d66

D66 Minister Ollongren leidt namens de Bilderberg groep ‘Lieg-debat’ Tweede Kamer gekozen Burgemeester.

(van onze Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren was het ‘Bral en Lieg Debat’ in de Tweede Kamer over de gekozen Burgemeester en het corrupte en beruchte ‘Elite-Banencarrousel‘. Met….. de altijd liegende ‘D66 -Jonkvrouw Ollongren’ , de koene corrupte strijder van de ‘Bilderberg- Crime Groupe’ tegen ‘Nep-nieuws’ en referenda. #1984De ‘Nep en Fop- D66 Minister Ollongren’ liet tijdens het debat fel weten tegen het plan van de Stem van de Straat te zijn om een Leugendetector in te voeren in de Tweede Kamer en in de Gemeenteraad en had daarom stiekem haar Amsterdamse slaafse Lokale Pers ( Het Parool) en de door haar gesubsidieerde omgekochte De Balie (665 duizend euro per jaar) opdracht geven de Stem van de Straat te boycotten van alle debatten.Tot nu toe zijn trouwens veruit de meeste corrupte Burgemeesters lid van ‘VVD-misdaadgroep’,  ‘Nep en Fop Christen- CDA'(Video),  Rent a D66 Yuppie’ en de PvdA-Hoertjes, allemaal corrupte partijtjes die regelmatig deel hebben uitgemaakt van een Misdadige Pluk de armen kaal ‘Kabinet-Taxfree-Shell- Rutte‘. Als ‘Duister-Taxfree-de Kroon van King Willem’ uit de Grondwet wordt gehaald, ontstaat er ruimte om een Burgemeester te laten kiezen door de inwoners van de Stad.

Ollongren  betrapt als Jonkvrouw van Taxfree ‘Graai- King Willem’ en worden beide uitgejouwd voor Moordenaars en Maffia:

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters (Video).Het is al eerder geprobeerd om de gekozen Burgemeester erdoor te krijgen? 
In 2005 sneuvelde een eerder plan om de burgemeestersbenoeming uit de Grondwet te halen op het allerlaatste moment, bij de laatste stemming erover in de Eerste Kamer. Ook toen was een tweederde meerderheid nodig, maar de ‘PvdA-hoertjes’ stemde onverwacht tegen als ‘Ras-NSB-arbeiders verraadster van Asscher(Video). Dat was in de zogenoemde ‘Nacht van ‘Pedo- Van Thijn’, genoemd naar de toenmalige corrupte ‘PvdA-Pedo-senator Ed van Thijn’ , die later via de corrupte achterkamertjes en kwade tongen beweren zelfs de ‘Prins Claus & Mr. Frits Salomonson-Martel&Pedo-kleder’ tot corrupte Burgemeester werd van Amsterdam.

Opmerking: Zie: The Black Godfather van de Zeedijk alwaar ter sprake komt dat Ed Van Tijn corrupt is en een Pedofiel uit de school van Prins Claus&Mr  Frits Salomonson en ex OM Boss Top VVD-er ‘Pedo-Rapist- Demmink’:

14 antwoorden »

 1. Q up-date by Michael Corsi

  William (Bill) Gates senior (foto in link) is een aparte man. Zijn hele leven bezig geweest met eugenics. https://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics

  Bill Gates (geen familie van), met de Gates Foundation zet dat werk nu globaal voort. Het terugbrengen van de wereldbevolking (lees arm) zodat het ‘herrenvolk’ meer lebensraum heeft. tja, wat moet je daar nou weer mee. Dat klinkt mij redelijk herkenbaar in de oren.

  Een hereiking alle instituties en afspraken blijkt wederom weer hard nodig. Wat was het doel vd afspraak/ instituut of “maar een handelsakkoordje”.
  Wordt er geleverd. Kan dat minder zwakzinnig en 21ste eeuw.

  (NATO is opgericht tegen het communistisch-blok/ Sovjetgevaar, dat blok/ gevaar is 25 jaar geleden inelkaar gedonderd 1989. En bestaat als zodanig niet meer = NATO = Don Quichote?)

