Koningin Maxima

Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000, en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia  geen probleem.

(van onze Royal Taxfree ‘VIP- Reis en Shop’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Parlementslid noemt Prins William en Prinses Kate belachelijke uitvreters &’ Royal-Parasieten’(Video).De nieuwe coupe van prins ‘Royal-Parasiet William’ is sinds hij donderdagmiddag voor de ‘Engelse-Royal-Oranje-Boven-Show’ een kinderziekenhuis bezocht met een gemillimeterd kapsel een veelbesproken onderwerp in Groot-Brittannië, die volgens de Britse media omgerekend ruim 200 euro heeft gekost. In andere tijden bezochten de Royaals kinderziekenhuizen met hun ‘BBC-kinderlokker-Clown Jimmy Saville’ en/of hun ‘Pedo-Hofnar Edward Heath’(Video).

Dolle Royaal ‘Elite-Pedo #metoo kinderpret’.Maxima steelt de Show met jurkje van 35.000,- kopt de Oranje boven Telegraaf(Video).

D66 wil ‘Nep en fop-onderzoek’ naar #metoo met uitzondering van de Royaals, Incest, Pechtold,Hoes,Oudkerk, Eurlings en Demmink&Co in Politiek(Video).

‘Taxfree-Queen-Exotica Máxima’ feest met ‘BN-Hoeren’ en misbruikt kinderen(video). Kroonprinses Kate Middleton smijt met geld, terwijl een miljoen kinderen honger lijden(Video).
Ophef over een paar honderd euro voor de kapper in Engeland,terwijl in “Banana-Fraude-Nederland “van ‘Hofnar Rutte’ Taxfree-Queen Exotica Maxima continu de hele wereld, al dan niet alleen rond vliegt als een ‘Royaal-VIP’ in de een of andere designers jurkje van tegen de 35.000,- Wat de kosten van Maxima haar kaper (en Gigolo(Video)) is, is een Staatsgeheim dat extreem bewaakt word door de Koninklijke ‘VVD-Hofnar Rutte’. En dan hebben we het maar niet eens over het feit dat Prinses Amalia vanaf haar 18 jaar 4000,- euro per dag Taxfree vangt van de Staat (u dus). Dat laatste kan men wel het Zwarte Pronkstuk van Nederland noemen, mar daar zult u de VVD-Fat en zelf verklaarde verkrachter Jort Kelder(Video) niet over horen bij de AVROTROS. Er wordt gesuggereerd dat ‘Parasiet William’ voor deze coupe heeft gekozen, nadat hij jarenlang werd geplaagd over zijn dunner wordende haardos door zijn Parasieten broer Harry en zijn vrouw Kate die net als haar ‘Royale-Parasieten-collega- Taxfree-Maxima’ ook wel van wanten weet als het gaat om peperdure jurkjes en sieraden, schrijft de Britse krant Metro.  Een insider weet te vertellen dat Kate een uur heeft gewinkeld en schaamteloos zo rond de 150.000,- euro heeft uitgegeven.

4 antwoorden »

 1. Dit is de werk van bea en haar bilderberg & Co wat verdienen ze ( GUILLOTINE ) allemaal
  waar wachten jullie op ? aangezien dat bea iedereen voor dom ziet moeten we domme dingen
  doen hoor zoals 5 enzineb is ook goed !

  Like

 2. LS…

  Met de komst van Pampa Koningin Max in haar rode Jute zak moest het toch duidelijk zijn dat de Khazaren Neo Nazi de dienst uitmaken en bepalen wie koningin is of niet. In Engeland is dat niet anders toen de Khazaren Nep Windsor’s aan de macht kwamen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.