Klasse justitie

Na VVD’er Baalen’ nu ook ‘Dood door schuld-Hennis’ benoemd tot Officier. EX ‘Shell-Elite-Maffia-Boss Van der Veer’ legt het uit bij Buitenhof.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Weer een van Staatswege gesubsidieerde ‘Braking- Elite-News’ bij Buitenhof: ex ‘Royal-Taxfree-Shell-Massamoordenaar Jeroen van der Veer'(Video) mag zijn ‘Doofpot-commissie-Van der Veer’ recht brallen bij Buitenhof: “Mijn ‘Doofpot-commissie’ spreekt zich niet uit of Hennis en Generaal Middendorp juridisch vervolgd moeten worden voor fouten misdaden. Dat hoorde ook niet bij de taak van de (Doofpot)-commissie“, bralde Van der Veer. Je kunt volgens de corrupte en liegende CDA Rat-Minister van Defensie Bijleveld niet één iemand verantwoordelijk maken als het organisatie breed niet goed ging, want dan doen wij alleen bij Labbenkakken(Video), vandaar dat ik namens Rutte afgelopen week Hennis tot Officier in het Leger heb benoemd, Houzee!Heeft men een diploma nodig om officier in het leger te te worden?Ja, daar is een heuse opleiding KMA voor die 4 jaren duurt.

 

Commando’s doen tevergeefs aangifte tegen Hennis en de corrupte en laffe Top Defensie om dodelijk ‘incident'(Video).
Maar bent u een eerste klas corrupte lafbek, maar lid van de ‘VVD-misdaadgroep’en een algemeen bekende misdadiger  zoals ex VVD-Minsister van Defensie ‘Wapenhandel- Yab Yum Hennis'(3 x dood door schuld) en/of Nazi-sympathisant zoals Hans van Baalen dan kunt u zonder de geëigende opleiding direct officier worden in het Nederlandse ‘Kanonnenvoer-leger'(Video) met zijn vaste Doofpot-commissies .’Capo di tutti capi Poetin’ lacht zich helemaal slap(Video) om dergelijk laffe en corrupte ‘Operette –Officieren’als ‘Neonazi- Van Baalen‘ en ‘Yab Yum-Hennis’. Ziet u deze twee VVD- misbaksels al aan het Oost Front liggen ? Nou, wij niet. Daar is het Kanonnenvoer voor, die gaan zelfs in Vredes tijd dood door schuld van Hennis.

Hennis als beloning voor 3 x dood door schuld tot ‘Nep en Fop Officier’ benoemd door Taxfree- ‘Graai King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’.
‘Toevallig’ werd Hennis aflopen week benoemt tot reserve officier bij het verschijnen van het zoveelste Defensie ‘Doofpot- rapport’, deze keer van de ex ‘Shel -Massamoordenaar-Jeroen van der Veer’ die moest van toen der tijd  nog VVD-Minster Hennis uitzoeken wie er schuldig waren voor het nodeloos sterven van drie echte beroeps-militairen. Nou, dat had hij nou ff niet onderzocht, want dat was namelijk Hennis en Generaal Middendorp. Dat weet zelfs een klein kind. Wat hij wel al had onderzocht drie ‘Doofpot-commissies’ voor hem gedaan met exact de zelfde vernietigende conclusie (Video) voor de Top en hun  corrupte Defensie Ministers.Nou, zijn ‘Kul- conclusie’ was precies het zelfde als de drie voorgaande commissies :Het kan beter bij Defensie en niemand is persoonlijk schuldig voor de nodeloze  dood van de drie militairen.

13 antwoorden »

 1. Een ex-directeur van Shell ( na 40 jaar plunderen en moorden) die een oordeel moet vellen over de veiligheid van kanonnenvoer t.b.v. de verdediging van de militaire belangen van Shell.

  Compleet belachelijk. Een groot gekkenhuis.

  Like

 2. Turkije gaat los op de CIA (van die staatsgreep) en die “slimme” Koerden van die Amerikaanse legerbasis van 30.000 manschappen in Syrië:

  Zo loopt het uiteindelijk af met alle vrienden van de NAVO en de Nieuwe WereldOrde…
  net goed!
  Die Schoevers secretaresse met die botox lippen wens ik een gifgasaanval van de White Helmets (= = Is-Is) aan het Oostfront toe 😉
  Erdogan heeft (bijna te laat) toch nog het licht gezien.

