Media-Maffia

Zijn Nieuwsuur en Volkskrant media Outlets van de CIA en de AIVD.

( door Leen Callender en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ook opvallend; 95% van aanslagen zijn gepleegd door de ‘Deep State-CIA'(Video). Nieuwsuur van de ‘Grachtengordel-Pr.-Hoer Twan Huys’, die recentelijk nog de AIVD de Hemel in prijsde(Video)en de bejaarde’ GOEDMENS-Volksrant’ willen ons doen geloven dat deze gasten Russische Hackers hebben ontdekt. Gaan jullie ergens anders mensen bedriegen en bang maken met jullie .

8 antwoorden »

 1. LS…
  Onze balloze beroeps leugenaar Rutte laat eerst de Groningers verrekken en nu de Russen een beetje voor aap zetten !? Wie gaat de Rekening betalen Mark ?

  Like

 2. Het belangrijkste van het NOS nieuws is de timing , want de telefoons in Washington DC staan roodgloeiend : #releasethememo En het bewijs is namelijk vernietigend : “Former President Barack Obama has formally retained legal counsel over numerous potential CRIMINAL Indictments for actions while he was President. ” ***** BREAKING NEWS ****** OBAMA FORMALLY RETAINS LEGAL COUNSEL Het echte bewijs is tweeledig, een vier pagina lang memo (de samenvatting) en een 99 pagina’s tellend FISA Court doument : A Former Independent Council explained over the weekend what happened : Joe diGenova – Brazen Plot to Frame Trump, 10:37 PM 01/20/2018 During the interview diGenova is seen waving with a FISA court Document, which contains all the evidence needed for his narrative.”
  Gisteren Vrij 25 jan is er al wat gelekt :
  Comey, Rosenstein, McCabe All Named In FISA Memo, First Leak Reveals
  Devin Nunes’ Anti-FBI Memo Names James Comey, Rod Rosenstein, and Andrew McCabe “The Department of Justice called the plan to release it to the public ‘extraordinarily reckless.’”

  Like

 3. Twan Huys gaat zijn ontmaskering nog wel mee maken. En hij niet als enige, zelfs niet als een van de weinigen.

  Mocht je het Duits goed kunnen verstaan, dan wel enigszins kunnen volgen, dan kun je hier horen dat er ook bij de buren flink aan wordt getrokken om het machtsmisbruik van “de overheid” te ontkrachten:

  Like

  • Ik was de derde (of na de uploader de eerste) die het filmpje heeft bekeken trouwens en het leeft echt bij de opsporingsdiensten 😉
   Er bestaat een hackerscollectief met grote O-Gen dat toegang heeft tot onze gedachtes. Laat ik het lekker zweverig maken 😉

   Like

 4. Wat een leugen in het nieuws over Russische Hackers bij de NOS. Toen ik het bericht zag wist ik dat het gelogen was. Geen woord over de bemoeienis van Saoedie Arabie die de verkiezingscampagne van Hillary Clinton Financierde. dat was dus geen bemoeienis ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.