VVD

Kelder eist van zijn VVD Minister Van Ark dat zij Wethouder Ivens & Bijstandsgerechtigden keihard aanpak in Amsterdam.

(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gouden Tijden voor de Allerrijksten( Bron:Oxfam). Nu berichtten wij al jaren dat er ieder jaar 15 miljoen kinderen(Video) van de honger sterven door het Kapitalistische systeem waar de ‘VVD-Monsters’ Rutte en Kleder zich dagelijks voor inzetten. Er is net bekent gemaakt dat de Ultra Rijken 1 procent inmiddels 87 procent van alles bezit door Oxfam.Maar waar wil de ‘VVD-Vat-Kleder’ en het Gajes op de bank bij Wakker Nederland over brallend? Over die paar grijpstuivers van de honger de Bijstandsgerechtigde( Labbenkakken gemoed door de VVD-misdaadgroep).

Corrupt VVD en D66 willen Gratie(Video) voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&Co.
De corrupte #metoo- ‘VVD- Presentator Jort Kleder’, de zelf verklaarde verkrachter van vrouwen(Video) van het Zombie- Tv Programma “Het Pronkstuk van Nederland” mocht gisteren weer eens helemaal hysterisch leeglopen bij Tv Programma Wakker Nederland Bejaard en Dom Nederland van de ‘NSB-Telegraaf’. Hij zat er gekleed bij als een eerste klas overjarige perverse ‘P.C. Hooft -Dandy –Trekpop’. Zijn walgelijke zelf ingenomen  ‘VVD-fatjes’ uiterlijk deed gewoon pijn aan je ogen en wat hij voor ‘Neonazi-vuiligheid’ uitbrulde deed letterlijk pijn aan je oren. Wat een zieke Narcist! Is dat trouwens geen Haat zaaien tegen de aller armste onder ons? Gelukkig maar dat 99,9 procent van de Kijkers naar Wakker Nederland Dom, seniel, bijna blind en slecht horende bejaard zijn voor Kelder en dat zooitje Gajes wat dat daar schaamteloos te gast zat. De stiekeme ‘VVD-dr. Goebbels-propaganda-Fat Kelder’ bralde geen woord over het feit dat zijn billenmaatje Rutte 1,4 miljard jaarlijks cadeau gedaan heeft aan de ‘Taxfree-Multinationals’ van zijn’ VVD-bendelid’ ‘Royal-Shell-CEO& Massamoordenaar Zalm. En ook geen woord dat zijn corrupte partijgenoot Kamerlid ‘Rat in pak Haga'(Video) over de rug van de kunstmatige Woningnood met Pandjes speculatie zijn zakken loopt te vullen in Amsterdam op de meest misdadige wijzen die men maar kan bedenken.

Partijleider van de Stem van de Straat Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Rutte(Video).

‘Godfather Rutte’ is de meest Perverse en Gevaarlijkste en Corrupste Premier die Nederland(Video) ooit heeft gehad.
Zodra wij in de Gemeenteraad zitten gaan wij direct een Stadverbod eisen in Amsterdam voor Jort Kelder en voor één van zijn ‘VVD -gabbers in crime’ Teeven (‘Kafka-Robot-e-court'(Video)),Ark en Zalm. Die ‘VVD-Fat Kelder,’Teeven, Zalm  en Ark zijn een gevaar voor de Volksgezondheid en de Bijstandsgerechtigden. die toch al van de honger geen ontlasting hebben. En mede dankzij die onmenselijke VVD typetjes als Kelder en Tamara van Ark wekelijks amper gekleed in de vernederende rij staan bij de PvdA ‘Kapo-Klijnsma Voedselbanken’. En dan ook nog als Jort met een ‘Junkie- BN-hoertje’ naast zich langs scheurt in zijn ‘Kuttenvanger-Bolide’ worden uitgescholden door Jort met “Labbenkakken ga werken tot je er dood bij neervalt, Houzee !!!!!!!!!!!”. Hij rijdt dan wel keihard door en wacht niet op een reactie, de Lafbek. Hij stopt pas in de P.C Hooft straat om een champagnetje met wat Kaviaar en een snuifje cocaïne te doen met ‘VVD-Junkie Gordon’ en/of ‘VVD-Riool-Fat Albert Verlinden’ en/of zijn ex Eega de ‘VVD-Graai&Naai Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes(Video) . Dolle ‘VVD-Conté-cocaïne’ pret(Video)!

Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam: Stem vd Straat gaat Panden vorderen Huisjesmelkers Prins Bernhard&Haga&co(Video).

Tot Slot: Zou die VVD staatssecretaris VVD Gangster van Asociale Zaken Van Ark ook aan Jort gesmeekt hebben of hij haar wil verkrachten. Zou ons niet verbazen.

Opmerking :Vanavond  geeft de Stem van de Straat/SaltoTV o.a. aandacht aan de Twee Pronkstukken van de Nederlandse’ Elite- Misdaad’ Rutte en zijn billenmaatje Kelder op straat wijzen die u nergens anders ziet. Maar ook Joke de Alles Deskundige ontsnapt spectaculair  ter nauwe  nood aan een zwaar bombardement van de ‘US-Elite’ gesteunde Saudische Massamoordenaar  in Yemen.

 

5 antwoorden »

 1. Naast Shithole Countries bestaat een overmaat aan Shithole Universiteiten

  Word tijd om deze kaste van “Inteelt Schriftgeleerden” met gelijke munt terug te betalen.

  Tot op ’t fundament slopen van reputaties (titels : privi leges) van deze omhoog gevallen club van chronisch corrupte Academici is in deze ’t meest effectieve betaalmiddel.

  Exposing Psychiatry as a Fraud from Top to Bottom by Jon Rappoport

  “Promoting diabolically false science, psychiatry creates a gateway for defining many separate states of consciousness that don’t exist at all. They’re cheap myths, fairy tales.”

  It’s time to lay out the facts about psychiatry, to show how bankrupt this “science” really is.

  Wherever you see organized psychiatry operating, you see it trying to expand its domain and its dominance. The Hippocratic Oath to do no harm? Are you kidding?

  The first question to ask is: do these mental disorders have any scientific basis? There are now roughly 300 of them. They multiply like fruit flies.

  THERE ARE NO DEFINITIVE LABORATORY TESTS FOR ANY SO-CALLED MENTAL DISORDER. No Blood Tests,No Urine Tests, No Saliva Tests, No Brain Scans, No Genetic Assays.. Lees meer: https://jonrappoport.wordpress.com/2018/01/18/exposing-psychiatry-as-a-fraud-from-top-to-bottom/

  Like

 2. Hoe Nederland naar de bliksem is gegaan door onder meer Balkenende en Rutte is ontzettend stuitend. Een corrupte regering en er hangen inmiddels overal camera’s. De politie is de baas in Nederland. En met de huidige Grondwet zijn wij inmiddels gaan behoren tot de meest achterlijke landen binnen de Europese Unie.

  Like

  • De politie wil graag de baas zijn maar helaas zijn ze dat niet ! Ze zijn allemaal werkslaven die de echte bazen [drugsmaffia] moeten proberen te verslaan, en dat verliezen ze !
   Nederland is namelijk overspoeld met Drugs, en dan bedoel ik ook echt overspoeld haha !
   Ze pakken er 1 op en er komen er 10 voor terug .
   Het heeft juist een averechtse werking maar daar zijn ze te achterlijk voor om dat te begrijpen !
   Ik zeg er is maar 1 oplossing maak mij minister van Genotmiddelen!!

   Like

 3. Jort Kelder: ‘ betaalde 206.771 euro aan belasting. ‘ 15 april 2016. Naast inkomstenbelasting betaalde Jort Kelder in 2014 als ondernemer nog eens €46.354 vennootschapsbelasting en €20.684 crisisheffing .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.