Oekraïne

Het Oekraïne gevaar dat met de dag groter wordt ziet u niet in de MSM en de Tweede Kamer zwijgt

( door Blik op Nosjournaal en ondersteunt door onder redactie)

AMSTERDAM-NOIRWhat ‘Mad Dog Trump’ Is doing in Ukraine Proves the Mainstream Media doesn’t know Sh*t. Or do they now(Video).

Er borrelt iets potentieel zeer gevaarlijks in Vazal Staat Oekraïne van de ‘Massa-moordende-US-Elite'(Video). Gelukkig worden wij door onze Staatscorrespondenten en staatskanalen en EU-VVD-mensen Gangsters als ‘Neonazi-  (Video) , ‘Yes we can Oekraïne ‘-Jesse Klaver(Video) en D66-‘Suikeroompje Pechtold’ die zich gratis naar Maffiaboss-Porosjenko’liet vliegen(Video) en hun grote Oekraïne voorman de ‘VVD- Godfather Rutte’ permanent op de hoogte gehouden… of toch niet…?

Partijleider ing Steven Brown van de Stem van de Straat waarschuwde al voor het grote gevaar Oekraïne voor de uitslag van het Nee tegen Oekraïne-referendum en daarna door Rutte& GroenLinks ,D66&PvdA verkrachte uitslag op de Dam. Brown  werd toen gelijk aangevallen door de corrupte, laffe Politie van VVD Minister ‘Wapenhandelaar -Yab Yum Hennis'(Video) en een Bolle dronken GroenLinks laffe provocateur, die FF flink was omdat hij samenwerkte met de aanwezige politie op de Dam.

Tot Slot: Gemeente Verkiezingen Amsterdam: Een Stem op VVD,D66,GroenLinks,PvdA en SGP  is een Stem tegen het referendum (Wil van het Volk) en voor de ‘US-Elite’ en voor  de ‘SS-Oekraine’ van President ‘CIA loopjongen&Maffiaboss-Porosjenko'(Video). Dus stem op de Stem van de Straat partij!

23 antwoorden »

 1. De meesten van ons zullen wel weten wat er aan de Russische grens is gebeurd. “Operation Barbarossa”, ongeveer één miljoen dode soldaten en -net als elders in Europa- nog steeds enorme velden met kruizen waar nog ieder jaar kransen worden gelegd. En nu staan er weer opnieuw Nederlandse en Duitse tanks aan de Russische grens. En of die Nederlandse en Duitse troepen ook weer opnieuw SS-divisies gaan vormen om de “agressieve” Russen aan te vallen…..dat weten we nog niet. Want degenen die ons regeren die lullen veel maar zeggen niets. Maar het moet voor de Russen wel heel erg verontrustend zijn. Eerst Napoleon, toen Hitler, en nu weer het falderappes van de NATO…..slechts één lucifer is maar nodig!

  Beste mensen: wat er aan de Russische grens gebeurd dat is pervers. Mark Rutte is de meest perverse en de gevaarlijkste minister-president die Nederland ooit heeft gehad.

  Like

 2. ukraine was voor 2014 te vreden, er was werk, je kon je opleiding doen en voor de oudjes was er een klein pensioentje. de werkende jongeren konden hun flat betalen, hun rekeningen en 2x per jaar op vakantie naar zee, 1x egypte en 1x turkije. anno 2018 is de werkgelegenheid zwaar terug gevallen maar wel de rekeningen omhoog. De oudjes moeten van 60 euro per maand maar rond zien te komen en wees eerlijk als je van die plofkop porochenko maar 60 euro per maand krijgt dan ben je autonoom en kan je ook 60 euro per maand sparen toch? anno 2018 is er de grootste volksverhuizing gaande waar je d66, het cda of dat laffe pvda nooit over zal horen, meer dan 8 miljoen mensen zijn er al weggelopen uit het oh zo fantastische land van nazi porochenko. 10% vd mensen waar je het van moet hebben,de studenten en de jonge werkende generatie ja ruim 4 miljoen naar rusland, ruim 1 miljoen naa polen en de rest heeft ook een escape kunnen vindenen wat doet prochenko? nou de boel naar de klote helpen en plunderen om het vervolgens via de zuidas het gestolen geld wit te wassen met het koningshuis en de city of london, vaticaan stad met de paus voorop heeft al het ortodox kerstfeest de nek omgedraaid en de psychopaten uit de kelder van washington proberen die oorlog te trekken. maar koning wimpie staat lachend met porochenko op de foto, waarom?

