pvda

PvdA-Kamerlid ‘Monster-Koppelbaas Moorlag’ mag blijven. ‘Uitbuit-Asscher’ blij.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een Stem op de PvdA is een Stem op ‘Koppelbaas Moorlag’ en ‘Uitbuit-Asscher’ bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen.
‘PvdA-Jongeren’ willen af van ‘Kamerlid-Koppelbaas-Monster-Moorlag’. Asscher: Moorlag is een goede PvdA-er en mag blijven(Video).’Monster Moorlag’ was/is weliswaar een bikkelharde Koppelbaas, fraudeur en oplichter ten koste van geestelijk gehandicapten maar zijn intenties waren goed en daar gaat het uiteindelijk om bij de PvdA-hoertjes om een goed PvdA Kamerlid en Gemeenteraadslid te zijn. De walgelijke PvdA-er Roest die de Daklozen had bestolen(Video) eist nu dat hij in ere wordt hersteld door de PvdA Top: “Ik handelde ook met goede intenties en ik wil weer terug keren als PvdA-Gemeenteraadslid” . Ook de zus Tlaitmas Aboutaleb van ‘PvdA-Salafist-Burgemeester Aboutaleb’ die ook al had gestolen van (Blinden)- gehandicapten(Video)  eist nu eer herstel van Asscher en dat zij weer aan de bak kan als PvdA-er. Asscher waarschuwt wel in dit verband  ff snel ter afleiding voor Poetin, Wilders, de Motorbendes(Video) en de Stem van de Straat partij van ing Steve Brown.

Inktzwarte Familie geschiedenis Asscher:’Joden als rook door de ‘SS-schoorsteen’( Grootvader Asscher). ‘Labbenkakken rook je maar dood'( moeder Asscher) en Geestelijk gehandicapten uitbuiten(Lodewijk Asscher).
Volgens de corrupte en laffe partijleider Asscher had Moorlag goede bedoelingen en mocht hij daarom aanblijven. Maar het corrupte en laffe partijbestuur en de PvdA jongeren vroegen hem enkele dagen later alsnog te vertrekken. Daardoor werd duidelijk dat Asscher de zoon van Irene Asscher de criminele CEO van Philip Morris en de kleinzoon van de Voorzitter van de ‘Joodse-SS-Raad’ en het bestuur niet op een lijn zaten, bralt Van der Wulp. “Er is nog veel onrust over de koers van de(corrupte en laffe) partij.”

PvdA zwicht voor ordinaire bedreigingen van ‘Koppelbaas Moorlag’. Corrupte PvdA-top op de hoogte van Koppelbaas praktijken Kamerlid ‘Monster-Moorlag’(Video).

Ook is gebleken dat het Inktzwarte onmenselijke verleden van de PvdA toen ze de Hoer speelde voor de ‘VVD-misdaadgroep’ hun nog altijd achtervolgt. Bij het vorige ronduit Misdadige Kabinet Rutte2 waren de ‘PvdA-hoertjes’ en Minister Asscher van (a)Sociale Zaken immers verantwoordelijk voor de sluiting van sociale werkplaatsen met immens leed tot gevolg. Moorlag bralde dat hij de schijnconstructie gebruikte zodat bij zijn uitbuit ‘Slaven-bedrijf’ om zoveel mogelijk hulpbehoevende en geestelijk gehandicapte mensen aan het Slavenwerk konden. Naar eigen zeggen handelde de ‘PvdA -Psychopaat&Koppelbaas Moorlag’ zoals de ‘VVD Griezel-Teeven’ (beste vriend van Rutte,aldus Rutte gisteren bij Buitenhof) altijd bralde (Loog) (Video)altijd naar eer en geweten en daarom weigerde hij op te stappen  . Hij dreigde zelfs verder te gaan als eenmansfractie voor de geestelijk gehandicapte ‘Hoeren-partij’ van de ‘Zwarte Pieten deskundige Sylvana Simons’(Video). De Schaamteloze PvdA-Hoer Van der Wulp: “Zo’n afsplitsing zag niemand zitten na het verlies van 29 zetels bij de vorige verkiezingen.” Moorlag op zijn PvdA Tweede kamerlid ‘Koppelbaas -Bral-pagina’ : “Als (psychopathisch) Kamerlid wil ik me inzetten voor de gewone mensen ( alleen voor mijzelf), bijvoorbeeld in de zorg ( en patiënten te behandelen als Bio Plof-kippen). Mensen die niet kunnen relativeren (zoals ik), moeten eens in de verpleeghuiszorg gaan werken ( en zich bijv. door mij laten uitbuiten). Ik ben zelf elf jaar lang ziekenverzorger geweest(Kuch). Dan zie je wel wat de echte problemen zijn. Werken  ‘Graaien en Naaien’ in de Maffia- zorg(Video) is prachtig. Maar hoe hard ik ook (niet) werkte, toch had ik het gevoel dat ik gehandicapte mensen tekort deed  (dat klopt). En dat was niet wel fijn(Kuch)” .”PvdA-Kamerlid Monster-William Moorlag’ mag blijven van Asscher en de Top van de PvdA. Het corrupte en laffe partijbestuur, de eveneens corrupte fractietop en Moorlag zijn dat overeengekomen na een ‘Nep en Fop-advies’ van de Schijn-commissie-Noorman-Den Uyl.„Alles overziend is de ‘Schijn-commissie’ van mening dat William Moorlag geloofwaardig de PvdA-hoertje kan blijven vertegenwoordigen in zijn werk als Kamerlid”, leest een verklaring van de schaamteloze partij. De corrupte en Laffe partijtop wilde tot een paar dagen geleden nog van hem af. De Voorzitter van het ‘Nep en Fop feministische’ zwaar gesubsidieerde  Vod Opzij en dochter van Joop den Uyl Noorman-Den Uyl bekeek de omstreden schijnconstructie waar het Groningse Kamerlid in zijn tijd als directeur Koppelbaas van (a)sociale Slaven-werkplaats Alescon verantwoordelijk voor was en waarvan de rechter in december zei dat hij een ‘Monster-Kobbelbaas’ van het ergste soort is.

