Misdaad

Second Line voor Annass el Ajjoudi: Killing Fields of Amsterdam eist weer een slachtoffer.

(door Steve Brown & Street Soldiers redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Bij een schietpartij in de Cornelis Springerstraat in de Diamantbuurt is Annass el Ajjoudi doodgeschoten. Vlak na de schietpartij is een brandende auto aangetroffen in Duivendrecht. Vlak na zeven uur zou er geschoten zijn, getuigen maken melding van zeker vier schoten.De politie heeft inmiddels bevestigd dat de man aan zijn verwondingen is bezweken. In de corrupte en sensationele ‘Gevestigde Orde-aasgieren- Pers’ werd hij direct weggezet als een bikkelharde Lid van de Mocro Maffia. Respect voor de doden? Respect voor de familie en vrienden van de net vermoorde Annass el Ajjoudi? Annass el Ajjoudi heb ik gekend. Om de zoveel tijd kwam ik hem tegen op zijn scooter in de buurt de Amsterdamse Pijp. Soms maakte we een kort praatje, maar meestal zwaaide en riepen we wat naar elkaar.Hij is/was wat mij betreft een vriendelijke jongen die het zoveelste slachtoffer is geworden van de “Killing Fields of Amsterdam”.Vandaar dat ik en de Street Soldiers Annass el Ajjoudi en zijn familie en vrienden een second Line geef :

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.