  Like

 3. Bloeiperiode Nederland 2019/20.

  Dan moeten we al klaarstaan.
  Het is zaak debatten over Nexit, Buitenlands beleid, zorgplannen etc nu al met elkaar te vergelijken (GR18) en te laten concurreren in de stemmersmarkt. Dan kan een slimme partij zijn beleid nog evt verfijnen/ aanscherpen. Als het beste idee wint, wint NL. daar gaat het om.

  NL Europees Kampioen 2019/20 !

  Laat de regering maar zitten, dan krijg je zo’n PM May drama. Net als met de referenda gaan ze tijdrekken en traineren. Blijf je AZB-er en arm.

  Nu we het toch over AZB hebben.

  Kasja, ja.

  Ass verdrag EU-adel en Ukraine.

  Het lidmaatsschap EU heeft elke Nederlander persoonlijk een kapitaal gekost. Letterlijk iedere Nederlander had nu vermogend kunnen zijn.

  We hadden schathemel rijk kunnen zijn als landje wanneer we de afgelopen 20 jaar Russich gashandelmonopolie hadden misbruikt.

  Dhr. Putin heeft zijn grootste schat in het leven aan een zoon van Nederland gegeven.
  Beseffen Nederlanders zich dat wel?

  Die machtige medogenloze man, heeft het lot van zijn dochter in een Nederlander zijn handen gelegd. Zo goed vertrouwd hij Holland en haar trotse en fiere bevolking.
  Dat is ook niet zo raar, wanneer je als land al 400 ! jaar teruggaat. Die relatie landen is al zo oud ok.

  Ipv miljarden af te dragen naar Eussr/ bxl, hadden we het gastransport kunnen domineren en iedereen schatrijk kunnen krijgen (kleur/ religie) in de afgelopen 20 jaar.

  ALDE = AZB en Kasja Ollongren is zwakzinnig.

  D’66 VVD GL PvdA en die huichelende kleine gristenkruizensnuivers zijn landverraad.

  En hebben zichzelf allemaal al buitenspel gezet. Waardeloze kabinetten en waardeloze controlerende parlementen. Die allemaal deugden, dat wel.

  Het bedrijfsleven doet er goed aan zich nu al te richten op de toekomstige machthebbers.
  Producten/ diensten ontwikkelen die in nabije toekomst gevraagd gaan worden in door die partijen Zorg, Justitie, Automotive, Landbouw (#).

  Als ze de vraag/ behoeften kennen van de stemmers op FvD, PVV, SP, dan weten ze welke resources ze waar het beste kunnen gebruiken. Waar ze moeten investeren.

  Het huidige kabinet doet niet aan investeren in de toekomst. Die doet alleen aan afbraak en uitverkoop. Dat hoef ik hier niet meer te bewijzen. Kijk gewoon naar de staat van alle instituties.

  De politieke partijen vd toekomst moeten nu al concepten hebben liggen, evt afstemmen op toekomstige coalitoepartners.
  Als we genoeg respectvolle debatten krijgen krijgen dan kan de kiezer ook in coalitienormen denken. Dan weet je dat bv de SP en PVV qua zorg hetzelfde willen. Dan weet je dat op dat specifieke terrein een soort van lijstverbinding tussen de partijen ligt.

  Dan weet de kiezer welke plus en welke min hij krijgt bij een bepaalde uitslag. Dan is de cognitieve dissonantie minder groot. Kan het kabinet doorknallen.

  Dat maakt een evt regeerakkoord dan ook een zaak van 3 week overleggen, waarvan de laatste 10 dagen een introductieborrel en centerparcs uitje is.

  Wedden dat er dan nog een paar onverwachte lijstverbindinkies gaan plaatsvinden.

  De partij vd Liefde, ja ja.

  Like

  • On Raindrop Magistrate,

   I say hey now, we gotta make it move somehow.

   Iedereen in het Recht, ook de slachtoffers zoals ik, de politici en zittende magistratuur, hulpdiensten weten dat er iets grondig mis is met de rechtsketen in NL. Het zit vast en verstopt. Jaren voor en jaren achteruit.

   (Hoeveel keren zijn er onder vvd-justitie verdachten en misdadigers vrijgelaten door vertraging of blunders magistratuur/ rechtsketen. En wat waren consequenties voor blunderende magistraten?)

   Dat moet in een zucht te vinden zijn.

