Media-Maffia

# metoo-‘VVD-Fat-Jort Kelder’ moet voor zijn ‘ZombieTV-programma’: “Het pronkstuk van Nederland” ‘Fake-Klap-Publiek’ inhuren.

(van onze Nationale ‘Oranje boven- Zombie’ TV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NPO ‘VVD-Boef-Braller-Kelder’ Verkracht vrouwen&Labbekakken en Hertzberger bralt het goed(Video).
De ‘VVD Fat-& Super-Narcist-Jort Kelder’ trapt vrijdag de Nationale-(dr. Goebbels)-Verkiezing “Het pronkstuk van Nederland” af. Hierin gaat hij op zoek naar onze grootste culturele ‘VOC-trots’ van zijn Taxfree-Graai-King Willem&’Hofnar Rutte’ : wat vertegenwoordigt op het gebied van kunst, ontwerp en erfgoed het best de aard van ons land? Kom er maar in, corrupte ‘VVD Fat-Kelder’. De ‘Nep en Fop- verkiezing’ komt op een moment dat er volop discussie is over de nationale identiteit. Toeval?

De Trots van Rutte is een Moordende ‘Christelijke-VOC-Shell-Machine’ die niet onderdoet voor ‘Islam’-ISIS(Video).

De VVD&NPO-AVROTROS-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

“Ja en nee. De corrupte ‘dr. Goebbels producent’ en bedenker(kuch) van deze verkiezing is al jaren aan het lobbyen voor subsidie om dit ‘Oranje-boven- propaganda’ programma op de bejaarde Zombie TV te krijgen. “Ik vind het mooi dat uitgerekend het 100 procent gesubsidieerde  Avrotros met als Voorzitten de Top-VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’ (tevens Voorzitter van het ‘Deurwaarders Tuig’(Video), moet kunnen in Banana-Fraude-Nederland) het nu doet. Het is namelijk voor iedereen iets anders. Toch gaan we proberen om gezamenlijk hét visitekaartje van Nederland te vinden op het gebied van erfgoed, kunst en design (geen ‘Royal- Elite- Pedofielen-Heldedaden'(Video) en ‘Rat in pak-Corruptie’ en VOC-Oorlog ‘s misdaden en Slavenhandel), aldus de brallende producent. De lijst van dertig genomineerden, die is samengesteld op basis van inbreng van corrupte ‘Elite-experts’ en goedgekeurd door ‘Taxfree-Shell- Rutte’ (billenmaatje Jort) en zijn Boss ‘Taxfree King Willem’ en een ‘Nep en Fop publieksonderzoek’, maak ik in de kick-offuitzending bekend.” Volgende week beginnen de ‘Nep en Fop-opnames’ in Amsterdam achter gesloten deuren met ingehuurd ‘Klap-publiek’ van een castingbureau. Het ‘Fake-publiek’ krijgt 20,- euro per opname en moet klappen voor Jort op aanwijzingen van de ‘Floor-regisseur’. Het is niet bekend of zij zich ook nog voor die 20,- euro cash (dus zwart) als Labbenkakken moeten laten beledigen of verkrachten door ‘Narcist-Jort’.‘In  finaleweek maken bekende Nederlanders  ‘Junkie-BN-Hoertjes (Video)‘ die allemaal volgens Jort  gesmeekt hebben of hij ze wil verkrachten en de Elitaire ‘Nep en Fop experts’ Catelijne van Middelkoop (ontwerp), Herman Pleij (erfgoed) en Paul Rem (kunst) zich hard voor hun genomineerde stuk. Het is nog niet bekend of Jort die ook al ‘#metoo- Johnny de Mol- verkracht'(Video) heeft dat zou pas een echt Pronkstuk van de Elite zijn,niet dan?

Pikant en prikkel voor het ‘Fak- klap Publiek’: Het Pronkstuk van de VARA en Joop.nl Franciscus van Jole zal dienst doen als Toiletjuffrouw en het publiek dat nog nodig moet verassen met zijn ‘#mettoo- Kiekeboe act’(Video).

 

 

9 antwoorden »

  1. Achter elke premier staat een sterke Bekende Nederlander. Bij Mark Rutte is dat Jort Kelder – je weet wel, die met die bretels en een hoogwaterbroek. Ze kennen elkaar uit hun studententijd, toen ze allebei lid waren van de JOVD, de jongerentak van de VVD. Daar is een innige vriendschap(relatie)uit ontstaan. Zo gaan ze elk jaar met een groepje vrienden skiën . Of ze gaan samen een stukje varen, lekker zonder shirt.

    Like

    • Begin jaren negentig. Mark Rutte rijdt terug naar Nederland van skivakantie in Sankt Moritz. Samen met Jort Kelder, de latere hoofdredacteur van Quote en televisiecoryfee. Ze kennen elkaar uit het hoofdbestuur van de JOVD. De gebutste Volvo hebben ze van Kelders broer geleend.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.