Elitaire Misdaad

‘#metoo VVD-Burgemeester Huisman’ stapt op het Wachtgeld in na aanranding tijdens gratis borrel.

(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Burgemeester Stefan Huisman is de zoveelste VVD-Boef die is opgestapt als corrupte en perverse Burgemeester van het VVD- type Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes(Video).
De ‘VVD-Pedo-Demink Kliek’ zit diep geworteld in de anus van de Nederlandse corrupte Gevestigde Orde politiek. Tijdens een gratis decadente personeelsborrel heeft hij zich weer eens schuldig gemaakt aan ’grensoverschrijdend gedrag’ is de officiële verklaring. De gratis borrel vond eind 2017 plaats. „Bij die gelegenheid heb ik te veel alcohol gedronken ( en cocaïne gesnoven) en dat terwijl ik piketdienst had net als mijn VVD ex college ‘Pedo-Burgemeester Jean Paul Gebben’ (Video) die al tijden in het Luxe Wachtgeld zit ”, schrijft hij in een leugen-verklaring.

Haagse Klaplopende Politici kregen 20 miljoen Luxe Wachtgeld’. Nu zwijg Jort Kelder(Video).

Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plasterk(Video).
Later bleek dat hij ’grensoverschrijdend ‘#metoo-Weinstein/Johnny de Mol gedrag’ had vertoond en dat er ’mensen zijn die zich beschadigd voelen (in hun Kruis en/of kont)’, zo schrijft Huisman.„Voor dit alles bied ik mijn oprechte ‘Nep en Fop-verontschuldigingen’ aan. Ik trek uit dit alles de uiterste consequentie en heb besloten mijn ontslag als Burgemeester van Oosterhout in te dienen en te gaan rentenieren in het Luxe Wachtgeld, al dan niet in het Buitenland .”Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk(kuch). Er gaan geruchten dat hij te jonge meiden in hun Kruis had gegrepen, maar het kunnen ook te jonge jongens zijn geweest. De Pervse #metoo-VVD’er Huisman was sinds 2009 ‘Graai en Naai Burgemeester’ van de Brabantse Gemeente Oosterhout. En hij stond bekend als de schrik van de alleenstaande Bijstandsmoeders en dat hij om de haverklap dronken en stoned in één van de plaatselijke Bordelen zat en dat declareerde als onkosten. De ‘VVD&NPO-Fat Jort Kelder’, die verklaarde ‘dat vrouwen hem smeken of hij ze wil verkrachten’ (Video)was niet bereikbaar voor commentaar.Zijn NPO woordvoerder Beroeps-Leugenaar verwees ons naar het (Fake)- News dat de Volkskrant en Nieuwsuur openbaarde dat Poetin door de AIVD was betrapt op Hacken.

 

Noot:Huisman (VVD), burgemeester van Oosterhout sinds 2009, trad vrijdag plotseling af. Hij zou tijdens een personeelsfeest te veel alcohol hebben gedronken(2 KRATJES BAVARIA), terwijl hij piketdienst had. Ook hadden enkele mensen verklaringen afgelegd over zijn ‘grensoverschrijdend gedrag’. Nu blijkt dat er veel meer aan de hand is.Huisman had in Oosterhout (55.000 inwoners) al geruime tijd de bijnaam ‘Bacootje’. Nu verklaren drie vrouwen onafhankelijk van elkaar door hem te zijn betast, of te hebben gezien hoe hij dat bij anderen deed. ,,Borsten, billen… Vooral borsten. Het is geen incident, het speelt al jaren’’, zegt een betrokkene. Een ander: ,,Als hij een borrel op heeft, gaat hij graaien.’’En koningshuis graait al, als ze nuchter zijn.

4 antwoorden »

 1. Zuipers, snuivers, hoerenlopers ,oplichters, leugenaars van de bovenste richel, gewoon helemaal kaalplukken die gasten achteraan de rij aansluiten bij de voedselbank zulke kkhonden !
  Anders maar gewoon afpersen totdat ie zwaar aan de bedelstaf terecht komt !
  En dan ook nog met een dikke stalen plaat voor zijn kop durven te verkondigen dat criminelen moeten worden aangepakt !
  Vuile kotskop!

  Like

 2. Van dit soort VVD-gespuis gaan er veelal 13 in een dozijn.

  Alleen die foto al.

  Hij kan zo meedoen als figurant in de eerste beste maffia-film, waarin hij de rol van de corrupte coke-bambino toebedeeld krijgt.

  Like

 3. het is toch wat met al die burgemeesters die nooit zijn gekozen maar geplaatst. Nieuwbouw woningen waar altijd een tekort aan is daar gaan de clowns van koning wimpie of te wijl het voltallige kabinet van de koning een nieuwe wet erdoor drukken dat er geen gas aansluiting meer nodig is op elke nieuwbouw woning. Nu heb ik hier geen problemen mee als er maar een gelijkwaardig of goedkoper alternatief is. Dit is er natuurlijk niet en de gemeenste mag zelf beslissen wel of geen gas aansluiting. De geplaatste burgemeesters interesseert het geen zier dat het klootjes volk een veel hogere rekening gaat krijgen en zitten niet alleen met hun losse handjes aan je kont maar ook nog eens in je bank. lekker geen goedkoop gas van putin voor het klootjes volk. lang leve de koning en zijn clowns.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.