Kabinet Rutte3

‘Gifmenger Rutte’ liet gisteren met zijn Wiebes aka “Alle armen aan het gas” de Groningers weer aan het Gas.

( door Vogelvrije Huisarts en onderstunt door onze Stem vd Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Internationale-Gifmenger-Taxfree-Shell-Rutte'(Video) schitterende gisteren door  afwezigheid en liet zijn ‘VVD-gabber in crime- Erik Wiebes’ aka “Alle armen aan het gas” de Groningers weer aan het Gas. Nu een zonder de heer . U weet wel: die welbespraakte altijd liegende) laffe en corrupte  ‘man ‘die 1,4+ miljard aan Dividendbelasting weggeeft aan het grootkapitaal en 7+ jaar lang de mensen in Groningen liet stikken namens 2 leden van het ‘Moorddadige- Grootkapitaal'(Video): de milieuvernietigers en . Zelfs de Staat-NOS had gisteren moeite om de jaren lange wan en misdaden van Taxfree-Shell-Rutte&Co tegen de Groningers goed te brallen.

5 antwoorden »

 1. btw. Voorzitterschap (6 mnd) plus feestje omdat het zo niksnuttend goed voor NL wa kostte 400 miljoen (incl. beveiliging).
  Dat kan je weer gebruiken bij de eerst volgende cuck die zegt dat 35 miljoen voor een refernda teveel/ weggegooid geld is.

  Of je zegt helemaal niks, want cucks willen het gewoon niet begrijpen. Daarom zijn het ook cucks.

  Nu, onze grote en ongekozen voorzitter Koninklijk Huis/ Eussr/ ALDE, George “razzia’s everybody does it” soros.

  Die moet weer eens ongevraagd zijn mening geven over soevereine naties in Europa.
  Nu gaat de EU kapot. Hoogstwaarschijnlijk is de oplossing meer EU, maar dan via 1 van zijn zoons (graag een landverbod voor die hele landverradende familie).

  Als links/ Rechts en de duivel de Eussr als verdoemd zien. Wat doen we daar nog.

  Kan ik over 10 jaar de huidige politici aanklagen voor de verloren welvaart?

  Eussr is een zinkend schip, met nog slechtere en bezopenere stuurlui dan Schettino en Joseph Hazelwood (Exxon Valdez) bijelkaar.

  Wie als laatste opstaat en de tafel verlaat moet de eindafrekening betalen. Hoe meer nettobetalers vertrekken, hoe meer de overgeblevene moeten afdragen.

  Als we nu vertrekken beperken we de schade. Blijven we tot het laatst, dan betalen wij (u) de hoofdprijs.

  Hoe retarded is dit kabinet eigenlijks dat ze dit scenario niet bespreken. Dat is onprofessioneel en delussional. en waarom horen we niks over Saudia “Shithole Central” Arabia.

  Dat waren vrienden van Wimlex.

  Like

 2. Rutte was eens de voorzitter van de Europese Commissie ( in 2015 ). Nederland was toen aan de beurt om de voorzitter te leveren ( als een van de lidstaten van de Europese Unie ). Er vonden toen ineens terroristische aanslagen plaats in Parijs. Rutte noemde de terroristen in de media toen nog ”griezels uit de islamitische hoek ”. Het maakte de hoger heren echter verder niet zoveel uit. Men regeert namelijk gewoon verder alsof er niets aan de hand is.

  Like

 3. LS…

  Ik hoorde Rutte ook zeggen dat de Russen de aardbevingen in Groningen veroorzaken. Daar om moest zijn Clown Holmaat de Neus Kwibus de hete kolen uit het vuur halen. Wordt nog lastig gas kopen van de Russen maar daar zal de lange kabinetsformatie wel de schuld van zijn. Rutte hoopt ook dat met die aardbevingen de onderste MH17 steen boven komt…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.