen zaterdag Trump succesvol een nucleaire aanval op Hawaii wist af te slaan. Niet alleen voorkwam Trump daarmee de derde wereldoorlog , maar ook werd in een klap hashtag #shithole tot zwijgen bracht : http://archive.is/3JKvb ” The cabal attempted to nuke the Hawaiian islands and put the blame on North Korea. (Sources have confirmed that the false alarm today in Hawaii was a cover story. The attack was real. The media had their “North Korea Attacks the Hawaiian Islands” story preemptively ready. The cabal panicked when the attack failed. A cover story was shortly made up and the attack was branded as a false alarm. The Emergency Broadcast System does not lie. Someone pressing the “wrong button” simply does not happen. This was another cabal attempt to derail the transition process by fabricating a war.)”
  Ik heb Rutte nog nooit zo nerveus zien praten als afgelopen zondag 14 jan 2018. En met reden want Trump gaat voorlopig nog niet weg :

  Like

 3. Cees H. lacht zich nog steeds ’n bult om witwasser Fred T., die in ruil voor wat info belastingvrije transacties sloot. Normaliter jaagt ’t OM ’t apezuur op dat soort criminelen onder ’t motto: misdaad mag niet lonen. Ethiek geldt bij de VVD uitsluitend voor anderen.

  Like

 4. Die Teeven heeft zoveel mensen het leven kapot gemaakt de vuile achterbakse gluiperd dat ik mij niet verbaas dat ie binnenkort dood achter het stuur zit van zijn mongolenbus de vuile zogenaamde crimefighter die zelf niet deugt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.