  Free Health Acces o.i.d. Globale ziekenfonds wereldwijd. Met behulp van vaccinaties, abortussen en andere middelen werd er systematisch, en deugend, naar dit doel gewerkt.

  https://www.scribd.com/document/369547830/Qanon-Decode-Post-Thursday-Jan-18-2018-Photographs-Qanon-Posted-Vers-3-0-Jan-19-2018

  Like

 2. Ik vind haar nog steeds niet komisch. Eng tragisch, geschift. Voor een westerse vrouw staat dit gedrag aan zelfmoord plegen. En veraad aan NL. En haar handels-/ politieke betrekkingen met onze sterkste, en de sterkste, bondgenoot.

  Niet grappig maar ze is nu wel gezien. Wat een vies wijf.

  https://www.geenstijl.nl/5140343/ook-diplomatie-draait-alleen-om-deugen-en-niet-om-doelstellingen/

  A de Winter‏ @info40402822 3 uur
  Zeer bescheiden optrekje van Israel & Jodenhater Abbas. Nu met trut Sigrid Kaag….zal er nog veel meer geld naar die moordenaars gaan. Hamas bouwt tunnels van het geld. Smeerlappen die een Israeliër vermoorden krijgen levenslang een riante toelage. WALCHELIJK #KOMINVERZET

  Fred Weber‏ @hoveling 2 uur
  Als antwoord op @edwin_koning @Hannesz1956

  Lijkt nu in één keer afgelost te worden door @Sigrid Kaag

  Like

  • Ik zet er maar even een plaatje bij. Dan weten we waar het over gaat.

   Geschift en ze wil ons meeslepen in haar bijbelse/ koraanse gerechtvaardigde boete en ondergang.

   Hier ziet niemand plezier om te leven in. Dit is schuld, schande, heel veel schaamte en een levenslange onoverkomelijke frustratie. Die, sociopaat dat ze is, afgewend wordt op iedereen ander dan haar zelf. Dat zit in de regering.

   Ga naar het gesticht, trut. Laat je nakijken.

   De zelfmoord spat er vanaf. Het meedogenloos egoistische meetrekken van de westerse beschaving en andermans dochters en NL toekomst, in haar verwarring en psychose ook.

   Wat intens egoistisch.
   Wat intens gemeen.
   Wat een intens gemeen verraad.

   https://goo.gl/images/b9qKt6
   https://images.gscdn.nl/image/d8447cd3eb_Sigrid_Kaag_by_Tasnimnews.jpg?w=593&s=4e7f7564f0b618e3a724d9b617e9cb7d

   Like

  • https://goo.gl/images/b9qKt6

   https://goo.gl/images/3e3QGF

   – Zouden de telecommunicatiebedrijven, alle goedbedoelende senior- acc mngrs eens met elkaar kunnen zitten. Standaarden uitdenken om een totale overhaul te doen op bestaande structuren en systemen.

   Ik neem aan dat innovatieve ideeen onder copyright vallen klokkeluiders of vindersloon, maar dat zal een slim zaken-kabinet tzt wel fatsoenlijk afhandelen. But, matters are afoot.

   bv. Gevangenissen en rechtszalen fatsoenlijk inrichten voor video conferentie van gevangenen/ verdachten.

   (transport besparing verdachten). dit kan je in alle sectoren en onderdelen keten bekijken.

   Er zijn teveel onnodige bewegingen, tijdelijke opslag verdachten en verspilling manuren om zwijgende verdachten voor de rechter te krijgen. Dat is een onderdeel in de rechtsketen. Vergt onnodig veel resources (ook milieu). Het oplossen is gewoon ook lucratief, bv voor Telecomm providers. En goed voor je klanten in het algemeen. Laat de regering maar een bonus uitloven voor besparingen.

   Gevangene kan vanuit speciale ruimte altijd kiezen om zijn advocaat ah werk te zien. Wil hij/zij/$ wel wat zeggen in rechtszaal en kiest ervoor dat efficient digitaal te doen, bij bv verlenging voorarrest.
   Dan krijgt hij 2 dgn straf kwijtgescholden oid wanneer hij NL de kosten bespaard door zijn recht van spreken verzwakt te gebruiken.

   Iedereen wint. Want het resultaat is toch hetzelfde:

   Kajsa ollongren is zwakzinnig, en de verdachte blijft nog een maand langer in voorarrest. Daar hoef je niet 6 uur in totaal voor op transport.

   wie bouwt/ ontwerpt/ richt in de hokken in gevangenissen/ hvb’s.
   Wie ontwerpt infrastructuur telecommunicatie en rollt uit.
   Wie levert de hardware.
   Welke provider mag de bandbreedte verkopen, wie heeft die offerte al bij de pvv of fvd liggen.