   Dat zal bij een nul-meting de schandelijke benchmark zijn. Want ik denk dat er nog heel wat viezerikken onterrecht vrijlopen.

   Rechtsketen is de bedrijfskolom rechtsgang.

   dader+slachtoffer- opleidingen -politie – OvJ’s – aantal rechters+rechtbanken – gevangenis/ reintegratie – recidive dader+slachtoffer. Pensioenen huidige magistratuur.

   Compleet geblokkeerd. Dat ligt niet aan de wetten, en zolang ALDE nog in het kabinet zit moeten ze in 1e&2e daar ook zeker vanaf blijven. Die zitten er voor Europese adel, niet voor Nederlanders.

   ALDE = VVD + D66

   Of dat nu ligt aan het aantal advocaten/ rechters dat afgeleverd wordt op opleiding. Aantallen rechtzalen en ondersteunende diensten. Of gevangenissen die onderbezet onwerkbaar of gesloten worden.

   Dat zat allemaal in de bezuinigen opgelegd door kabinet ALDE I, II.
   Die naheffingen richting Bxl moeten ergens vandaan komen. Alles wordt afgeknepen, ondergefinancierd of “gecentraliseerd”.

   Afgebroken.

   En wat doen Rutte’s 3 kabinetten om dit landsbelang probleem op te lossen.
   Kijkt hij naar organisatorische oplossingen/ financieel of maatschappelijk gedreven oplossingen. Oude problemen met technologie van nu bekijken en oplossen?

   Neen. Dan kent u on markje niet. Die is zwakzinnig. Dat is de min president van Nederland (landje naast Duitsland/ Belgie).

   Wat bedenken de lichten in BXL wat goed voor de trotse en fiere bevolking van Nederland is. En wat voert Rutte nu al III kabinetten uit.

   In plaats van het probleem op te lossen, blokkeert ons zieke lachebekje de toegang tot het Recht. Nu is de rechtsketen én verstopt/ geblokeerd én een stuk minder toegangklijk (finacieel).

   Klasse, tenminste als je Nederlanders onder de bus aan het gooien bent. Dat is onze min pres.

   En dan nog claimen dat NL een rechtsstaat is? Je kan niet eens bij het recht, en als je er bent gebeurd er nog niks.
   De aangifte onbereidheid ligt niet alleen in de nutteloosheid van de handeling (geen vervolging, geblokkeerd), maar is ook gewoon beleid van III kabinetten Rutte.

   Als burger/ bedrijf is het financieel een stuk moeilijker, de gang naar de Rechtbank en je recht te krijgen. Ook riskanter stressvoller. Dat is bewust beleid.

   Zouden de telecommunicatiebedrijven, alle goedbedoelende senior-acc mng eens met elkaar kunnen zitten. Standaarden uitdenken om een totale overhaul te doen op bestaande structuren en systemen.

   Daarna of tijdens, met de partijen van de toekomst SP, PVV en FvD gaan kijken of bestaande wetgeving voldoende is om de oplossingen te implementeren in de sectoren. Informatieoverdracht aan die partijen over wat al mogelijk is.

   Graag in afgebakende logische oplossingen denken.
   En dan is het startpunt de techniek en logica van 2018. Niet uitbouwen/ onderhouden van een systeem en filosofie uit 1998.

   Logica is de echte schat, ik zeg briljant.

   Niet het aantal aardbevingen vormt een probleem, maar de hoeveelheid energie per aardbeving, hoe ondiep die aardbevingen zijn en wat de bodemversnelling op de woning is. Zelfs als de aanname klopt dat langzamer winnen meer tijd geeft tussen aardbevingen, dan geeft dat niet de garantie dat de bevingen die nog komen minder heftig zullen zijn.

   Met de oude partijkartel ideeen/ acties hebben we het de afgelopen 30 jaar tot dit ondermaatse en ondergrondse punt gebracht. daar red je het niet meer mee.

   Per sector gaan uitdenken en starten vanuit een

   probleem. → ← .oplossing

   All is one. Vanuit beide startpunten bruggen/ gedeelde belangen en de logische route daarnaar toe uitstippelen. Altijd belang van jouw zaak verdedigen.
   En praat met de juiste mensen, die er oprecht zin in hebben. Niet die wegglijers waar je achteraan moet lopen continue.

   Totdat je weer een nietszeggend antwoord van ze krijgt.

   https://www.geenstijl.nl/5140373/feynman-en-of-feiten-gebrabbel-over-veiligheid-vermoordt-mensen-in-bevingsgebied-groningen/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.