Elitaire Misdaad

De Waanzin ten Top in Davos: Duizend privéjets zijn geland in Davos om te debatteren over Klimaatveranderingen.

(door Joost Niemoller en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Meer dan Duizend privéjets zijn geland in Davos(=’Taxfree-Elite-Gangster-Paradise ‘(Video))om te debatteren brallen over Klimaatveranderingen (en armoede) die zij zelf veroorzaken en hoe die op u de al reeds Kaal geplukte massa te verhalen.  Volgens critici is het WEF een ‘Elite-Gangster-zakenforum’, waar de rijkste bedrijven kunnen onderhandelen over duistere deals met andere corrupte bedrijven en/of met corrupte politici. Het doel van het WEF voor veel van de ‘Rat in pak- deelnemers ‘ (Video)zou persoonlijk gewin zijn in plaats van het oplossen van maatschappelijke wereldproblemen. Bovendien vinden tegenstanders dat het WEF een niet-democratisch gekozen, maar veel te machtig Elite- forum is. Pikant: Het World Economic Forum is in 1971 opgericht en er nog nooit een ‘Gladio-aanslag’ geweest op het WEF in Davos. Zelfs niet door de ‘Islam’-Baardmannen. Toeval?

 

11 antwoorden »


  1. France’s Macron sketches a vision of a new, stronger Europe … with some jokes about Donald Trump
    Jim Edwards Jan. 24, 2018, 1:39 PM 1,756
    “French president Emmanuel Macron made a bold call for a new, stronger Europe as a counterbalance to the nationalism of the US and the dictatorship of China.
    “There is a crisis of contemporary capitalism,” he said. “In the global process, capitalism has become a capitalism of superstars, the spreading of value [to those lower down the ladder] is no longer equitable.” [ … ]”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.