Kabinet Rutte3

‘Rent a D66 Minister Kaag’ financiert Privé Jet van 50 miljoen ‘Loverboy Abbas’.

(Door (((Пинеут))) en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Loverboy Mahmoud Abbas’ koopt privé vliegtuig voor 50 miljoen dollar! Mede mogelijk gemaakt door Nederlandse bijdrage van ‘Rent a D66 Minister Sigrid Kaag’ van 13 Miljoen Euro.  Zelfs de ‘VVD-Misdaadgroep’, de ‘Nep en Fop-CDA’ en  de ‘Incest-Bijbelbelt-ChristenUnie’ zijn verbaasd dat Minister voor  Corrupte Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag heeft besloten versneld 13 miljoen euro over te maken aan UNRWA, de VN-organisatie die zich bezig houdt met hulp aan vijf miljoen Palestijnen. Dat blijkt uit Kamervragen die de coalitiegenoten van D66 vrijdag aan de corrupte Minister stelden, die wellicht het slachtoffer is van een Loverboy.

 

8 antwoorden »

 1. Kaag… he KAAG, wat is die man van je aan het uitspoken? Heb je hem ook op een spoedtraject naar julli thuis in de westbank gestuurd. Mocht ie in het privevliegtuig vd PA?

  Heb je thuis netzoveel te vertellen als op het departement. Dat is nu precies de leider die we in deze bizarre tijden nodig hebben. Een dhimmy, een bukker voor de islam. Perfect.

  Zij knielt voor een valse god, zij knielt voor een ons vreemde ideologie (kies maar islam/EU-fanatici).

  En dat zit in het parlement.

  Ik denk dat als je achter slijmjurk sigrid (d58/ ALDI) gaat staan en je heel hard; JALLA JALLA roept.

  Ze uit automatisme als een geit uit haar doppen begint te loeren en te draaien. Dat is blijkbaar een dingetje daar in die zandbakken. Of shitholes.

  Met dank aan PvdA, Rutte, Pechold en ALDE-beleid wordt hier gedegenereerd volk binnengehaald. Beschermd, gevoed/bad en brood en opgejut.

  Regelrechte westerlingenhaat importeren doe je om een westers land te vernietigen.

  Met Sneaky Sigrid als poortwachter;

  Welcome to EUrabia.

  – In degeneracy we Trust –

  Like

 2. pssst.. hey, Sigrid. He Sigrid Kaag van D66- ALDE

  Moet mevr Kaag helemaal niet hebben, zij weet precies wie haar vrienden zijn. Zij weet precies wie er bij haar man over de vloer komen.

  Sigrid Kaag van VVD/D66 weet precies aan wie zij 12,5 miljoen Nederlandse belasting euro’s moet weggeven.

  During the 2014 Operation Protective Edge, Hamas embarked on what it called

  “Operation Strangling Necks”

  in an attempt to catch and summarily execute alleged collaborators. By August 2, around four weeks into the conflict, Al Sharq Al Awsat reported that 26 alleged collaborators had been executed by Hamas, their bodies dumped in public places in order to deter others. The highest death toll from executions was on August 22, 2014, when Hamas carried out at least 18 summary executions. Seven of the men were executed with bags over their heads in front of Al-Omari mosque after prayers, with hundreds of spectators. The rest of those executed on that day were put to death by firing squad, their bodies dumped near al-Azhar University.

  Like

 3. Ik vind haar steeds grappiger worden, maar nog steeds niet hilarisch.

  Ze is levensgevaarlijk. Voor haarzelf hoef je dat niet meer te bewijzen. Een westerse vrouw die een knecht van een islamitische man en cultuur wordt.

  Dan heb je al ‘zelfmoord’ gepleegd als Westerse vrouw. Zie de foto’s, kijk naar het gestoorde in de oogopslag. Kijk naar het roekeloze, zelfmoordende gedrag tegen de USA, die on a warpath is.

  Sigrid Kaak de Nederlandse is lang geleden gestorven. Wat ze nu is weet ik niet. Helaas is ze geen goede grap, maar de foto’s maken veel goed.

  Voor haarzelf en haar onschuldige kinderen is het al te laat, dat zijn geen Nederlanders meer, maar zijn afstammelingen uit de shithole Palestina.

  Die ideologie zit in haar (ze is ermee getrouwd) en heeft de kinderen gebaard. Die eerst moslim zijn, dan palestijns, en dan heel misschien een beetje Nederlands. De naam is Hollands, maar het gedrag is 5e kolonne.

  Sigrid Kaak is allang geleden gestorven. De Nederlandse is dood, anders zou ze niet geknield hebben voor de islam.

  Zij en haar partij/ groupe ALDE hebben hun vergif dus in de tweede kamer geplaatst. Sigrid de Splijtzwam. Praat 1 ideologie (Globalisten/ ALDE) en beleid een andere ideologie; Islam/ sharia.

  Ik weet dat Katja zwakzinnig was, is en altijd zal zijn. Gelukkig maakt ze leuke muziek en clips met Mark.

  Maar Kaag is een gevaar voor alle Nederlanders. Een gevaar voor onze veiligheid (usa intel blockade), een gevaar voor onze welvaart (actie tegen geopolitiek Trump) en een gevaar voor onze parlementaire democratie. –> Zij is een islamist hoogstwaarschijnlijk en zeer zeker lid van de globalisten partij/ Soros partij ALDE.

  ALDE/ ADEL/ ALDI/ DEAL.

  Shithole you say? I was being nice.

  Vice (dus netjes)

  Shithole eh, we zijn met dit ALDI-Koningshuis uitgeleverd, top-down netzoals in Zweden (a.k.a. SHITHOLE).

  Op 1:00 de verering van moordenaars/ terroristen van ‘westerse’ zwakzinnige Vrouwelijke politici. Let op bij vrouwen, die hebben andere parameters om gevaar in te schatten. #sheToo. En wanneer je in kritieke omstandigheden een onkundig persoon aanstelt, dan ben je net zo mietje en zwakzinnig als dat verdwaalde mokkel op het departement. Dit is suicide as a people.

  → AZB

  Mevrouw Kaag zit in het Nederlandse parlement, geld uittegeven en begrip te kweken voor rasmoordenaar. Rascisten. Drugshandelaren en onderdrukkers van fatsoenlijke moslims (Hamas/ Fatah) en is daarmee;

  Het blanke, fatsoenlijke gezicht van cultuurverraad en verraad aan fatsoen (d66). En dat zit in de 2e Kamer. Ons parlement is vergiftigd met dit:

  https://www.amnesty.org.uk/press-releases/gaza-hamas-kneecappings-punishment-beatings-and-killings-collaborators-revealed-new

  https://www.idf.il/en/minisites/facts-and-figures/hamas/extrajudicial-executions-and-torture-in-gaza/

  Like

 4. Het wordt hoogtijd voor een staatsgreep binnenkort lijkt mij !
  hoe lang pikken wij deze misdaden tegen ons nog?
  Ik kan nog geen joet lenen bij de bank !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.