Kabinet Rutte3

Woonlasten gaan in 2018 weer omhoog met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co.

( van onze ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD Minister ‘Gangster Bruins’ trots dat er nog maar 249.000 mensen de ‘Maffia-Zorgpremie’ niet kunnen betalen(Video).  Huiseigenaren en huurders moeten dit jaar weer meer woonlasten betalen dan in 2017 wederom met dank aan de altijd Liegende ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en deze keer met zijn ‘Nep en Fop Christelijk &CO’ ‘gabbers in crime’.

De ‘Duivelse-Geest’ van ‘Censuur-Lord Buma’ heerst al bij Universiteit van Groningen(Vide0).
Voor kopers bedraagt de stijging 0,6 procent en voor huurders 0,3 procent, blijkt uit een jaarlijks rapport dat het Centrum voor Onderzoek van de Economie van de Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen dinsdag heeft gepubliceerd.  Daar komt nog boven op de Energie Stijging van CDA Minister Rat Hoekstra en ‘D66- Yuppie Menno Snel-‘(uw geld weg)(Video). Vandaar dat het gehate en vernederde Gasmuntje uit de ‘Jan met de Pet-crisis’  jaren 30 weer terug is. Door de stijgingen zijn huizenbezitters dit jaar gemiddeld 677 euro kwijt aan de gemeentelijke heffingen. Huurders betalen gemiddeld 329 euro, 1 euro meer dan in 2017. Dat kopers duurder uit zijn dan huurders, komt doordat hun woonlasten zowel de onroerendezaakbelasting (ozb), de afvalstoffenheffing als de rioolheffing omvatten. Huurders betalen geen ozb en in sommige gemeenten ook geen rioolheffing.Het onderzoek van het COELO is uitgevoerd bij de 38 grootste gemeenten van Nederland.  Hoe het komt dat de woonlasten dit jaar weer stijgen, is volgens COELO-onderzoeker Corine Hoeben niet precies te zeggen en dat is bizarre, want ieder weet dat dat door Rutte&Co komt.

Geld verdwijnt niet/wel in zwart (corrupt)gat van de Ratten in pak(Video)’
Hoe dan ook betekent de hernieuwde stijging volgens het COELO niet dat gemeenten een grote aanslag plegen op de portemonnee van hun inwoners. “Je hoort altijd dat de woonlasten alsmaar meer en meer worden. Dat al je geld in een zwart gat naar de gemeenten verdwijnt. Maar dat is niet zo”, bralt Hoeben.Ter illustratie vergelijkt het COELO de stijging van de woonlasten met de inflatie, die in 2018 naar verwachting 1,6 procent zal bedragen. “De stijging van de woonlasten is veel minder dan de inflatie”, concludeert het COELO. Oftewel: de burger wordt aan de kassa in de supermarkt geconfronteerd met een grotere prijsstijging dan aan het spreekwoordelijke gemeenteloket.De precieze hoogte van de woonlasten verschilt nogal per gemeente. Woningeigenaren in Den Haag zijn het goedkoopst uit: zij betalen 546 euro. Even verderop, in Delft, moeten kopers met 843 euro juist het meeste betalen aan gemeentelijke heffingen. Voor de reeds jarenlang kaal geplukte huurders is Nijmegen het voordeligst (34 euro) en Zaanstad het duurst (567 euro).

11 antwoorden »

 1. Shula, SPREEK! ! !

  Of die andere Trut.

  Kan het Koninklijk Huis, bij monde van nog weer een andere trut hoogstwaarschijnlijk.

  Het verlaten en verkochte volk eens informeren over de stand van zaken in het ons, en Wimlex, zeer bevriende koninkrijk Saudia Arabia (onder islamietjes beter bekend as the “Gay capitol of the world”).

  Haha, kon het niet laten. Maar even serieus, vrienden van ons Wim worden gemarteld en afgeslacht.

  Met ons belastingeld zijn daar altijd warme en innige relaties onderhouden.

  What happend?

  Zou de regering zo vriendelijk willen zijn alle relaties/ investeringen en eventuele andere verliezen bij vernietiging S-Arabia (aka ‘shithole’) in kaart willen brengen.

