Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

De Monsters van Rutte2 en 3 buiten Wajongers en hun ouders uit met fictief werk en korting op hun ‘Honger-uitkering’.

(door Wendy  Wendels   en ondersteunt door onze Stem van de Straat partij  redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met de Monsters van Rutte 2 en zijn PvdA ‘NSB Loopjongen Asscher’ met als ‘UVW- Godfather'(Video) de huidige onmenselijke VVD Minister’Elite-Gangster Bruins’ van Volksgezondheid voor de Rijken werden de Wajongeren al aan ‘PvdA-Kapo-Klijnsma- fictief’ werk geholpen en aan echt (onderbetaald)- werk, maar dan Slavenwerk bij walgelijke types als  het corrupte PvdA Kamerlid ‘Monster-Koppelbaas- Moorlag'(Video). En daarboven op wordt hun toch al magere honger-uitkering nog gekort ook om bijv. de tonnen Loonsverhoging van Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn Royal klaplopers familie op te hoesten(Video) die slechts 110 miljoen euro per jaar vangen van de Staat( u dus).

Maar nu met ‘Taxfree-Shell- Rutte3’ en zijn ‘Nep en Fop Christelijk loopjongens- CU& CDA’  worden nog meer weerloze Wajongers bij hun herbeoordeling arbeidsvermogen toebedeeld. Helaas gaan deze beoordelingen uit van fictief werk. Omdat dat werk niet echt bestaat, wordt deze nieuwe groep jongeren met een beperking tot de bijstand veroordeeld als zij niet thuiswonend zijn en als zij thuis wonen  wordt hun bijstand’s uitkering gekort met het inkomen van hun ouders. Kan het nog onmenselijker en crimineler? En dan noemen ze in Het Parool en de MSM Holleeder een Monster en moeten wij  volgens hen oppassen voor Fake News, de Stem van de Straat, Poetin, Wilders en No Surrender Henk Kuipers en de Motorclubs.

Stelen met de Wet in de hand: ‘UWV-Maffia’ maakt ‘Monster Holleeder tot ‘Moeder Theresa’.

‘Nep en Fop Politiek Verslaggever ‘’van  het ‘PvdA-bejaarden Vod’ Het Parool de corrupte Gevestigde Orde Michiel Couzy: Kijk dergelijke standpunten van De Stem van de Straat m.b.t  mijn Koning Rutte,Wajongers en Moorlag is nou precies de reden waarom ik en mijn ‘gabbers in crime’ De Balie De Stem van de Straat partij boycotten, geef mij maar ‘Big Mac Bek Naninga’ (Video)en ‘Zwarte Piet Deskundige Sylvane Simons'(Video) om de boel af te leiden van misdadige maatschappelijke zaken die de onderdrukte Laagste Klasse echt raken, Houzee!

Opmerking: Kom in Verzet tegen de criminele ‘Monsters van Rutte&Co’ van Den Haag  en de Steden en Stem op de Stem van de Straat Partij.

 

10 antwoorden »

 1. ’t Zal gvd ook eens niet. Altijd dat zelfde hoerenjong.

  Of hoerezonen. Die dikke vvd-er rende ook al met Nederlanders hun pensioengeld ervandoor. Nu George Soros, Intime vriend van Wimlex en het Nederlandse koningshuis.

  George verdiend een paar miljard euro dankzij 5,5 miljard verlies van Nederlands opgebouwde welvaart.

  Kan iemand mij vertellen of deze man gesignaleerd staat in Nederland?

  https://www.daskapital.nl/5150147/waar-is-cees-grimbergen-pensioengeld-mogelijk-foetsie-door-bankroet-britse-bouwer/

  http://www.breitbart.com/london/2018/01/17/report-soros-make-millions-collapse-uk-construction-giant/

  https://www.thestar.com/business/economy/2018/01/15/uk-construction-company-carillion-files-for-liquidation-after-bailout-bid-fails.html

  Like

  • ’t verlies NL’se welvaart is geen 5,5 miljard maar een paar honderd miljoen. Pffoei, dat scheelt.

   Dan zijn wij nog de gelukkigen in deze wereld. De adel/ Soros beroofde ons maar van een paar 100 miljoen.

   Andere landen waren minder fortuinlijk, na Open Society inmenging. Na censuur en p.c.-fascisme en ineens economische tegenwind. Sommigen kregen zelfs een burgeroorlog.

   Vandaar dat zijn club en gekochte politici overal EU-wijd eruit getrapt worden. Van Italie, Rusland, India Oostenrijk tot aan de USA aan toe. o.a.

   Nu ben ik vast en zeker nog wel een shithole vergeten.

   Staat die man al gesignaleerd ?

   Like

  • Met de nabetaling voor in totaal 532 medewerkers is een bedrag van 900.000 euro gemoeid. Daarnaast kost de nieuwe constructie, waarbij driehonderd medewerkers per 1 januari in vaste dienst zijn gekomen, het bedrijf op jaarbasis 400.000 euro extra. Dat geld zal volgens Alescon moeten worden opgehoest door de zes gemeenten waarvoor het SW-bedrijf actief is.

   Dus met andere woorden Jan met de pet kan het weer betalen voor de fraude die deze rat heeft veroorzaakt.En zichzelf in de slachtofferrol zetten.Het is toch niet te geloven.

   Like

 2. In Rotterdam(gemeente en aanhang,niet Jan met de pet) zijn ze ook heel trots dat ze 15000 mensen uit de bijstand hebben geholpen door ze jarenlang te terroriseren om elke dag de tuin van onze Abou schoon te vegen(ze moeten wel anders wordt hun uitkering stop gezet).Ze zijn echt heel trots op zichzelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.