Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

VVD-Misdaadplan stop op Huurcommissie in Tweede Kamer afgeschoten.

(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupt VVD en D66 willen Gratie voor Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr.& VVD-er Van Hage&CO(Video).
Een stem op de VVD en op het Forum van Democratie is een stem op de Vastgoed-Maffia en de ‘Uber-Misdaadgroep’ van de Top VVD-er de hoog bejaarde ‘Graaier en Naaier Kroes’(Video). Huurders kunnen in de toekomst gewoon tot een half jaar na het tekenen van het ‘Maffia-huurcontract’ een controle laten uitvoeren door de Huurcommissie.Een plan van de ‘VVD-Misdaadgroep’ om deze toets af te schaffen, kon gisteren in de Tweede Kamer op weinig steun rekenen.

Paniek oproep ‘Big Mac Bek Nanninga’ bij AT5 omdat ze geen 30 ondersteuningsverklaringen hebben(Video).

Alleen het ‘Uber-Alles-Forum voor Democratie’ van ‘Boy Baudet'(= mini-dependance van Rutte&Gordon(Video)) en zijn Amsterdamse handlanger in het kwaad ‘Big Mac Bek Nanninga'(Video) en de Duivelse Godsdienstwaanzinnige SGP bleken het Misdaadplan te steunen om de huurders vogelvrij te verklaren voor de ‘Royal-VVD-Vastgoed- Maffia’. De overgrote meerderheid stemde tegen. De ‘VVD-Misdaadgroep’ van ‘Huisjesmelker Haga’ wilde met het Misdaadplan meer ruimte geven voor de middenhuur ‘Prins Bernhard Jr. &VVD-er-Haga-Vastgoed-Maffia’ door vrije Woeker-prijsvorming te stimuleren. Na het tekenen van het huurcontract kon er dan niet meer geklaagd worden over de ‘Woeker-Maffia-huurprijs’ en het zwarte sleutelgeld. De VVD ‘Godfather Rutte’ en zijn ‘Boy’s Baudet & Gordon’ krijgen er een Harde van.

Woonbond. Corrupte ‘D66 Wethouder-Yuppie-Kukenheim’ verkoopt panden aan Vastgoed-Maffia(video). De Zondagsschilders op straat gesmeten!

Vanuit de Woonbond was erop aangedrongen om de Huurcommissie ook open te stellen voor de vrijesectorhuurders en -verhuurders. Een plan daartoe dat door de SP, GroenLinks en PvdA werd ingediend, haalde het echter ook niet.De Woonbond is verheugd dat het VVD-misdaadplan het niet heeft gehaald. ‘Het is wel jammer dat het plan voor méér bescherming voor huurders het ook niet heeft gehaald’, zegt Marcel Trip van de bond. Gisteren liet wethouder Laurens Ivens (Wonen) ook al weten niets in de misdaadplannen van de VVD te zien.De voor het merendeel corrupte Kamerleden stemden wel in met de ‘modernisering’van de Huurcommissie en de invoering van een verhuurderbijdrage. Daardoor wordt de onafhankelijke Huurcommissie straks voor een groot deel gefinancierd door woningcorporaties met hun ‘Graaiende en Naaiende Bobo’s’. Trip: ‘Dat is een rare constructie, want deze commissie doet uitspraken bij geschillen tussen huurder en verhuurder. Uiteindelijk is het toch zo; wie betaalt bepaalt.’
Tot Slot: Daar waar de VVD, D66 en het Forum voor (geen) Democratie de ‘Royal- Vastgoed-Maffia’ faciliteert en totaal vrij spel wil geven in ‘Pretpark Amsterdam’ voor Expats, Yuppies en toeristen is de Stem van de Straat van plan beslag te leggen op de Panden van Bernard en Haga&Co en die ter beschikking te stellen aan de woningzoekenden(Video) die ‘slechts’ 17 jaar op de wachtlijst staan.

Opmerking: Lees hier ons Partijprogramma(Video) waar de corrupte Gevestigde Orde en hun ‘Ja-Knikkers-Pers’ kennelijk doodsbang voor is. De Stem van de Straat  staat ook voor Multicultureel-LOL(Video).

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.