Elitaire Misdaad

Koning Felipe leert het nooit en bralt er op los in ‘Gangster Paradise-Davos’. Rutte bralt vandaag!

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- World’s Richest Elite-Gangsters 1% Steel 82% of All Wealth in 2017. ‘VVD-Godfather Rutte’& ‘Billenmaatje Kelder’: Top! (Video)
Op dit moment zijn de ‘Super-Elite-Gangster’ neergestreken in Davos om o.a. te bespreken hoe zij als 1 procent Ultra Rich nog meer kunnen roven en plunderen van de massa. Dat hele zooitje psychopaten dat verantwoordelijk is voor 15 miljoen van de honger stervende kinderen per jaar(Video) hoort levenslang in een ‘TBS-inrichting’.De ‘VVD Godfather-Rutte’ komt vandaag, toevallig gelijk met zijn Boss ‘Mad Dog Trump’. Beide hebben de ‘Super-Elite-Gangsters’ al ‘Mega-Tax -breaks’ cadeau geven. Rutte bralde bij Davos: “Ik bestrijd de Armoede en werkloosheid door de Ultra-Rijken elk jaar 1,4 miljard cadeau te geven”(Video).

PvdA Beroeps Jankerd Timmermans, Rutte en ‘Parasiet-King Felipe VI’ keuren geweld & aanrandingen Guardia Civil goed(Video).

 

 

Grootste Olifant Satoa ter wereld afgeslacht door ex Koning Carlos VII. Spaans regime komt met ‘Red Koning Juan Carlos’- wet (wet ‘ad personam’ ).
Koning Felipe de zoon van de alles neukende Koning Carlos de Olifanten doder was woensdag in zijn ‘Neonazi -toespraak op het  extreem corrupte en Moorddadige World Economic Forum (WEF) (Elite-Gangster Paradise ) in het Zwitserse Davos nog een keer teruggekomen op de recente Spaanse crisis met het naar onafhankelijkheid strevende Catalonië, die zij met bruut geweld de kop in hebben gedrukt en de democratisch gekozen leider in de cel gesmeten.Volgens de niet gekozen ‘Parasieten Koning’ is het niet alleen een les voor Spanje maar voor alle landen. „Laat dit ook een les zijn voor ‘Nep en Fop democratieën’ in het algemeen in de EU”, aldus een brallende Krankzinnige  Felipe. De Koning maakte onder meer duidelijk dat respect voor de beginselen en waarden van de rechtsstaat Plunderende Taxfree Elite en Royals enorm belangrijk zijn. „Politieke meningsverschillen en geschillen moeten worden opgelost in overeenstemming met de regels die zijn vastgelegd in onze grondwet door de Elite en ons pluk de armen kaal wettelijk kader.” Hij vergeet voor het gemak maar even dat zijn Franco partij in Spanje alle rechters in de Hoge Raad had vervangen met ‘Franco- Rechters’. In zijn ‘Neonazi- Franco speech’ prees Felipe zijn land verder uitvoerig. Zo sprak hij over de gezondheidszorg voor de Rijken, de stijgende economie met bijna 50 procent werkloosheid en tienduizend huis uitzettingen jaar in jaar uit en de talloze toeristen die Spanje ieder jaar aandoen. „Ik vraag u Super-Elite-Gangsters om ons te blijven bezoeken en te investeren. Jullie zullen er geen spijt van krijgen en wij zullen het de moeite waard maken”, zo bralde de Koning tegen zijn ingehuurde toehoorders. Het is altijd een eer en genoegen om u ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ in mijn Spanje te mogen verwelkomen.

Is Franco en zijn gehate moorddadige Guardia Civil weer terug in Catalonië(Video).

 

 

7 antwoorden »

 1. Had die Koning Carlos niet het bed gedeeld met 25.000 vrouwen ( incl. Princess Diana) ?

  Alleen het idee al, geeft een indruk dat de elite-gangsters geen respect kunnen opbrengen voor getallen boven de 100.

  Like

  • Diana was ook een stinktemeijer zoals al die kapsonesmokkels zijn had hem er ook liever 10 keer in dan 1 keer ernaast.
   het zijn allemaal hoeren en hoerenlopers die hun lul achterna lopen.
   De hele wereld draait alleen om de duit en om de fluit verder gaat het helemaal nergens over !

   Like

 2. Steve je slaat de spijker werkelijk weer recht op zijn kop !
  Levenslang in een TBS kliniek dat is de enigste plek waar ze thuis horen !
  Wel apart allemaal opsluiten anders gaan ze hoeren ,snoeren zuipen en snuiven.
  Chapeau !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.