  Like

 3. Mitch McConnel wist natuurlijk dondersgoed dat de executieve order van 21 December, was geplaatst onder de National Emergencies Act (50 U.S.C. 1601 et seq.) , waarmee het Amerikaanse leger direct zou gaan ingrijpen. Vervolgens gooit Trump de volgende voice message op het antwoordapparaat van de WH Telefoon : https://rumble.com/v49x05-wh-voicemail-tells-callers-gov-is-closed-because-of-dems-holding-military-h.html

  Like

 4. Het misdaadtuig schuift elkaar de mooie en duurbetaalde baantjes wel toe, nu maar hopen dat ze snel lekgeschoten wordt op zee
  Aan haar kop te zien zat ze er net 1 chromosoom naast anders was ze een downie geworden de kop heeft ze er al voor.

  Like

 5. Je moet inderdaad maar weer een legerfunctie durven accepteren, na zo érnstig te zijn kort geschoten in verantwoordelijk optreden in datzelfde leger!
  Elk ander burger zou hiervoor berecht worden.
  Deze mensen (Hennis Pl.; Van der Veer, Van Baalen, Bijleveld; en nog zo velen uit die contreien meer) mogen hun welverdiende straf niet ontlopen: in het gevang.

  Anderzijds, wie is er nog steeds zo naïef om het militaire leger in te gaan? Ja, kanonnenvoer voor de elite, voor de niets ontzienden, voor de psychopathen!

  (Psychopathen: zij die er niets bij hebben dat fatsoenlijke burgers in andere landen [óf in eigen land] door de navo afgeschoten worden, dan wel zwaar verminkt voor de rest van hun leven, zelfs kinderen. Maar voor volwassenen is het niet minder ingrijpend ].

  Het is goed (wat zeg ik? Het is uiterst noodzakelijk) dat dergelijk politiek gedrag zo spoedig mogelijk tot het verleden gaat behoren. Strafvervolging is daarbij onontbeerlijk om dergelijk ernstig politiek misdragen voor de komende tijd te voorkómen.

  Het lijkt hier wel een ware hel op aarde.
  En dát, terwijl “de mens” van nature vredelievend is!

  Heinrich Hoffmann von Fallersleben dichtte >>>

  In Angst und bürgerlichem Leben
  wurde nie eine Kette gesprengt.
  Hier muß man schon mehr geben,
  die Freiheit wird nicht geschenkt.

  Es sind die glücklichen Sklaven
  der Freiheit größter Feind,
  drum sollt Ihr Unglück haben
  und spüren jedes Leid.

  Nicht Mord, nicht Brand, nicht Kerker,
  nicht Standrecht obendrein;
  es muß noch kommen stärker,
  wenn’s soll von Wirkung sein!

  Ihr müßt zu Bettlern werden,
  müßt hungern allesamt,
  zu Mühen und Beschwerden
  verflucht sein und verdammt.

  Euch muß das bißchen Leben
  so gründlich sein verhaßt,
  daß Ihr es fort wollt geben
  wie eine Qual und Last.

  Erst dann vielleicht erwacht noch
  in Euch ein bess’rer Geist,
  der Geist, der über Nacht noch
  Euch hin zur Freiheit reißt!

  Geschreven op 11 maart 1850!

  Like

  • Mooi nieuw volkslied…
   En nu we toch met balen bezig zijn, hier even de vervoegingen:
   Ik baal
   Jij of U baalt
   Hij of zij baalt
   Wij balen
   Zij balen

   Baalde, baalden, gebaald en niemand wordt hiervoor betaald…

   Like

 6. Ik weet niet wie ze neukt maar dat moet een hoge viezerik zijn in de top.En fijn voor de nabestaanden dat degene die hun kroost heeft vermoord gewoon even weer een functie krijgt bij defensie waar ze op moest stappen.Het is toch niet te geloven en je moet maar durven.Welcome in banana nederland b.v.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.