Elitaire Misdaad

‘Huisjesmelker Prins Bernhard’ kondigt ‘Goede-Doelen-Maffia’ fusie aan.

(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupt VVD en D66 willen Gratie voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&CO(Video).
‘Huisjesmelkers Prins Bernhard’ heeft donderdag trainingsmeters gemaakt voor zijn Hollandse scheve schaats 100, het sportieve evenement om strijkstok geld in te zamelen voor onderzoek naar lymfklierkanker. Hij kondigde ook een ‘Goede Doelen Maffia-fusie’ aan. Op de Coolste Baan in het Olympisch Stadion in Amsterdam werd ter gelegenheid van de komende editie alvast een schaatstraining georganiseerd genaamde de Royaal- Scheve Schaats’. Ook Prinses Annette een eerste klas parasiet, de echtgenote van Bernhard, bond de schaatsen onder. Tja, waarom ook niet? Maar als Henk Kuiper van No Surrender een Tv-programmaatje(Video) heeft bij PowNed is de wereld te klein en struikelen ze in de Tweede Kamer en bij de NPO over elkaar heen om vragen te stellen hoe zo’n boef een Tv-programmaatje mag maken. Maar als een echte Mega ‘Elite-Gangster Bernhard’ en zijn eega om hun image op te poetsen opeens mee gaan schaatsen in het kader van een ‘Goede Doelen Maffia’-manifestatie horen we geen piep.

 

‘Mega-Huisjemelker Prins Bernhard jr.’ gaat van € 8 miljoen naar € 16 miljoen ‘Bloed-Poen’.

Op de ijsbaan kondigde de aarts brutale en gewetenloze Bernhard tegelijkertijd een fusie van zijn Strijkstok stichting Lymph&Co aan met het Van Vlissingen Lymfoom Fonds. Beide organisaties, allebei’ Goeden-Doelen-Maffia- fondsen’ die zich bezighouden met onderzoek naar lymfklierkanker, gaan vanaf woensdag verder onder de naam Lymph&Co.

Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam: Stem van de Straat gaat Panden vorderen Huisjesmelkers Prins Bernhard&Haga&co(Video).

De ‘Hollandse Royaal-Scheve Schaats 100’ vindt dit jaar voor het eerst plaats in Friesland, op zondag 18 maart. Het schaatsen gebeurt plaats in Thialf en gefietst wordt er door het weidse Friese landschap. De eerste drie edities van De Hollandse 100 werden gehouden in Flevoland, in en rond Biddinghuizen.

5 antwoorden »

 1. Hij verkondigde gisteren nog dat ie helemaal niets meer zegt ! Het wordt hem blijkbaar te heet onder de voeten.
  Ik zeg gewoon de pluk ze wetgeving toepassen bij deze criminelen net zolang totdat ze ook in de rij bij de voedselbank staan !
  Met wortel en tak uitroeien deze maffia praktijken van deze idioten die zich ook nog prinsen en prinsessen durven te noemen !
  En volop worden gepropageerd door de vieze homo’s op tv !

  Like

 2. Hij denkt dat hij daarmee zijn ziel terug krijgt ofzo door iets voor de mensen terug te doen.Ik denk dat hij dat kan vergeten er is maar 1 weg voor hem en dat is een enkeltje naar de Hellllll.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.