’Vanuit goede PvdA-bedoelingen de ‘PvdA -Doofpot’ in’.
De ‘Schijn-commissie’ oordeelt dat de schijnconstructie is opgetuigd ’vanuit goede bedoelingen’, namelijk om zoveel mogelijk mensen aan het werk helpen. Ook vindt men dat Moorlag integer heeft gehandeld als directeur, op basis van stevige juridische adviezen over de constructie. Wel vindt de commissie dat de constructie onrechtmatig was, nu de kantonrechter op 19 december ’een ander licht op de zaak werpt’. De Oude Joop Den Uyl heeft zich in zijn graf omgedraaid dat zijn dochter meewerkt aan het handhaven en een uitbuiten van geestelijk gehandicapten.De constructie volgens Noorman-Den Uyl ’strijdig met de uitgangspunten van de PvdA’, omdat voor de PvdA het uitgangspunt ’het principe van gelijk loon voor gelijk werk op dezelfde werkplek’ is. „Constructies die tot doel hebben daar bewust van af te wijken, accepteren we niet, maar nu weer wel, omdat het om eem PvdA Kamerlid gaat.”

’Meerdere gelegenheden voor ‘Monster Moorlag’ om de waarheid te zeggen ’
De commissie kraakt voor de Show harde noten over Moorlag, die zijn partij ’bij meerdere gelegenheden actiever had kunnen betrekken bij de kwestie die speelde’. Ook hadhij zich na het oordeel van de rechter duidelijk moeten uitspreken tegen de schijnconstructie. Daarnaast gedroeg hij zich na de uitspraak van de rechter meer als ex-directeur  Godfather van Misdaadgroep Alescon dan als Volksvertegenwoordiger van de PvdA, bralt de ‘Schijn-commissie’.Dat het partijbestuur Moorlag de wacht aanzegde oogst zogenaamd begrip van schaamteloze Super-PvdA Hoertje- Noorman-Den Uyl’ ,maar dat zet zij ‘Opzij’, omdat de zaak ’in de achterban van de PvdA en bij ieder normale Nederlander veel beroering opleverde’. Kan haar wat schelen! Voor de meeste kiezers is dat te laat en absurd. Op sociale media hekelen zij het terecht aanblijven van ‘Koppelbaas Moorlag’. “Al met al een hele nare kwestie voor de PvdA”, bralt Van der Wulp. “Zeker nu  ons obscure splinter partijtje weer een beetje hoopte op te krabbelen met nog twee maanden tot de gemeenteraadsverkiezingen en wij vrezen dat veel PvdA-ers  nu op de Stem van de Straat Partij gaan stemmen in Amsterdam, want dat ga ik ook stiekem doen.”

Wordt Wakker en kom naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij”(Video) van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018.

 

 

8 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.