koningshuis

Namens wie is ‘Taxfree-Ultra Rijke-Maxima’ in Davos’. Grijpt Trump Maxima in haar Kruis!

(van onze Royal Taxfree ‘VIP- Reis en Shop’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ophef kapsel Prins William 200 euro. Jurkje Maxima 35.000,- en 4000,- euro per dag voor Prinses Amalia geen probleem(Video).
Ook ‘Queen Exotica Maxima’ is gearriveerd in haar Staats Privé Jet in ‘Gangster-Paradise -Davos’  zonder haar man de ‘Bolle’. Maar namens wie zit zij zich daar te hoereren? Namens het Nederlandse Volk? Zij is niet gekozen door het Nederlandse Volk. Dus feitelijk zit zij daar namens haar zelf zich te hoereren, maar wel betaald door het Nederlandse Volk. Maar wie betaald deze peperdure trip? Dat is weer het Nederlandse Volks( kosten 450.000,- euro). Afijn, de ‘Oranje Boven –Telegraaf’ verbaasde zich er over dat zij een ID-kaartje moest dragen omdat niet iedereen van de ‘Super-Elite-Gangsters’ haar kende. Maxima heeft er een dagtaak aan om ‘Mad Dog Trump’ te ontlopen, die ook vandaag zijn ‘Hitler 1% Ultra Rich First- speech’(Video) gaat brallen. De laatste keer dat Maxima in de buurt van Trump( die heeft geen ID-kaart om) was heeft zij een onplezierige ervaring opgedaan met Trump zijn lichtelijk debiele dochter Ivanka(Video). Die had Maxima uitgescholden voor een van haar vaders peperdure Zuid-Amerikaanse Hoeren die zich in hun Kruis laten grijpen door hem .Officieel zit Maxima daar als Taxfree-‘Ultra-Rijken’ om zich in te zetten voor de alle armste in de wereld. Tja, wat moeten wij daar nou over zeggen.

 

 

 

 

13 antwoorden »

 1. Allen in Davos van buiten bont en van binnen stront. Reizend per privé jet in wit sabelbont a/d ganzenleverpastei en kaviaar met roze champagne, ronkende superbolides gereed staand. Houden dan ’n nep rede over klimaat(verandering). Max. voelt zich als ’n vis in de kom.

  Like

 2. Voor wie het nog niet meegekregen had:
  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/189371/Ontneem-Shell-het-predicaat-Koninklijk
  (Het is een poging tot begin van rechtvaardiging. Miljoenen, mogelijk miljarden euro’s vloeiden via Shell naar het Oranjehuis? Elke week maar weer je hoge benzinekosten betalen? Voor velen geen probleem, maar voor velen maakt dit automobiliteit onmogelijk. Maar de fam. Oranje beschikt over een leuk luxe jacht en nog een beetje meer. Hoe het met hun “onderdanen” (!) gaat? Wat maakt het uit?)

  Vrije energie zal een hoop criminaliteit doen eindigen.

  Like

 3. Amerika first ! Wanneer gebeurd dit hier in Nederland hier zijn de Arabieren van trix first !
  En een moeder moet van € 15,00 zien rond te komen en niet te spreken over jullie sprookje !

  Like

 4. Als dit waar is, dan is dit de basis voor Zwartboek aanklacht tegen het Partij-kartelbeleid en haar ondersteunende ‘controlerende’ parlementsleden in de 2e slaapkamer.

  Dit is geen voorbeeld voor Karskens’ Zwartboek (over NOS),
  maar voor Karskens ‘Zwakzinboek’.

  Dan is dit de basis om de Nederlandse Propaganda Organisatie voor het strafhof te slepen.

  Ze wisten het. en toch bleven ze ons verkopen. ALDE/ VVD/ Verhofstad.
  Ze wisten het en toch namen ze in de media de zilveren koppekes aan (vaste arbeidsovk’s), verkocht. Hun eigen toekomst en dat van hun eigen kinderen. Koppekes of kwartjeshoeren. Met pet, zonder pet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.