Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Gemeenteraadsverkiezingen:Goedemorgen NL liet ‘D66 Suikeroompje Pechtold’ Wilders de maat nemen.

(van onze Stem v.d. Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Denk na en Stem op de Stemvan de Straat.
Terwijl de Stem van de Straat partij overal geboycot wordt door de corrupte gesubsidieerde ‘Nep en Fop Linkse Media’ als bij de eveneens corrupte reactionaire ‘VVD&D66&CDA&CU-Groot Kapitaal-Rechtse-Media’. De Stem van de Straat stapt zelfs naar de Rechter om toegang tot de Lieg-debatten te krijgen(Video).Mocht hedenochtend de extreem corrupte en perverse ‘D66-Suikeroompje’ en ‘Elite-Pedo Schandknaap-Pechthold’(Video) Wilders weer eens de maat nemen en wegzetten als een Circusklant(Video) bij Goedemorgen Nederland. Het ‘Kul-programma’ voor de bejaarde domoren en Zombie TV kijkers . Geen enkele vraag van Goedemorgen over zijn ‘cadeau’ gekregen ‘Neem hem in je Gat-Appartementje’ van 200.000,- euro aan Zee en zijn duistere en corrupte banden met Maffiaboss Porosjenko: Goedemorgen Nederland met drie domme Yuppies als Presentatrices Maaike Timmermans, Vivienne van den Assen en Roos Moggre (hebben zij zich ook als Pronkstuk latten verkrachten(Video) door Jort Kelder). Ook geen enkel vraag over het feit dat zijn ‘Internet-censuur-Politie Minister Ollongren’(Video) één van de hoofdschuldige is dat Amsterdam een onleefbare Expats, Yuppies en Toeristen  ‘Pretpark-stad’ is geworden alwaar de echte originele Amsterdammers een bedreigend uitstervend diersoort zijn geworden(Video).

Komt allen naar ons PARTIJCONGRES: “STOP DE STRAF DE ARMEN MAATSCHAPPIJ” VAN DE STEM VAN DE STRAAT PARTIJ.(Video)

9 antwoorden »

 1. 11 jaar over ku(ns)tgeschiedenis gedaan en zich dan nog elke dag door ’n Canadees laten nemen. Hij weet ’t nu wsl nog niet. Maar ja, appartementen hebben geen achterdeur. Daar moet alles door de voordeur. Laat ie gauw ’t ruime sop kiezen.

  Like

  • vanaf minuut 4 zijn ze op de achtergrond heel erg druk met opruimen, dit bedoelen ze dus met druk in rotterdam? en die gekke pechtold woont ineens weer in wageningen terwijl zn penthouse in den haag van het dak waaide als een blad van de boom? Maar het hoofdkantoor van d66 staat inmiddels in amsterdam en staat daar ook al voor in de peilingen hahahahaha en een circus act houder……naja alles en iedereen die nog in amsterdam op d66 stemt is vast ook langs geweest in huize pechtold.

   hup stem van de straat nog 61dagen volgens loser pechtold

   Like

 2. Time “The Perfect Crime” , You Can Buy Time, But You Can Not Buy Freedom

  Het Monetaire stelsel, eeuwenoud instrument voor een geruisloze genocide, dat alles georkestreerd onder het mom van rente, inflatie en economische groei. Een stoelendans van Monetaire aard, als een Arena waar het gepeupel tot vermaak van de elite onontkoombaar zijn naderende positie richting de goot en een creperende dood hopeloos tracht te vermijden.

  But first….a trip to the past. February 12, 2012
  This is the day Lord David James of Blackheath stole 10 minutes of time in the House of Lords, directed and supported by the London section of the White Hats.

  Lord James of Blackheath $15,OOO,OOO,OOO,OOO FRAUD EXPOSED February 16 2012

  2018 will definitely be a year to remember and history will mark it as a turning point for the US if not the world. What’s coming in the next 12 months will be unsettling for some, long past due for others but will be remembered as a cleansing of the planet.

  But before we go forward, it’s important we revisit and review the past so the information is fresh in our minds as in everything, it is connected. Nothing is created out of a vacuum so we will attempt, in the coming weeks, to provide the trail so that everyone can connect the dots on the sophisticated scam that has been perpetrated on the world for the past decades.
  Lees meer: http://whitehatsreport.com/2018/01/15/white-hats-report-62/

  Like

 3. Ik zat toevallig heel even te kijken vanmorgen en idd geen enkele vraag aan die melkmuil over zijn graai en naai hobby’s.En die huppelkutjes die alleen maar lachend in beeld verschijnen dachten natuurlijk aan hun subsidie inkomen(geen 2 tientjes per aflevering krijgen ze dat kan ik u verzekeren).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.