Stem van de Straat Partij

De Balie ontmaskert als Hypocriete ‘Nep en fop Linkse’ ‘Elitaire & decadente-Subsidievreters’ over de rug van de Laagste Klasse.

Open brief

Amsterdam, 30 januari 2018

Geachte Bestuur, Directie,

Ik wijs u er op dat u in strijdt met het AwB nog geen ontvangstbevestiging heeft gestuurd aan ons binnen de daarvoor gestelde termijn ((art. 6:14 lid 1 Awb)) m.b.t ons bezwaarschift d.d.18 januari 2018.

Daarnaast ben ik voornemens u vandaag te bellen ten einde een laatste poging tot een buitenrechtelijke oplossing in deze. Indien dat niet lukt zal ik vandaag, dan wel morgen de Rechtbank verzoeken begin volgende week het kortgeding te doen plaats vinden met een directe uitspraak in deze.
Temeer nu gebleken is ( zie: “Paniek oproep ‘Big Mac/Bek Nanninga’ bij AT5 omdat ze geen 30 ondersteuningsverklaringen hebben”.) dat u een partij het Forum van Democratie het volle podium heeft gegeven en nog geeft met een min of meer gelijkwaardige positie als die van ons m.b.t. het niet hebben van zetels. En ook voor het eerst mee doen in Amsterdam en dat deze partij tot heden niet eens voldoet aan de minimum voorwaardes om mee te mogen doen aan de verkiezingen.(“Geslaagd Partycongres totaal geboycot door de MSM op AT5 na die de Stem wegzette als kansloze schreeuwers”.)

M.a.w. u heeft constant een partij het volle podium gegeven waarvan tot vandaag de dag niet eens vast staat of zij wel of niet mee mogen doen en onze partij die aan alle voorwaardes heeft voldaan en dus meedoet boycot. Eén en ander achten wij des te verbijsterend in dit verband dat u een partij die Haatzaaien en verdeel en heerst als zijn Doelstelling heeft wel het podium geeft en onze Partij die staat voor ‘Multicultureel-LOL’ totaal boycot.

Temeer wij een partij zijn die volledig bestaat uit mensen die ervaringsdeskundigen zijn tegen wil en dank als dak en thuislozen, discriminatie, werkloosheid, gebrek aan medische zorg, laagste inkomens, gedwongen bij de voedselbank te staan, huis uitzettingen, etc. M.a.w. mensen die nooit bij u binnen komen. En dat zijn m.n. de groeperingen waarop u het leeuwendeel van uw subsidie ontvangt om over deze mensen het hele jaar geëngageerde, gesubsidieerde, ‘elitaire’ documentaires te vertonen en daarna over ze te discussiëren met een ‘elitair’ gezelschap.
In afwachting van uw antwoord,

Hoogachtend,

Partijleider

Steve Brown
CC: Rechtbank, sector Bestuursrecht/ Stem van de Straat partij tegen De Balie

9 antwoorden »

 1. De tapstatistieken van inlichtingendiensten AIVD en MIVD zullen voortaan openbaar worden gemaakt. (de helft meer als ze toegeven)
  Dat melden minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) en minister Bijleveld-Schouten (Defensie) in een kamerbrief (pdf). Daarmee beloven de ministers bekend te maken hoeveel telefoontaps er in een jaar worden uitgevoerd.(de ministers beloven het maar, de inlichtingen dienst belooft niks)
  “Wij hebben besloten om – met inachtneming van de uitspraak van de Raad van State en na heroverweging van de operationele risico’s – de tapstatistieken van de AIVD en de MIVD openbaar te maken”, schrijven Ollongren en Bijleveld-Schouten.
  Plasterk wilde de tapstatistieken niet publiceren, omdat daarmee teveel bekend zou worden gemaakt over de werkwijze, focus en slagkracht van de AIVD(10 man personeel). In december oordeelde de Raad van State dat minister Ollongren zich ook over de geheimhouding moest buigen.en rutte stond mee krom voor gordon.

  Like

 2. LS…

  GEERTEN WALLING

  Nu nog bij ZIONISTEN PLEEPAPIER ELSEVIER komt met een opvallend goede analise over de armoedige incestueuze staat van onze TV Praatprogramma cultuur… De moeite waard om te lezen !

  Like

  • Opvallend is ook dat de Nederlandse journalistiek van een zeer laag niveau is momenteel. Van onderzoeks-journalistiek is nauwelijks nog sprake. De journalisten zijn stromannen van de regering geworden. En zij stellen derhalve geen enkele kritische vraag meer aan de vertegenwoordigers van onze regering.

   Like

  • In Nederland werken alle journalisten van de MSM allemaal ook voor de AIVD. De Buitenland corresponden werken allemaal voor de BBC (MI6) en soms ook voor de Jeruzalem Post (Mossad) of de Washington Post (CIA).
   Het verzamelen van informatie is niet de hoofdtaak van deze “journalisten” of dubbelagenten. Het is vooral reclame maken voor de globale strategische belangen van enkele “filantropen”:

   Wat is na China en Amerika de grootste economie ter wereld?
   Filantroop Evelyn geeft het antwoord.

   Like

   • Lynn is de vrouw van Evelyn en die supporten McWar of McCain en Hillary:

    In de westerse MSM en politiek zijn ze allemaal tegen draaikont Trumpf.

    Like

 3. Het Monetaire Casino waarmee de ratten in pak hun piramidespel ongehinderd spelen staat op ’t punt opgeblazen te worden.

  Paladin: Secret Gov Deep State Funding White Hats Report#63 – #ARRESTtheFED

  The Storm is here.

  The releases coming over the next few weeks will expose the details of the methods by which the cabal rules the world through the control of money by showing you trading contracts with proceeds as high as $3 Trillion and $25,000 Trillion. Enough to fund every TRUE humanitarian project on Earth in addition to advanced technology, free energy, the exploration of our universe, housing, hydroelectric projects for undeveloped countries, turning deserts green and other infrastructure projects all over the world. Instead, the money is used to subvert the production of the people to a select few bloodline families. This is how these people control Planet Earth. Signatories to the trading contracts: Lees meer: http://whitehatsreport.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.