   Die laatste was gratis, uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde gedeelde belang. Nederland redden. Nederland weer de absolute top maken.

   En een beetje lachen.

   https://goo.gl/images/3e3QGF

   Like

   • Koekoek,

    Ik gebruik internationale rechtstermen en procedures. Dat is gepast.

    Alle multi-nationals houden zich aan geen enkele moraal of wet van de landen waar ze opereren.

    Ze achtten zichzelf supra-nationaal en gebruiken indien globaal, de belastingwet of wet in het (3e wereld, corruptie) land wat hen het beste uitkomt.

    Off-shoring.
    BASE COMPANY — Company situated in a low-tax or non-tax country (i.e. tax haven), which is used to shelter income and reduce taxes in the taxpayer’s home country. Base companies carry on certain activities on behalf of related companies in high-tax countries (e.g. management services) or are used to channel certain income, such as dividends, interest, royalties and fees.

    Kiezen onder welk licht regime je belasting wilt afdragen over je miljardenwinsten. Ze hebben zichzelf boven nationale wetten geplaatst en zijn vluchtig als gas. Beschermd door politieke kaste die de wetten allemaal tekenen bij het kruisje.

    (Ass-UKR, CETA, TPP, TTIP, IORPII)

    Wat let Nederlanders dan om rechtszaken in andere/ strengere landen aan te spannen. Wat let Nederlanders geld in te zamelen en die multinationals in usa aan te klagen voor zaken waar ze hier last van hebben. Littigate the shit out of you.

    know what I’m saying.

    Like

   • En nu met sterke partijen in de alt-media, die informatie kunnen pushen en hypen.

    Is elk rechtzaakje, hoe onbetekend ook, een potentieel pr-drama voor een multi-nationaal. In elk land dat ze operenen kan de boel op scherp komen.

    Een drama dat de aandelenkoers negatief kan beinvloeden. De msm kan info niet meer controleren, er zijn veel sterkere en efficientere partijen in het veld.

    Niet vergeten.
    De multinationals zijn diegene die de miljarden te verliezen hebben. Het verlaten en verkochte volk is al blut.

    Kan alleen maar winnen bij aanpassingen gedrag multinationals. Of de ondergang van diezelfde bedrijven.

    Rechtszaak advocaten en schandaal in ander land, voetjes op tafel hier en afwachten maar.

    Like

  • Geschift en ze wil ons meeslepen in haar bijbelse/ koraanse gerechtvaardigde boete en ondergang.

   Als mensen nog overtuigd moeten worden dat deze smerige streek van Sigrid (mevr. Poetsenbakker), de Nederlandse ondernemers en belastingbetaleers veel meer dan 12,5 miljoen gaat kosten.

   Deze streek wordt gewroken door Trump-kabinet. Als burger hoef je dit niet te weten. Wanneer je dit als politicus/ partij niet weet. Dan ben je geschikt voor de vvd of dhimmy’66, maar niet voor de politiek.
   Zet er maar een factor 10x op de schade aan de Nederlandse welvaart. En dus het verlies van alle Nederlanders.

   De zelfmoord spat er vanaf. Het meedogenloos egoistische meetrekken van de westerse beschaving en andermans dochters en NL toekomst, in haar verwarring en psychose ook. Zouden dat die palestijnse invloeden thuis zijn?

   Trump neemt namen. We’re taking names and numbers. Wat kabinet Trump zegt, maken ze waar.

   Na m. rutte die 6,4 miljard weggeeft aan buitenlandse aandeelhouders dmv dividendbelasting (1,4 miljard p/jaar).
   Is dan nu die andere volksverradende club aan de beurt om Nederland arm te maken.

   Deze schenking. In spoedtraject is een regelrechte belediging aan kabinet Trump. Je kiest de verkeerde vrienden Sigrid. Wat heb je bij die moslims te zoeken. Waarom ga je daar niet wonen, geschifte trut dat je er bent.

   Zieke trut dat je me d’r bent.
   Dat kan ik met een druk op de knop en Google bewijzen.

   In 0,0042 sec heb ik 140 K hits met ziektebeelden zoals dat van mevr. Kaag. en de rest van die onnatuurlijke orgaan-claimende viezerikken bij d’66.

