Stem van de Straat Partij

Jinek: De Stem van de Straat één van de beste verkiezingsfilmpjes.

(Door youtubekanaal De Stem van de Straat) 

1 antwoord »

  1. Dit is wat trix doet verarm jullie allemaal geen wonder de Arabieren hun gang kunnen gaan !

    ie Het einde van de witte race in het Verenigd Koninkrijk!

    In toenemende mate wordt in het buitenland begrepen dat de bevolkingen van de westerse wereld, gedomineerd door Joodse media en rapportage, waaronder de Britse sheeple, de meest gehersenspoelde mensen ter wereld zijn, vanaf de geboorte gehersenspoeld als een feit door Rothschild gecontroleerd onderwijs, media en entertainment.

    (Rothschilds controle bijvoorbeeld Reuters, Associated Press: AP en het grootste deel van Hollywood via front-bedrijven, en Joden beheren publiceren, boekenverkoop en wiens boeken worden afgedrukt. Daarom zul je nooit een boek tegenkomen dat het bestaan ​​van de holocaust uitdaagt in een boekhandel en bij Minstens drie grote blockbuster films per jaar uit Hollywood bestendigen de mythe, die allemaal lovende en kritieke kritieken ontvangen en massale wereldwijde promotie in de joodse gecontroleerde media. In het Verenigd Koninkrijk zijn de directeur-generaal van de vrouw en kinderen van de BBC joods terwijl SKY Nieuws is eigendom van Richard Murdoch, wiens moeder een vrome jood was.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.