Amsterdamse Gemeenteraadsverkiezingen

Peilingen: D66-rampministers Sigrid “Arafat” Kaag en ‘Bilderberg-Jonkvrouw-Kajsa-“Stasi”-Ollongren’ gaan hard onderuit!

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Rent a D66 Minister Kaag’ financiert Privé Jet van 50 miljoen ‘Loverboy Abbas’.
Gemeente Verkiezingen: In naam van D66 brengen wij u Nepnieuws& Censuurwetten&Fakenieuws &lugenpresse &Pechtoldgate &Ollongren(Video)!! Langzaam maar zeker begint Nederland in te zien dat al die ‘frisse gezichten’ die door ‘D66-Yuppies’ van ‘Suikeroompje Pechtold'(video) tot ‘Nep en Fop-Minister’ zijn gepromoveerd, eigenlijk niet het beste voor hebben met het land. Sigrid Kaag (Buitenlandse Corrupte Handel) heeft het beste voor met één land (Palestina), maar dat is niet het onze. En ‘Bilderberg Jonkvrouw-Kajsa Ollongren’ zal niet rusten voordat iedere burger 24/7 wordt afgeluisterd door een hedendaagse Stasi(Video).

 

Opmerking: Help mee een einde te maken aan de ‘Rat in pak Corruptie’ in Amsterdam en Nederland(Video) van de gewetenloze en meedogenloze Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,D66, GroenLinks,PvdA en SGP en Stem op de Stem vd Straat partij(Video).

 

 

6 antwoorden »

  1. tk2017 5 zetels, ja het kan maar zo heel hard gaan maar dan moet de partyboss bij het opperhoofd komen voor een jawel “gesprek”……….zo dus u bent meneer Brown? en u heeft mij uit mijn paleis op de dam geschopt, heb ik dat goed? ja keuninklijke hoogheid dat heeft u heel erg goed! hup stem van de staat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.