   Die hele club bestaat bij de gratie van het verkopen van Nederlanders hun welvaart, rechten en toekomst.

   D’66 heeft door deze actie Nederland zeer waarschijnlijk weer een verlies van 100 miljoen gekost.

   Hier is wat je moet weten.

   Trump slaat altijd terug.

   Ik ken het type en je hoeft er ook geen mensenkennis voor te hebben. Hij/ zij zegt het zelf. Hij doet het zelf. vroeger dan later.

   Trump doet gewoon, even afwachten tot juiste moment en dan gaat de geldkraan dicht of wordt de internationale positie vergeven aan wel een loyale bondgenoot.

   Kaag heeft nu ook net de internationale politieke carrieres van de huidige/ toekomstige Nederlandse parlementsleden geschaad.

   Want voor elke international benoeming heb je de steun van usa nodig. Altijd.
   Die steun, dat vertrouwen hebben we door deze actie nu compleet vernietigd.

   De juiste Nederlanders op hoge internationale posities kunnen de belangen van BV NL vertegenwoordigen in het buitenland. Zo was de gedachte. Die schade wil ik graag kunnen verhalen op de partij Kaak en het kabinet. Jullie zijn stuntels.

   AZB

   Dit staat ons ook te wachten, door Sigrid Kaak/ D’66/ vvd, versneld en vluchtige minister van de groep ALDE.

   Wie bedankt haar even in het parlement voor deze prachtige actie? Kan dit nog geblokkeerd worden? Wie geeft haar het nr van $’s therapeut en apotheek.

   http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/us-pakistan-aid-stop-nikki-haley-money-stop-terrorism-funding-state-donald-trump-twitter-a8139876.html

   http://www.abc.net.au/news/2017-12-21/here-are-the-countries-that-get-the-most-foreign-aid-from-the-us/9278164

   Like


 3. Global Abortion Advocate Lilianne Ploumen Claims Papal Award is “Confirmation” of Her Work
  by Steve Skojec, January 15, 2018, 227 Comments
  https://onepeterfive.com/global-abortion-advocate-lilianne-ploumen-claims-papal-award-is-confirmation-of-her-work/

  Pope Francis Honors Dutch Abortion Activist with Pontifical Medal of Knighthood
  by THOMAS D. WILLIAMS, PH.D. , 17 Jan 2018, 27,512 Commets
  http://www.breitbart.com/national-security/2018/01/17/pope-francis-honors-dutch-abortion-activist-with-pontifical-medal-of-knighthood/

  Terwijl Breitbart dit archiveerd als een matter of National Security, wordt langzaam duidelijk dat Pope Francis het Vaticaan van binnenuit helemaal kapot gaat maken.

  Like

  • De goddeloze babymoordenaars worden geeerd in het Vaticaan.

   Misschien dat kerk in de war is, want zo lijkt het wel.

   De goddeloze ALDI-aanhangers. Vaak kinderloos, en dat wensen ze anderen dan ook maar toe.

   ALDE en de Globalisten hebben meerdere landen Eussr tot in de kern van Magistratuur/ wetgevende macht en gedeelten veiligheidsdiensten geinfiltreerd en overgenomen.

   Een zachte coup/ bezetting. Bezetting van het gezond verstand, dat zeer zeker.

   Ze zijn zo retarded dat ze niet eens volksverraad ongezien meer kunnen doen. Eussr-wijd, iedereen wordt gezien voor de smerige honden die ze zijn.

   Daar zit een vijandige mogendheid-systeem achter.

   Het heet de Eussr en ALDE zijn haar fundamentalisten.

   De hoofdstad is Bruxelles en dat ligt in Belgie. Waar het helpen van moslimmoordenaars en islam-terroristen net zo flux gaat alsof we op een markt in het M-Oosten stonden.

   Alleen gebeurde dit in een gevangenis. In een EU land. Met bewakers, management en een zwakzinnige regering.

   Net als bij islamfundamentalisten zijn platgereden, opgeblazen , kapotgeschoten nationale burgerbevolkingen en gekeelde priesters / verkrachtte westerse vrouwen geen enkel probleem.

   Alleen maar hysterie. EU-fundi’s zijn net zo medogenloos de veiligheid van Joden/ Christen onder de bus te gooien. Zoals een goed moslim betaamt.

   Net zo gestoord (je ziet het in de blik) als islam jihadi.
   Net zo gevoelloos, net zo verward en netzo zwakzinnig.

