Gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 2018

AIVD van ‘Kajsa-“Stasi”-Ollongren’ moet lokale politici screenen, maar vooral niet Kijken op het “Elite-Gangster Billboard”.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 2017’s Biggest ‘Fake -Kajsa-“Stasi”-Ollongren-News’ Story: PropOrNot. –Nederland is een Rat in pak land(Video) geworden na jaren Rutte &Co aan de macht en de AIVD en Hoogleraar criminologie Kolthof weten van niets.
De corrupte veiligheidsdienst AIVD van ‘Big Brother Bertholee’(Video) of een speciale corrupte dienst van de politie van de CDA ‘Minsters& Fraudeur- Grapperhaus’moet in het vervolg gekozen gemeenteraadsleden kunnen screenen, vóórdat zij worden beëdigd in de raad. Tussen de verkiezing en de feitelijke installatie is daarom een buffer nodig van enkele weken. Nou, voor meer dan 300+ corrupte Politici en Bestuurders kan de AIVD en ‘Nep en fop-Hoogleraar criminologie Emile Kolthof ‘ direct terecht bij het “Elite-Gangsters Billboard”(Video).De Corrupter Hoogleraar criminologie Emile Kolthoff pleit daarvoor in het ‘Christelijk’ Incest-bejaarde-VOD-Trouw om zo ondermijning van de ‘lokale Rat in pak- politiek’ te voorkomen. Als lector ’Ondermijning’ in Den Bosch heeft hij samen met het landelijke Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV) voor de Ultra-Rijken  een speciaal expertteam samengesteld dat algemeen bekende ‘Rat in pak- corrupte- gemeenten’ en zich zelf helpt aan inkomsten( subsidie).

Partijleider van de Stem van de Straat en ‘Underground Presentator van de Stem van de Straat  ing Steve Brown’ legt in de reportage hierna uit aan Psychiater Esther van Fenema waarom de Ratten in pak zelden of nooit worden vervolgd in NL:

 

 

5 antwoorden »

 1. Ohm namo narai !

  T.a.v. onze Bananenmonarchie en hun trouwe tweevoetertjes ;

  Zou je kunnen stellen dat wanneer een politicus of hoge functionaris ter referentie niet eens even een strafblad kan overleggen het zaakje maar moeilijk te vertrouwen is .
  Die hadden ze gezien hun inspanningen op hun leeftijd namelijk allemaal gemakkelijk kunnen hebben !

  Over de nasleep van Operatie paperclip [hoe de moffen werden weggemoffeld] ;

  Onze Argentijnse gastarbeiders zoals de Paus en Maxima doen het in vergelijking met onze Turkse en Marokkaanse gastarbeiders opvallend goed in de hogere regionen van de samenleving .
  Van wie zouden ze dat geleerd hebben ?

  De groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.