Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

Gemeenteraad Verkiezingen Amsterdam: Stem van de Straat staat ook voor ‘Multicultureel-LOL’.

(van de Stem van de Straat Partij)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat staat ook voor ‘Multicultureel-LOL’ en dat is dan ook morgen het thema van het Partijcongres met het motto: Stop de Straf de Arme Maatschappij.
Het begrip Multicultureel is gekaapt door de politieke partijen van het klassieke Links en Rechts om stemmen te winnen en daardoor een vies en misbruikt woord geworden. Voor de ene groepering zoals die van de ‘Haatzaaiende- Big Mac Bek- Nanninga’(Video) is Multicultureel een mislukt project dat een bedreiging vormt voor de Nederlandse Cultuur(VOC?(Video)). En voor de andere groepering zoals die van de ‘Zwarte Pieten Deskundige Sylvana Simons'(Video) is het een extreem, zaligmakende ‘Zwarte Sokken- Godsdienst’. Maar de werkelijkheid in Amsterdam is dat de meeste mensen met name in de Laagste Klasse al sinds de aankomt van de eerste gastarbeider en politieke vluchtelingen (Spanjaren,Grieken,Portugezen, Hongaren, Italianen, Chilenen,Turken en Marokkanen, Joegoslaven, Egyptenaren, etc.) en Surinamers in Amsterdam ‘Multicultureel-LOL’ hebben met elkaar. Want de integratie vindt nu eenmaal in hoofdzaak plaats in de Laagste Klasse, want de nieuwkomers hebben geen geld voor de duurdere wijken alwaar de hypocriete en corrupte verdeel en heers Top van de VVD, GroenLinks, PvdA en D66 aanhang woont.

 

 

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.