   Alleen is het EU-kalifaaat wat duurder in onderhoud dan het kalifaat in raqqa.

   https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/regering-verbergt-geblunder-met-gedetineerde-jihadisten-575962/

   https://www.haaretz.com/world-news/europe/1.733380

   Like

 4. De Clinton Foundation (3 entities) is een criminele organisatie. Altijd geweest. Het is nooit een liefdadigheidsinstelling geweest.

  De Clintons en de Foundation worden aangeklaagd onder RICO statues. Ketenaansprakelijkheid, de bazen zijn schuldig aan de daden van ondergeschikten. Alles gebeurde zwakzinnig/ want nooit gedacht dat het fout zou kunnen gaan.

  Hier is de deal. Alle multimiljadairs zijn fucked. Met een druk op de knop zijn ze straatarm en geruinieerd.
  Berkham Hattaway/ Bill/ Melinda Gates etc etc kunnen voor het gerecht gesleept worden en zware veroordelingen krijgen doordat ze geld aan de criminele organisatie Clinton hebben gegeven. Due dilligence or not, maar ze hadden moeten (wet) en kunnen weten dat Clintonfoundation niet een liefdadigheidsinstelling was.

  Komen we weer terug op 1 vd Sharon Dijksma Gates (PvdA).

  De gift/ smeergeldbetaling van 30 miljoen belastinggeld. Met Koninklijke goedkeuring.

  Iedereen die geld heeft gegeven aan de Clintons is bij wet crimineel geweest. Als gever aan charity ben je bij wet verplicht, zeker bij opvoering belasting, om te controleren dat het daadwerkelijk een liefdadigheidsinstelling is. Die check is niet gedaan, dat blijkt.

  Heeft de PvdA, door de schenking Nederland een criminele daad laten verrichten?
  Zitten hier nog gevolgen aan voor onze politieke- en handelsbetrekkingen met de USA?
  Zitten hier nog juridische gevolgen aan voor NL?
  Krijgen we die dertig miljoen (bewezen, buit is al gevonden. iedereen gezien) nog terug vd Partij vd Arbeid?

  De omslag van Bill Gates van “open grenzen en de wereld is van iedereen’ naar “Europa kan niet nog meer immigranten opnemen zonder verlies sociale..” moet je dan ook in dit licht zien.

  Trump heeft al die miljadairs en multinationals bij de ballen. Alleen hierop al. Trump is met heftigere energie/ belangen bezig, en hakt niet je handen af. Maar zet gelijk je kloten op het blok. Alles is nog steeds een vrije keuze.

  Bill Gates is doodsbang dat justitie zijn vermogen, status en bedrijf in een week afbreekt, splitst en gevangen zet. (en alle consultant/ accountant firms, complicit, RICO = Fucked). Alle video’s kan je doorzoeken, dan kom je tot dezelfde conclusie).

  Ik zou beleggers moeten adviseren met al die politiek.

  De wet is de wet. Als je meespeelt, en niet teveel aandacht trekt mag je blijven leven. En deugen.
  Trek je iemand zijn wrakende attentie, dan ga je eraan. Inevitable.

  3:13 is de loop in de mond van Gates/ Buffet en multi-nationals. The hammer’s cocked, chamber loaded. Kies, clik ..

  En ze wisten het al die tijd. Die hysterische in Groenlinks EP, ALDE/ ADEL/ ALDI/ DEAL.

  Dhr. Wilders wist het ook. Bleef razen, bleef staan uit loyaliteit.

  Ze namen de dode moeders, vaders, zonen en dochters in Europese steden voor lief. Of het nu Moslims in het m-o zijn of hier autochtonen. Opgeblazen, overreden of overgesneden. En de blijf van mijn lijf huizen zitten nog steeds vol met moslim meiden.

  Ze wisten het. Verkocht.

  Like

  • – Komen we weer terug op 1 vd Sharon Dijksma Gates (PvdA).

   Dat was kosmisch samenvallen van omstandigheden en situaties.

   Dat had ik ten eerste niet zo bedacht.
   En ten tweede;

   Sharon Dijksma is niet getrouwd met Gates. Misschien wel misbruikt door hem, maar het bonnetje daarvoor zal dhr. Wiebes vast wel kunnen vinden.

   Ambtenaren genoeg.

   #fakenews

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.