Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Corrupte ‘D66 Wethouder-Yuppie-Kukenheim’ verkoopt panden aan Vastgoed-Maffia. De Zondagsschilders op straat gesmeten!

(van de Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupt VVD en D66 willen Gratie voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&CO(Video).
Zodra wij in de gemeenteraad zitten gaan wij een diepgaand Justitie en/of FOID onderzoek eisen naar de duistere banden tussen de Top van D66 en VVD en de ‘Vastgoed- Maffia’ a La Huisjesmelkers Prins Bernard Jr. en de ‘VVD-Gangster Haga’ (Video). En hangende de uitkomst van dat onderzoek een verbod eisen op de verkoop van alle Gemeentepanden.Daarnaast gaan wij ook nog eisen dat er beslag wordt gelegd op panden van Prins Bernhard Jr. en de ‘VVD Boef- Haga'(Video).Kunstenaars De Zondagsschilders na 45 jaar uit atelier gezet: ‘Het is echt verschrikkelijk’. En als het aan de Stem van de Straat partij ligt blijven ze zitten waar ze zitten.

‘Stedelijk Museum Fraudeurs’ passen naadloos in het D66 Ollongren misdadige beleid, maar eerlijke Amsterdamse Kunstenaars niet.

Al bijna 45 jaar zitten De Zondagsschilders in hun gebouw aan de Geldersekade, maar nu moeten de kunstenaars er uit. De corrupte en gewetenloze D66 Wethouder Kukenheim heeft het gebouw verkocht aan de bekende beruchte Amsterdamse Vastgoed Maffia. Het is niet de eerste keer dat creatievelingen hun werkruimte kwijtraken. Al eerder werd een atelierpand aan de Lauriergracht verkocht. Het gevecht aangaan met de gemeente lijkt een niet-haalbare strijd.De Zondagsschilders vinden het onbegrijpelijk dat de D66 Wethouder zo met ateliers omgaat. ‘Het is echt verschrikkelijk‘, zegt een van hen emotioneel. ‘We voelen ons niet geholpen aan geen enkele kant. Men heeft kennelijk geen belangstelling voor 450 mensen die amateurkunstenaar zijn. Die hun vrije tijd nuttig willen besteden.’

Lees ook: Atelierspand aan Lauriergracht dreigt verkocht te worden door gemeente
De ‘D66 Yuppie-Wethouder Kukenheim’ bralt dat er wordt gekeken per plek of het bijdraagt aan broedplaatsen, internationalisering of cultuurhuizen. De Zondagsschilders kregen deze week te horen dat zij buiten deze categorieën vallen. Kukenheim bralt dat het pand aan de Geldersekade een amateurschildersclub is voor volwassenen en niet past in het gemeentelijk kunst- en cultuurbeleid a La Stedelijk Museum .‘Dit is bloedserieus. Er wordt hier serieus werk geleverd’, zegt beeldend kunstenaar Nora Hooijer. ‘Ik probeer wel het uiterste uit de kan te halen. Ik loop niet voor iedereen te roepen; nou, je bent leuk bezig geweest deze middag.’

Partijleider Steve Brown  legt in Video hierna uit wie op de Stem van de Straat partij gaan Stemmen tot schrik van de Gevestigde Orde partijtjes  VVD,D66,PvdA,GroenLinks en het CDA:

Opmerking: Maak een einde aan het corrupte ‘D66-Yuppies’ en ‘VVD-Misdaadgroep’-regiem  in Amsterdam en kom naar het Partijcongres: “Stop de Straf de Armen Maatschappij”(Video) van de Stem van de Straat Partij 28 januari 2018 en/of Stem 21 Maart 2018 op De Stem van de Straat Partij.

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.