Braking News

‘Boy Baudet’ verwelkomt ‘Boy Gordon’ vals als ‘FVD-Uber-Alles-Anus-lid’.

(van onze Wie neukt wie Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Gisteren kopte de ‘Uber-Alles-Forum voor (geen)Democratie-NSB-Telegraaf’ dat ‘Nep en Foppartijleider Boy Baudet’ bralde dat hij de ‘VVD-Riool-zanger & Junkie- Boy Gordon’ persoonlijk heeft verwelkomd als nieuw ‘Uber-Alles-Anus-lid’. Dat schrijft en liegt de ‘Uber-Alles-politicus’ ‘NeoNazi-Boy Baudet’ op zijn Instagram-Love-stories. ‘Boy-Baudet’ en zijn nieuwe ‘Riool-Anus-Buddy-Boy Gordon’ waren eergisteren samen in het Amsterdamse Conservatorium Hotel om Champagne te klinken en cocaïne te snuiven en wat ‘Onno Hoes- schandknapen’ verhalen(Video) uit te wisselen en op de politieke ‘Pluk de armen kaal verbintenis te zuipen en snuiven,Houzee!

‘Duits Nazi-volkslied’ past bij het ‘Uber-Alles’ gevoel van Forum voor (geen) Democratie(Video).

 

De 49-jarige Riool-zanger droeg daarbij een FVD-sjaaltje en een twee maten te kleine leren zwarte Speedo als onderbroek. Dolle pret! Het reactionaire ‘Anus-stel’ leek het enorm naar hun zin te hebben en deelde een vrolijke valse ‘RTL-Riool-NBS Telegraaf -Nichten – foto’ op Instagram en maakte ook nog eens Valse ‘VVD& Forum- Nichten grappen’ over de omvang van ‘Big Mac Bek Nanninga’(Video).Later bleek dat Gordon niet echt naar ‘Uber-Alles-Forum’ is overgestapt en dat ‘Boy Baudet’ weer eens had gelogen om in de Relnichten belangstelling te staan in de NSB Telegraaf. ‘Junkie Gordon’ is een bekend VVD-bende-lid en billenmaatje van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep. Hij werd regelmatig samen gezien met Rutte zelfs in het Haagse Torrentje  en trad regelmatig op bij ranzige feestjes van de liberale’Fascistisch- Kapitalistische misdaad- partij’.

 

 

 

Categorieën:Braking News

Getagd als:, , ,

15 antwoorden »

  • Boekenstijn over de Sleepwet : “Thierry moet toch echt gaan draaien, anders gaat ie op Lavrov lijken”, mocht Boudet het jongensboek over de AIVD hack in het Kremlin een broodje aap verhaal vinden. En over de EU schulden Transferzone “Rutte moet hier door het muizengaatje kruipen” van Merkel en Macron.

   Like

 1. LS…

  KOTS VAN DE WEEK !

  Arend Jan Boekestijn over de Helden van de AIVD .
  Zelfs Harry Mens kreeg er een kunstkop van ,

  Rob de Wijk in Buitenhof.
  Die man heb ik nog nooit iets zinnigs horen zeggen.
  Wat een flapdrol !

  Mark Rutte met keppeltje als beroeps farizeeër bij de herdenking van Auschwitz.
  Moest van zijn Zio Nazi vrienden de Israëli en de Rothschilds.

  Mag ik even een teiltje !

  Like

 2. Nieuwe politieke partijen beginnen altijd omdat ze de regering willen veranderen. Maar op de weg omhoog is het steeds de regering die de nieuwkomer verandert. Met andere woorden: mensen kunnen helemaal niet omgaan met macht. En dat geldt ook voor het FVD dat steeds hoger in de peiling komt en met voldoende aanhang de volgende wordt die het Nederlandse volk mag verraden. Slechts een dood enkele keer staat er iemand op die zich niet zo licht laat corrumperen.

  Adolf Hitler was zo iemand. Zo wilde Hitler, die leefde en stierf voor het Duitse volk, zijn volk uit de diepe economische crisis halen door geen zaken meer te doen met banken die geld tegen rente uitlenen. Het gevolg was verbluffend: een scherpe daling van de werkloosheid en een enorme boost voor de Duitse economie terwijl alle omringende landen diep in de problemen bleven. Maar dan loopt het wèl heel slecht met je af: nog steeds noemen ouders hun kind niet graag Adolf.

  Waarmee ik maar wil zeggen: wie het opneemt tegen de banken die sterft. En dat is precies de reden waarom Mark Rutte de institutionele beleggers (dat zijn bankiers) vertegenwoordigd en het Nederlandse volk op de kop schijt.

  Like

 3. Huisman (VVD), burgemeester van Oosterhout sinds 2009, trad vrijdag plotseling af. Hij zou tijdens een personeelsfeest te veel alcohol hebben gedronken(2 KRATJES BAVARIA), terwijl hij piketdienst had. Ook hadden enkele mensen verklaringen afgelegd over zijn ‘grensoverschrijdend gedrag’. Nu blijkt dat er veel meer aan de hand is.

  Huisman had in Oosterhout (55.000 inwoners) al geruime tijd de bijnaam ‘Bacootje’. Nu verklaren drie vrouwen onafhankelijk van elkaar door hem te zijn betast, of te hebben gezien hoe hij dat bij anderen deed. ,,Borsten, billen… Vooral borsten. Het is geen incident, het speelt al jaren’’, zegt een betrokkene. Een ander: ,,Als hij een borrel op heeft, gaat hij graaien.’’En koningshuis graait al, als ze nuchter zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.