Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Meer 50-plussers zitten in acute geldnood door ‘Taxfree-Rutte&Co’.

(van onze Stem van de straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gemeenteraad Verkiezingen:Een Stem op de VDD,CDA,CU.PvdA en D66 is een Stem voor extreme ongelijkheid en armoede voor de massa.Partijleider Brown van de Stem van de Straat legt het voorgaande(Video) hierna uit:

Het aantal Eindhovense 50-plussers dat voor arme sloebers-leefgeld of een ‘honger- nood-voedselpakket’ moet aankloppen bij het Steunpunt Materiële Hulpvragen in de Catharinakerk neemt toe.  Deze trent ziet men al jaren in heel ‘Banana-Fraude-Nederland’ van Taxfree-Shell-Rutte&Co. Dieptepunt waren de mensonterende minima Kerst Diners, die moesten voor het eerst hele gezinnen weigeren omdat ze vol zaten.

De één zijn dood is de ander zijn brood. World’s Richest Elite-Gangsters 1% Steel 82% of All Wealth in 2017. ‘VVD-Godfather Rutte’& ‘Billenmaatje Kelder’: Top(Video)!
Dat sluit aan bij de armoedecijfers die het CBS vorige week presenteerde: Onder Nederlanders zijn in de leeftijdsgroep 63 tot 65 jaar de meeste lage honger inkomens te vinden. Veel 55-plussers zijn door de ‘Jan met de Pet-crisis’ hun werk kwijt geraakt, vinden geen nieuwe baan en zitten met een uitkering hun tijd uit tot hun pensioen en worden dan ook nog door corrupte  #metoo- Tv-types als het ‘Vat-Jort Kelder'(billenmaatje van Rutte(Video)) en zijn Staatsecretaris  Gangsterin Van Ark van de VVD-misdaadgroep uitgemaakt voor Labbbenkakken(Video) die keihard aangepakt moeten worden.

Chronische ziektes door jarenlang te zijn uitgebuit en nu als oud vuil dood kunnen gaan.
Daarbij komt dat ouderen vaker een chronische ziekte hebben en elke maand geld kwijt zijn aan medicijnen, aldus spreekuur-medewerkster Moniek Gabrieel. De vrijwilligers van het Eindhovense steunpunt zien ook een mentaliteitsverschil met jongere Nederlanders. ,,Ouderen zijn gewetensvol slaafser en zieker en ondervoed. Ze betalen rekeningen op tijd, vinden dat ze rond moeten kunnen komen van wat ze krijgen”, zegt bestuurslid Nonny Bakens. ,,Ze schamen zich kapot als dat niet lukt.” ,,Sparen en gezond eten en normaal kleden is er voor veel mensen niet bij”, zegt spreekuur-medewerkster Mary Wils. ,,Ze kunnen het net redden als een verzopen kat, tot er iets mis gaat.

De Monsters van Rutte2 en 3 buiten Wajongers en hun ouders uit met fictief werk en korting op hun ‘Honger-uitkering’(Video).
Een paar maanden terug kwam er zo via WIJeindhoven een 64-jarige Eindhovense op het spreekuur. ,,Haar goekope wasmachine was stuk en ze had geen geld om een nieuwe te betalen. Ze had nog schulden uit de tijd dat haar dochter bij haar woonde, en moest rondkomen van 6,39 euro per maand. Zes euro!”, zegt Bakens.
Gasmuntje en de Bedeling uit de jaren ’30 zijn weer terug(Video).

 

,,WIJeindhoven is heel bevlogen met haar zaak bezig, maar kan haar geen geld geven.” Het Steunpunt is er dan om de ergste druk van de ketel te halen, met dank aan sponsoren en subsidie van de gemeente.  ,,Wij hebben in dit geval leefgeld gegeven voor tien dagen, en een tweedehands gereviseerde wasmachine geregeld.” Na intern overleg is besloten om hier ook nog een stap extra te doen. ,,We hebben de achterstallige premie voor de zorgverzekering betaald, om te voorkomen dat de problemen erger worden.” Want wie in Nederland zijn Maffia- niet betaalt, wordt ten onrechte en beledigend  als wanbetaler verplicht een veel hogere premie te betalen wat compleet Krankzinnig is, want men kon al niet betalen en dan moet men nog meer gaan betalen .Nederland kent ook regels die mensen met schulden moeten beschermen tegen het ‘Deurwaarders Tuig’ en de ‘Kafka-Robot e-court’ van de VVD-Griezel-Teeven en ex ABN Bankier-Gangsterin ‘Monster Nakad'(Video). De zogenoemde ‘beslagvrije voet’ zou ervoor moeten zorgen dat ze altijd genoeg overhouden om net in leven te blijven. ,,Maar vanuit het extreem misdadige incasso- en deurwaarderscircuit is het rücksichtslos inhalen”, zegt Bakens. ,,Als niemand daarop toeziet, als zo’n oudere alles betaalt, dan kan hij of zij dus toch in zo’n situatie terechtkomen.”

Hulpinstanties zijn een doekje voor het bloeden. ‘Godfather Rutte’ is de meest Perverse en Gevaarlijkste en Corrupste Premier(Video) die Nederland ooit heeft gehad.
De meeste mensen die bij het Steunpunt komen zijn daar naar toe verwezen door hulpinstanties als Neos, het Leger des Heils, het St. Anna Klooster, GGzE en WIJeindhoven. Het totaal aantal blijft stabiel op circa 1200 personen per jaar. Maar steeds vaker hebben zij verschillende problemen tegelijk: mensen zijn psychisch of lichamelijk niet gezond, dakloos, hebben schulden, zijn niet in staat hun eigen zaakjes te regelen.In Nederland hamerde de (rijks)overheid in handen van de ‘VVD Godfather Rutte’& ‘D66 Suikeroompje Pechthold’(Video) en de ‘Nep en Fop Christen CDA’ van ‘Censuur Lord Buma’ en de ‘CU-Incest Bijbelbelt’ van Segers er de afgelopen jaren op dat mensen zelfredzaam (dood kunnen gaan dus) moesten zijn. ,,Ik ben blij dat de gemeente Eindhoven en WIJeindhoven daar nu op terug komen, door inlooppunten in de wijken op te zetten en door meer mensen met budgetbeheer te helpen. Bij sommige mensen is zelfredzaamheid nu eenmaal ver te zoeken als je jarenlang bent uitgebuit en vernedert door het Moordende Kapitalistische systeem .”

Opmerking: Kom in Verzet tegen de criminele ‘Monsters van Rutte&Co’ van Den Haag  en de Steden en Stem op de Stem van de Straat Partij.

 

 

 

 

 

 

11 antwoorden »

 1. In 1980 was er geen voedsel bank dit is nu het beleid van Beatrix en de gay promoten heeft ze altijd gedaan want , deze mannen hebben geen moraal nog gevoel voor de mede mens en het
  koningshuis helemaal niet en het ergste jullie willen dit sprookje nog behouden doe er wat aan
  deze moeder moet nog gaan leven van €14,00 ik zag een moeder haar kroost kruimels geven
  bij de Amstel station en ze staan klaar om te vluchten geloof me laat ze niet gaan en argentinie is niet ver genoeg willem .

  Like

  • Die homo is te druk om zelf de boel op te lichten en zijn zakken goed te vullen, de viespeuk die alles aan elkaar liegt en bedriegt en anderen in de kont neukt !
   Wie neemt dat tuig nog serieus !!!!!!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.