Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden.

( door de Stem vd Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat; Esther van Fenema en Steve Brown in Café Weltschmerz/SaltoTv. Ing Brown:” ik ben de enige niet liegende ‘Party-Boss’ en daar rilt de corrupte Elite en hun ‘dr. Goebbels- MSM'(Video) van. En echte Amsterdammers zijn een niet beschermde uitstervende diersoort geworden in ‘Pretpark-Amsterdam’ (Video) met dank aan de ‘D66-Yuppies’&’VDD-Misdaadgroep’ die op transport zijn gesteld naar ‘Armoede-reservaten’ buiten Amsterdam of  staan in de rij  bij de mensonterende ‘PvdA Kapo-Klijnsma-Voedselbanken’ .En Uber is de echte ‘Crime-Boss’ van het Forum van (geen) Democratie(Video) met hun ‘Boy Baudet’ en zijn  Amsterdamse ‘Veelvraat- Big Mac Bek Nanninga'(Video). “Lees  ook het Partij Programma van de Stem van de Straat(Video).

Zie ook “De Volksgangster uit Amsterdam; Esther van Fenema en Steve Brown”. Brown: Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU’.

 

9 antwoorden »

 1. Selectieprocedure Nieuwe Lichting Bestuurders

  Uniek inkijkje in het studentenleven, het banencarrousel voorportaal voor geprivilegieerden.
  De uit de Monetaire ruif volgevreten kaste van Universitetsbestuurders doen n.a.v. uizending aan damagecontrol en gooien hun studentenvereniging katvangers publiekelijk voor de Bus.

  Hoe “Creme de la Creme Bestuurlijk Nederland” is komen bovendrijven

  Like

 2. Beter een horzel in de huid dan een luis, klinkt veel positiever of niet Steve, geef de m melkers geen kans, want dan worden de armen nog armer en de elite nog rijker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.