  Heeft de regering een plan om onze welvaart/ investeringen daar te beschermen of terug te halen?

  Is de regering op de hoogte dat vrouwen, mannen en kinderen in de paleizen opgejaagd en afgeslacht worden?

  Acht de regering het verstandig, dat het Koningshuis afstand neemt van de Keizers in het Midden Oosten?

  Heeft deze huidige regering/ Koningshuis nog een rol bij het tot stand komen van betrekkingen met de nieuwe machthebbers?

  Like

 2. De heer Rutte is zelfs bereid om zijn islamitische terroristische vrienden erbij te halen om geld van de burgers te kunnen innen. Deze zogeheten jihadistische terroristen treden namelijk als deurwaarder op voor de Nederlandse overheid om het geld van u en ik afhandig te kunnen maken. Vandaar ook dat de meeste belhuizen of avondwinkels tegenwoordig door duistere types uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika worden gerund, althans in het centrum van Rotterdam. Dit is ook de voornaamste verklaring voor wat men tegenwoordig noemt de islamisering. Er zijn gewoon wat deurwaarders bij gekomen om de maatschappij leeg te plunderen.

  Like

 3. In de Middeleeuwen was Nederland opgedeeld in graafschappen. Wanneer de koning of keizer (Nederland behoorde een korte tijd tot het Duitse Keizerrijk) geld nodig had klopte hij bij de graven aan. Zij hieven vervolgens belasting in hun graafschap om het bedrag bij elkaar te krijgen.
  In eerste instantie waren de heffingen incidenteel, maar spoedig werd de betaling een structurele verplichting. Vanaf de twaalfde eeuw groeiden dorpen uit tot steden die zelf belasting onder hun bewoners gingen heffen. Zo voerden de steden accijnzen in op levensmiddelen zoals bier, zout, graan en zeep. Niemand kon zonder deze middelen leven en dus waren steden op deze manier zeker van inkomsten. Ook het gebruik van openbare plekken zoals de markt en bruggen werd belast.
  Belasting is nog steeds de belangrijkste inkomstenbron van het koningshuis, met als grootste inkomsten de omzetbelasting en de loonbelasting.

  Like

  • Op benzine en aanverwante brandstoffen zit 70% accijns maar over de totaalprijs moet ook nog eens BTW worden betaald. Men betaald daarmee dus belasting over het betalen van belasting! Er is zelfs een periode met raambelasting geweest. Over ramen waardoor mensen voor het eerst licht in de woning kregen zodat ze ook binnen een boek konden lezen.Je kunt dit soms nog zien aan oude panden waarvan meerdere raamkozijnen keurig zijn dichtgemetseld. Ik heb ooit een tijdje in tweedehands kleding gedaan en daarvoor moesten mijn klanten BTW betalen terwijl de BTW van die kleding toen die nieuw was óók al een keer was betaald. Tegenwoordig is het belastingstelsel zo ondoorzichtig dat niemand in de gaten heeft bijna de helft van zijn/haar werkzame leven voor de “elite” te moeten werken.

   Like

   • Het heffen van belastingen valt trouwens onder één van de vele vormen van “overheidscriminaliteit”. Persoonlijk heb ik geen probleem met het betalen van belasting mits gebruikt voor het algemene belang. Maar dat is beslist niet het geval: vooral bij het misbruik maken van bevoegdheden gaat het gemeenschapsgeld met bakken ongecontroleerd de lucht in.

    Like

   • Van het voor de oude dag gespaarde geld betaal je jaarlijks steeds weer belasting? Zeker een manier van de schatkist om de burger armer te maken

    Like

   • Na een zeer werkzame tijd dat er geacht wordt dat je van je gedane arbeid de vruchten mag plukken, staat de belastingdienst op de eerste plaats om je ervanaf te helpen?

    Like

 4. Gemeentelijke belastingen worden altijd “vergeten”. Bralt Rutte -op nationaal niveau- dat de belastingen onder zijn bewind dalen, schroeven de gemeenten de volgende dag hun belastingen met ’t zelfde % op. Lood om oud oud ijzer. Kat in de zak. Genaaid worden waar je bij staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.