Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

LOL: Brown Wraakt Rechter en domme Directeur René van Zanten afgevoerd in ‘Pooiers-Bolide’ van Landsadvocaat & Chauffeur & Bodyguard op zijn kosten.

(door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- De Rechtszaak Stem van de Straat tegen Stimuleringsfonds. Rechter J. Kruis treed op als extra advocaat(Video) van Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.
De rechtszaak gisteren was een schaamteloze Schertsvertoning met een bevooroordeelde Rechter J. Kruis als Kadi en/of Dorpsoudste uit het boek De l’esprit des lois (‘Over de geest van de wetten’)  van de Franse filosoof Montesquieu over de trias politica, die het vonnis al in zijn hoofd heeft, maar voor de Show de zitting gebruikt om zijn vonnis een vernisje van eerlijke rechtspraak te geven. De waanideeën en vooroordelen van deze rechter m.b.t mensen van de Straat ging zelfs zo ver dat er geen waterkan op tafel mocht staan liet de slaafse klasse verrader uit de Laagste Klasse de bode weten aan Brown. Dit terwijl Brown vele rechtszalen heeft gevoerd bij andere Rechters en er dan wel gewoon een waterkan op tafel stond. Wij hebben deze ‘Nep en Fop Rechter J. Kruis’ dan ook gewraakt, nadat wij hem te zitting hadden gevraagd of hij bij zijn standpunt bleef dat hij in strijd met de goede formele proces orde vlak voor de zitting per bief d.d. 24 januari  2018 aan ons het laten weten dat het Stimuleringsfonds de namen van hun al dan niet bestaande geheime 8 deskundigen niet bekend hoefde te maken. De rechter had die brief ook aan de wederpartij moeten zenden, maar dat niet gedaan heeft hetgeen in strijd is met bestuursprocesrecht.

Provocatie en intimatie van de zijde van de Landsadvocaat gedoogd door de Rechter.
Het was trouwens een behoorlijk imiterend Maffia-achtig gezelschap van de Landsadvocaat. Ze hadden een potig uitziende ingehuurde bodyguard ( en chauffeur) meegenomen die zij voorstelde als juridisch medewerker van het peperdure en corrupte kantoor. Zo’n type met een kale Gestapo Kop op die zijn eigen moeder verkoopt.Wij zullen dan ook bij de volgende zitting uit hetzelfde vaatje gaan tappen en in vol Oorlog Straat- ornaat naar de volgende zitting komen en daar zijn nog geen tien ingehuurde ‘Nep- Gorilla’s’ tegen bestand van de corrupte landsadvocaat! Ons intimideren en provoceren op kosten van Gemeenschapsgeld voor, tijdens en na een Rechtszaak? Dat is nog niemand gelukt!!!!!!!!!!!!!

De Aap kwam pas na de Wraking uit de mouw!!!!!!!!
Wij stonden nog wat na te praten toen het peperdure corrupte Rat in pak gezelschap van de systematisch liegende landsadvocaat Mr. J.P. Heinrich naar buiten kwam. Domme René van Zanten de Graai en Naai Directeur van het Stimuleringsfonds hobbelde trots mee. Hij moet immers de rekening betalen van dit walgelijk ‘Elite-circus’, zij het met gemeenschapsgeld, dat wel. De ‘Pooiers bolide’ van de Landsadvocaat kwam voorrijden met chauffeur. Een stukje lopen? Kom nou, dat doet de peperdure corrupte  landsadvocaat Mr. Jean Paul Heinrich niet. De Bodyguard mocht de deur open doen en daarna mocht de grote dommoor directeur van René van Zaten aanschuiven bij ‘Mr. uurtje factuurtje Heinrich ’. Die ‘Pooiers-Bolide & Bodyguard & Chauffeur-grap’ alleen  al moet domme René zo’n 5000,- euro hebben gekost. Dat wil zeggen u dus want alles wordt betaald met subsidie geld, zo dom is René ook weer niet.Deze schertsvertoning om de Stem van de Straat geen subsidie te geven moet nu al tegen de 35- tot 45 duizend euro hebben gekost. Tja, en dan te bedenken dat wij al met een paar duizend euro meer dan tevreden zouden zijn geweest daar waar domme en/of gemene René zijn ‘Ons kent ons gabbers in crime’ de Subsidieveters De Balie met een Kul-projectje wel 33.000,- euro cadeau gedaan hebben!

Opmerking: In het kader van hoor en wederhoor hebben wij Rechter J Kruis als mede René van Zanten in de gelegenheid gesteld tot commentaar voordat wij het gaan uitzenden bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir

 

Noot:Ik neem aan dat de advocaten van Sjöcrona en landsadvocaat Pels Rijcken (€ 356/uur x teams van twee) niet demonstreren.  De overheid betaalt haar eigen advocaten in goud uit, terwijl pro deo-rechtsbijstand onder de minimale kostprijs wordt vergoed( Bron: Rocher Horchner).

 

 

3 antwoorden »

  1. rene van zanten is een klein psychopaatje en heeft zijn 8 deskundigen verzonnen natuurlijk. die zijn er simpelweg niet. Dit is weer een sneu voorbeeld zoals rutte het zo mooi kan zeggen. We zijn een fantastiesch land waar alles mogelijk is. Rutte bedoelt hiermee dat wij moeten denken dat alles mogelijk is in nederland, alleen hij begrijpt nog niet helemaal dat we er niet meer intrappen. te zot voor woorden dat een rechter vooraf aan het manipuleren slaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.